Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
15 yıldır 6 başarısız tüpbebek tedavimiz vardı 1 kez daha deneyelim dedik bu sefer değerler iyice düşmüş. Kaan Aydos bey ilaç tedavisi başladı bugün yeni tahlil yaptırdık oda bana göre iyi gelmediSonuçlardan anlamıyorum ama inşallah oluyordur Allah kucağınızı doldursun![]()
Yanlış anlamazsanız acaba hiçmi canlı sperm yok?15 yıldır 6 başarısız tüpbebek tedavimiz vardı 1 kez daha deneyelim dedik bu sefer değerler iyice düşmüş. Kaan Aydos bey ilaç tedavisi başladı bugün yeni tahlil yaptırdık oda bana göre iyi gelmedi
Azosperm demiyor ama yok diyorYanlış anlamazsanız acaba hiçmi canlı sperm yok?
Klomen ve Beta Carotene kullanıyoruz ama oda etki etmedi gibiCanlandırmak için neler kullandınız?
Önceki yıllar herşeyi denedik şimdi de ısırgan otu çayı filan kullandık. Mekanik sorun oldumu onlar çözüm olmuyor bence.Keçi boynuzu kürü falan denediniz mi hiç?
Doktor ne diyor neden bukadar azmış?Önceki yıllar herşeyi denedik şimdi de ısırgan otu çayı filan kullandık. Mekanik sorun oldumu onlar çözüm olmuyor bence.
2 gün sonra sonucu gönderecez bakalım ona göre yeni tedavi uygulayacak muhtemelen. Bu sefer iğne tedavisi verebilir eşimeDoktor ne diyor neden bukadar azmış?
Bizim azlığı eşimin geç yaşta geçirmiş olduğu bir ameliyattan kaynaklıDoktor ne diyor neden bukadar azmış?