İlaç kullanmak zorundayım ?

FtmYrtc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2013
247
59
73
Merhaba acilden geleli 30 dk oldu aşırı baş ağrısı ve bulantıyla gittim
ağrı kesici değilde baş ağrısını hafifletsin diye serum verdiler,birde idrar tahlili yaptılar.
İdrar tahlilim sonucu idrar yollarımda çok fazla enfeksiyon varmış onun içinde cefurol 500 mg(antibiyotik sadece 5 gün
kullanılacakmış) diye bir antibiyotik ilaç verdiler birde bulantı için aç karnına metpamid 10 mg antiemetik hap verdiler.
Ağrı kesici olarak minoset 500mg (gri kutu) verdiler minoset ile antibiyotiği içtim diğerini aç karnına içeceğim
için daha kullanmadım sizce bir sorun teşkil edermi hamileliğimin 6.ayındayım bu zamana kadar hiç ilaç almadım
almak istemiyordum fakat baş ağrısı ve sancıda çok aşırı derecede rahatsız edici sancıyı çok fazla yaşamak da
erken doğumu getirirmiş zaten,sizin düşünceniz nedir benim durumumu yaşa yanınız var mı?

Son düzenleme:
bende senin gibi 6 ayımda ilaç kullanmaya başladım bronşit olmuşum antiyobitik öksürük şurubu kullandım israrımda kanımda enfeksiyon gözuktu yıne antıbıyotik kullandım bırde istüne tiroidler için ilaca başladım benim ağrı kesicimde minoset ama pembe olanından ve kanımda vücudumda 4 te 1 kalmış dr bile şaşırdı vbe bu saydıklarımın hepsi erken doğuma sebebp mutlşaka kullanmalısın demişti dr bende kullandım

Hmm...geçmiş olsun canım .Bende kullanmak zorundayım şuan sadece antibiyotiği kullanıyorum sabah-akşam .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…