Ilaca ihtiyacım var

elimde açılmamış 300 lük 2 kutu puregon,1 otrivelle, içinden 2 defa 10 vurulmuş lucrin var.konya merkezden bir arkadaşa uyguna verebilirim son kullanma tarihleri 2013 benim işime yaramayacak.ilgilenenler özel msj gönderebilir

arkadaşlar merhaba benimde elimde hiç açılmamış ilaçlar var aşılama tedavim iptal oldu tüp bebek tedavim gonal f ile yapılacak isteyen arkadaşlara uygun fiyata verebilirim.özelden irtibata geçebilirsiniz.
puregon 300 1kt
menagon 1kt
purogestan tablet 2 kt

Son düzenleme:
ilaca ihtiyacım devam ediyorrrr

senin ihtiyacin kadarini badem34 satiyor 3 kutu gonal f hemde 300 lira dedi..
srln onca insan mesaj atmis niye onlari degerlendirmiyorsun tarihlerimi uyusmuyor sana..
tarih belirtsen belki daha kolay olurr..senin acindan...

senin ihtiyacin kadarini badem34 satiyor 3 kutu gonal f hemde 300 lira dedi..
srln onca insan mesaj atmis niye onlari degerlendirmiyorsun tarihlerimi uyusmuyor sana..
tarih belirtsen belki daha kolay olurr..senin acindan...

bu zamana kadar sadece bir kişi verdi benim elinde şuanda sadece hastane masrafını karşılıyacak paramvar eylülde başlamak istiyorum

bu zamana kadar sadece bir kişi verdi benim elinde şuanda sadece hastane masrafını karşılıyacak paramvar eylülde başlamak istiyorum

bence badem34 ile görüş anladıgım kadarıyla bedelsiz sitiyorsun
ama onlarda zaten normalin cok altında veriyorlar
elinde kaç kutunh var bilmiyorum ancak
ortalam 5 kutu yeter
geri kalanlarıda tmamlarsın umarım..
ama bedelsiz bira zor..:44:

arkadaşlar, Puregon,menopur veya merional arıyorum.elinde olanlar özelden ya da buraya yazsın lütfen:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…