ilacsiz regl olmuyorum

Reglin nasıl düzene girer bilmiyorum ama cocuk için sen de biliyorsundur illaki de aşağıdaki ayetleri oku. Verecek olan Rabbim en doğru vakitte sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin isteyen herkese.
  1. Ey Rabbim, beni yalnız başıma bırakma. Hayırlı bir evlat nasip et. Sen varislerin en hayırlısısın.
  2. Al-i İmran 38: Ey Rabbim, bana kendi yanından (lütuf ve kereminle) tertemiz ve mübarek bir çocuk ihsan et. Şüphe yok ki sen duayı işiten ve kabul edensin.
  3. Ey Rabbimiz! Bize zevcelerimizden ve nesillerimizden gözlerimizin bebeği olacak (salih insanlardan) ihsan et. Bizi takva sahiplerine rehber kıl.
  4. Saffat 100: Ey Rabbim, bana salih kullarından olan bir çocuk ihsan et.
  5. "İnne rabbeke hüve'I-hallâku'l-alîm." = "Muhakkak ki Rabbin her türlü yaratma şeklini bilir." (Hicr, 15/86) âyetini geceleri 1267 kere tekrar eder ve bunu üç ay boyunca sürdürür.
  6. "Fallâhu hüve'l-veliyyü ve hüve yuhyî" = "Muhakkak ki Allah dosttur ve yaratandır." (Şura, 42/9) âyetini, beraber olmadan önce 289 kere tekrar eder.
  7. "HüvaIIahü'l-hâliku'l-bâriü" = "O yaratandır ve yoktan var edendir." (Haşr, 59/24) âyetini 1054 kere tekrar eder.)

Eskiden ebeler hayit tohumu onerirmis gebe kalmak isteyenlere. Ben yiyemedim icemedim tadi berbat. Hormon bozuklugu olabilir tuylenme falan varsa.
Yok canim hormon testlerim normal rahim normal tupler normal hersey normal

Reglin nasıl düzene girer bilmiyorum ama cocuk için sen de biliyorsundur illaki de aşağıdaki ayetleri oku. Verecek olan Rabbim en doğru vakitte sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin isteyen herkese.
  1. Ey Rabbim, beni yalnız başıma bırakma. Hayırlı bir evlat nasip et. Sen varislerin en hayırlısısın.
  2. Al-i İmran 38: Ey Rabbim, bana kendi yanından (lütuf ve kereminle) tertemiz ve mübarek bir çocuk ihsan et. Şüphe yok ki sen duayı işiten ve kabul edensin.
  3. Ey Rabbimiz! Bize zevcelerimizden ve nesillerimizden gözlerimizin bebeği olacak (salih insanlardan) ihsan et. Bizi takva sahiplerine rehber kıl.
  4. Saffat 100: Ey Rabbim, bana salih kullarından olan bir çocuk ihsan et.
  5. "İnne rabbeke hüve'I-hallâku'l-alîm." = "Muhakkak ki Rabbin her türlü yaratma şeklini bilir." (Hicr, 15/86) âyetini geceleri 1267 kere tekrar eder ve bunu üç ay boyunca sürdürür.
  6. "Fallâhu hüve'l-veliyyü ve hüve yuhyî" = "Muhakkak ki Allah dosttur ve yaratandır." (Şura, 42/9) âyetini, beraber olmadan önce 289 kere tekrar eder.
  7. "HüvaIIahü'l-hâliku'l-bâriü" = "O yaratandır ve yoktan var edendir." (Haşr, 59/24) âyetini 1054 kere tekrar eder.)
Amin Allah razi olsun cok sagolun okumaya basladim bile

Aminnn cok tesekkur ederimm Denedim bisuru doktora gittim uygulamadigim kür tedavi kalmadi benim reglimi tarlusal disinda hic bisey sokemiyor asilama tedavisinde bile yumurtalarim buyumedi düşünün oyle ilginc bi durum, psikolojikmi acaba diye dusunuyorum ama 12 yildir hicmi olmaz diyede dusunuyorum .. hep bi dusunce halindeyim anliyacagin
Merhaba, ben de aynı durumdayım. Kendimi bildim bileli kendiliğinden adet olamam. 6 7 ay adet olmuyorum. Tüpler açık, hormonlar normal. Bir sebep bulamadılar. Pcos kaynaklı dediler bana. Aşılama tedavisi için geçen ay letu kullandım yumurtalarım geç büyüdü tedavi iptal oldu. Bu ay klomen kullandım günde üç kez hiç büyümemşler. Sizde nasıl bir yol izlediler acaba?

