ilaç tedavimden sonra igne tedavisine başladık lütfen bana umut verin....

bayannil

Guru
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2010
36
0
286
Aydın
merhaba dr bey daha öncede tedavim kısa sürdü diye başlık atmıştım.
ilaç tedavimden sonra igne tedavisine başladık. yaşım 29

menegon günde 3 tane karıştırıp vuruldum
puregon günde 225 ünite yaptım
5 gün boyuncada femera içtim.
birde tetradox antibiyodik kullandım.

iğneye başladığım gün adetimin 3 günüydü

e2 4
lh 10.57

tedavimin 4 günü ise
lh 36
e2 22

tedavimin 7 günü ise
lh 47
e2 16
doktorum sana zarar vermek istemiyorum ve tedaviyi sonlandırıyorum dedi..
ben sizinde bi görmenizi istedim.2 ayda bir tahlil yapmamı istedi.bir de her hafta yarım dostinex alıyorum devam etmelimiyim.son prolaktin ölçümüm 11. sizcede hiç umut yok mu . başka bir şey önerirmisiniz.teşekkür ederim

Merhaba ,

İğne kullanmış olmanıza rağmen 7. günün sonunda östrojen düzeyiniz cok düşük . Buda bize yumurta gelişmediğini gösterir. Siz kendiliğinizden ilaç kullanmadan adet görüyormusunuz?Eğer adet olmuyor ise pek yapacak birsey yoktur.Ama adet görüyor iseniz AMH hormonunuza baktırın.1 in üzerinde bir değer çıkar ise belki yapacak birşeyler olabilir.

İyi günler dilerim.

merhaba dr bey,
adetim ilaç almadanda gelebiliyor.AMH hormonuna ne zaman baktırmalıyım.bir de iğne tedavisini bırakalı 1 ay oldu.adetim 1 2 gün içinde gelmesini bekliyorum doktorum tedaviyi bıraktı.sizce tedaviye başka dr la hemen devam etsem ne kadar doğru olur.

Merhaba ,
AMH hormonuınuza herzaman baktırabilirsiniz adet ile ilgisi yoktur.Doktor değiştirmenizin sonucu değiştrmeyeceğini düşünüyorum.
Saygılarımla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…