Ilaca ihtiyacım var

lütfen elinizde kalan ilaçlar benim gibi ihtiyacı olan insan lar için çok önemli yardımlaşalım :13: gonal f lukrın

Elimde olsa inan hiç beklemez yollardım . Dilerim en kısa zamanda halledersin canım .

Selamlar hala ihtiyaciniz varmi ilaca tedaviye basladinizmi 10 gun gecmis hala bitmedimi tedaviniz ne zamana kadar ihtiyaciniz var belki yardimci olabilirim

Arkadaslarim elimde gonal f 450 var. Fazla almışım. İhtiyacı olana ve ucretsiz Bursa da ikamet eden bir arkadasa vermek istiyorum. Kargoyla ugrasamam.mesaj atamıyorum. Lütfen mesajınızda telefonunuzu bırakın.lütfen başka bölümlerde yazıyorsanız akınızda olsun.soyleyiniz. Belki Bursa'da ikamet eden ihtiyacı olan birine rastlarım.

Merhaba arkadaşlar, sizlere bu yolda geçen uzun hikayemi http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...-deneyimleri-tup-bebek-basari-hikayeleri.html adresinde anlatmıştım. Ben büyük bir sabır ve özveri gerektiren bu yolda 17. tüp bebek denememe başlayacağım. İlkdefa 16. tüp bebek denememde hamile kaldım. Ancak oğlumu 6 ay bitiminde bundan 38 gün önce kaybettim. B u acıyı atlatmanın başka yolunu bulamadığımdan tekrar tedaviye başlayacağız. Eğer elinde ilaçları kalan varsa banada yardım edebilirseniz çok mutlu olurum. Allah bu yolda kimsenin elini boş çevirmesin ve kimseye evlat acısı yaşatmasın. Benim mailim meneksee@gmail.com. Bu adresten iletişime geçebiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…