Ilaca ihtiyacım var

arkadaşlar elimde açılmamış 3 kutu 75 lik gonal-f (skt 04-2014) ve içinden 150 çekilmiş 450 lik (yani 300 'lük) gonal-f var onun da skt 02-2014, tüm ilaçları dolapta saklıyorum. almak isteyenler özelden mesaj atabilirler. İstanbuldayım Kadıköy taraflarına gelebilirseniz elden de verebilirim.

benim ihtiyacım var canım ben alayım

elimde 10 kutut skt si 01 2013 tarihli 10 kutu uygun şartlarda muhafaza edilmiş puregon var isteyenler özelden msjla ulaşabilirler.elimden ameliyat olacağım için ilaçları elimden çıkartmak zorundayım....

lütfen elinizde kalan ilaçlar benim gibi ihtiyacı olan insan lar için çok önemli yardımlaşalım :13: Gonal f lukrın

canım merhaba özelden msj atarsan adresini lukrin gönderirim hiç kullanılmadı tarihide 2013 sadece iğneleri yok onlarıda bi eczaneden temin edersin diye düşünüyorum

merhaba.düşük over nedeni ile bir türlü başlayamadığımız tüp bebek tedavisi bir mucize ile sonuçlandı tüp bebek tedavisine gerek kalmadı. şu an 5.ayın içerisindeyim Allah ım herkese nasip etsin inşallah.elimizde tedaviye başlayamadığımız için hiç kullanılmamış dolapta duran tüp bebek ilaçları mevcut tekirdağda ikamet ediyoruz.ihtiyacı olan arkadaş varsa telefonum 5334544121 (ilaçları raporla aldığım için aldığım fiyata vereceğim)

ilaçlar:GONAL-F 450 IU 33MCG O.75 ML 5 ADET

MENOGON 75 IU 5 AMPUL 2 ADET

CETROTİDE 0.25 MG 7 ADET

OVITRELLE 250 MCG 1 ADET

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…