Merhaba, ben de aynı durumdayım. Kendimi bildim bileli kendiliğinden adet olamam. 6 7 ay adet olmuyorum. Tüpler açık, hormonlar normal. Bir sebep bulamadılar. Pcos kaynaklı dediler bana. Aşılama tedavisi için geçen ay letu kullandım yumurtalarım geç büyüdü tedavi iptal oldu. Bu ay klomen kullandım günde üç kez hiç büyümemşler. Sizde nasıl bir yol izlediler acaba?
Benimde hic bir sekilde buyumuyor ilaclarla yumurtalarim tedavilere ilk basladigim donemler klomen ile buyuyordu ama tutmadi hic sonrasinda buyumeler hic olmadi tam 14 kez klomen kullandim gonalf puregon bi cok igne kullandim ancak asilama tup bebek tedavilerim yarim kaldi yumurtalarim buyumedigi icin simdi istanbulda bi doktora gidiyoruz once esimin spermleri icin ilac verdi 20 gun sonra esimin test gunu tedaviye baslicaz bakalim nasil bi yol izlicek bu doktorum cok onerildi bana

Bitkisel herseyi denedim bir turlu olmadi canim ama benim evlenene kadar duzenliydi evlendikden sonra bozuldu pko demislerdi banada daha önce cunku baska bisey bulamamislardi istanbuldaki doktorum sende pko yok dedi yumurtalarinda bi tembellesme var dedi bilemiyorum sen ne kullaniyosun sokturucu olarak ben bu ay progestan kullaniyorum

Ben ilaçsız adet olmuyorum ama hiç olmuyorum 31 yaşındayım üç senelik evliyim bende polikistik over var siz de yok sanırım olsa testleriniz de ultrason da çıkardı çocuğunuz var mı
Yok olmadi canim 12 yillik evliyim cikmadi testlerim hormonlarim cok normal yumurtalarimda kist gorukmedi

Nasip kısmet demek ki kilonuz da fazla olmasın yumurtalıklar kiloyu pek sevmiyor tüp bebek falan düşündünüz mü ya da eşiniz de bir problem varmı bakıldı mı
Denedik canim yumurtalarim buyumedi , yarida kaldi tedavilerim , esim ilac kullaniyordu 3 aydir kontrollu sperm testi veriyor bu ay icin 20 gunumuz var sonrasinda tedaviye baslicaz Rabbim kucagimizi bos birakmasin insaAllah 12 senedir cok bekledik dualarinizi eksik etmeyin lutfen 😔

Nasip kısmet demek ki kilonuz da fazla olmasın yumurtalıklar kiloyu pek sevmiyor tüp bebek falan düşündünüz mü ya da eşiniz de bir problem varmı bakıldı mı
Evlendigimde cok zayiftim olmadi :)) su an kilo aldim yine olmuyor ben kilo ile alakali oldugunu dusunmuyorum asiri bi kilom yok cunku

Denedik canim yumurtalarim buyumedi , yarida kaldi tedavilerim , esim ilac kullaniyordu 3 aydir kontrollu sperm testi veriyor bu ay icin 20 gunumuz var sonrasinda tedaviye baslicaz Rabbim kucagimizi bos birakmasin insaAllah 12 senedir cok bekledik dualarinizi eksik etmeyin lutfen 😔
Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin sana zor tabi rabbim sabrını artırsın hayırlı haberler almayı nasip etsin

Back
X