- Konu Sahibi politician
Merhaba,Eğer çok ciddi problemleriniz yoksa( sürekli ataklar geçirme, intihara teşebbüsler gibi) ilaç kullanmanın yararından çok zararı olacaktır size. Evet tepkisiz ve hissiz olacaksınız, duyarsızlaşacaksınız yani. Ben hayatı kalp atışlarına benzetiyorum, gözünüzde canlandırın, inişler çıkışlarla. Siz ise ilaçlarla hep bir düz çizgide yaşayacaksınız hayatı. Ne kadar süre ilaçlardan medet umacaksınız, o ilaçları bırakmanın ne kadar zor olduğunu biliyor musunuz? İnsan olmak hissetmektir, duygularıyla var insan. Eğer bir süre sonra sevgiliniz bu duyarsızlığınızdan çok rahatsız olursa ve siz de hiç umursamaz bir durumda olabilirsiniz. O size şimdi çok güzel gelen ilaçlar siz farketmeden hayatınızdan çok şey götürür. Farketmeyi bırakın umrunuzda bile olmaz, herşeye basit bakarsınız çünkü. Lütfen çok iyi düşünün...
Ben okb hastasıyım..Aklınısa gelebilecek ve hatta gelmeyecek her seyi düşünüp kafama takıyorum.Mantıksız biliyorum ama elimde değil...İlaç kullanmak ben de istemem aslında ama bi müddet hiçbi şey düşünmek istemiyorum...Sadece etrafa bakmak istiyorum..
Ben her seyi okadar fazla derinden hissediyorumki bu acı veren bi şey..
Bi kanserlinin acısı,yakınını kaybetmii insanların acısı,fakir bi çocugun zengin bi çocuğa özenmesindeki acıyı,evsizlerin acısını...
Ben bu yüzden dışarı çıkamıyordum,göreceklerime tahammül edemiyordum çünkü.sonra cevremdeki gülüp eğlenen insanlara karşı kin duymaya başladım nasıl eğlenebiliyorlar diye...
Cehennemde yaşıyorum bi bilseniz..
Sevgilimi de kısıtlıyorum mesela şimdi memleketine gitti eski sevgilileri arkadasları falan derken gitmesini istemiyorum dışarı çıkmasını da istemiyorum...