İlaçlar

Manisamuradiye

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2021
277
En iyi cevaplar
1
152
53
Hayırlı akşamlar herkese 17 haftalık gebeyim bugün ağrı sebebiyle hastaneye gittim enfeksiyon olduğunu söylediler uroday 3 g tek kullanımlık suda eritilen ilaç verdiler ama Progestanda kullanıyorum ikisinin bi zararı olur mu bilgisi olan var mı kullandım ama içim rahat etmedi yardımcı olursanız sevinirim

Niye olsun? Gebe kadınlarda idrar yolu enfeksiyonu çok sık görülür ona uygun bir antibiyotik vermişler. Öbürü zaten gebeliğin devamı için veriliyor. Biraz doktorlara güvenseniz mi acaba

Zararlı olsaydı doktor vermezdi zaten. Yıllarca okumuş insanlara güvenmeyip burada bizim söylediğimize mi güveneceksiniz ?

Niye olsun? Gebe kadınlarda idrar yolu enfeksiyonu çok sık görülür ona uygun bir antibiyotik vermişler. Öbürü zaten gebeliğin devamı için veriliyor. Biraz doktorlara güvenseniz mi acaba
Doktora güvenmediğimi kim söyledi? Acil doktoru olduğu için progestan kullandıgımı bilmiyordu ondan kaynaklı yazma gereğinde bulundum herkesten fazla doktora giden biriyim merak etme duyar kasmayın bu kadar ya soru sordum cevap ver geç ya da verme yani

Doktora güvenmediğimi kim söyledi? Acil doktoru olduğu için progestan kullandıgımı bilmiyordu ondan kaynaklı yazma gereğinde bulundum herkesten fazla doktora giden biriyim merak etme duyar kasmayın bu kadar ya soru sordum cevap ver geç ya da verme yani
O zaman düzgün açıklayarak yazacaksınız. Ayrıca ilaçların prospektuslarını okuyarak hangi ilaçla etkileşime girip girmediğini öğrenebilirsiniz sizde duyar kasmadan önce :)

O zaman düzgün açıklayarak yazacaksınız. Ayrıca ilaçların prospektuslarını okuyarak hangi ilaçla etkileşime girip girmediğini öğrenebilirsiniz sizde duyar kasmadan önce :)
Ben niye duyar kasıyım? İnsan gibi soru sordum insan gibi yanıt almak istedim olay bu cevap vermek zorunda değilsin gayette açık şekilde soru sordum can sıkıntısından insanlara sarmayın!

Kimin insan gibi cevap vermediği gayet belli. Doktora guvenseniz mi acaba cümlesine kurulup yazmış da yazmışsın. Gayet de cevap vermişim. Muhattap alınacak insan değilsin ama hadi yine açıkladım.

Kimin insan gibi cevap vermediği gayet belli. Doktora guvenseniz mi acaba cümlesine kurulup yazmış da yazmışsın. Gayet de cevap vermişim. Muhattap alınacak insan değilsin ama hadi yine açıkladım.
İnsanın eşref vakti eşşek saati olur bana gelinen şekilde geldim muhattap olunacak biri değilsem yazma canım o zaman çok basit yani hala konuşmanın manası yok yani 😊

Back
X