İlaçları kampanya dahil hastanedenmi, yoksa dışarıdan almakmı mantıklı olan?

sushiii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2009
242
2
96
44
İstanbul
Kızlar tüp bebeğe ilk başlama deneyimlerinizi, hangi ilacları kullandığınızı, etkilerini, fiyatlarını kısacası bu işe ilk başlayan herkesi bilgilendirecek deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim...alkisalkisalkis

canım ben ilk olarak lucrin ve ardından puregon kullandım etiket fiyatı 400 lira idi ancak merkezim bana daha uygun verdi. yaklaşık olarak 100 lira daha ucuza ayarladı çünkü onların çalıştıkları eczanelerle aralarında bi anlaşma oluyo genellikle. ben 2,5 kutu kullandım ama tabii o kişisel olarak ayarlanıyor.. başarılar ..

canım bana 24 kutu 75 lik merional ,4 kutu cetrotide ve 2 kutu prengly verildi. ilaçlar toplamla 1000 ytl civarı tutuyordu ama ben rapor karşılığı 180 liraya aldım...bayramdan sonra bir aksilik çıkmazsa adetimle birlikte kullanmaya başlayacağım...bana kısa protokol uygulanacak

idilcim sen nereye gittin birde toplam maliyeti ne kadar tuttu ve son sorumm sendeki son durum ne yaptırdınmı yoksa daha ilaç tedavisinimi yapıyorsun

banada kısa protokol yapılacak sanırım. adetimin ikinci günü bugun 5 tane iğne verdiler fostimon, ayrıca femara tablet, birde zitrotek tablet:CüvCüv:

bende merionali ilk başta bulamamıştım doktorumu arayım onun türevi olarak fostimon alsam olurmu demiştim ama doktorum kabul etmemişti...sen hangi merkezde yaptırıyorsun canım...doktordan doktora değişiyor bu ilaçlar çözemedim valla neye göre karar verdiklerini

canım ben haziran ayında maya da yaptırdım toplamda 4-4,5 gibi bi paraya mal olduç uzun protokol ile yapıldı gebelik oluştu ama düşükle sonuçlandı malesef.. şuan beklemedeyim şubat ya da mart gibi yeniden düşünüyorum. devlet desteği ile deneyeceğim bu defa bakalım.. herşeyin hayırlısı..

Gerçekten insanı her açıdan çok yıpratan bir süreç. O yüzden herkesi çok iyi anlıyorum. İnşallah senin hakkında hayırlısı olur canım. En kısa sürede bebişini yada bebişlerini kucağına alırsın.:1hug:

Ben Umutta yaptırdım ve ilaçlar dahil (sadece iğneler ) gayet iyi bri fiyata anlaştım. Yani piyasada o fiyata sadece tüp bebeği yapıyorlar ialçlar hariç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…