• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilahi adalet var mi gercekten??

Anlaşmalı bosanarak cok yanlış yapmışsınız. Bu dünyadaki adalet hakkinizdan vazgecmissiniz. Dolayısıyla çocuğunuzun hakkını da yedirmissiniz.
Bu yüzden ilahi adaletin tecelli etmesini beklemek zorundasiniz. Hiç şüphesiz olacaktır ama bu dünyada olacağı kesin değil, belki ahirete kalır.
Keske bu dünyadaki kısımdan vazgecmeseydiniz

İlahi adalet tabiiki var.Yüce Allahin adaletine güvenin..Sizin o cektiginiz sıkıntılar sizin makaminizi manevi anlamda yükseltiyor.gunahlariniz bir bir temizleniyor ama sabreder isyan etmezseniz.yalniz acele etmeyin.biz insanoglu aceleciyiz fakat Allah cellecelaluhu halimdir.Cezada acele etmez.ayrica sen unutursun Allah unutmaz.bu dünyada belki onlara sıkıntı vermiyorsa bilki bu dünya onların gunahlarinin çekeceği yer degil,kısa burası.unutmayinizki büyük cezalar büyük mahkemelere sevkedilir.iste ay burada rahat ferah oturuyorlar ilahi adalet yok diye düşünmeyiniz.dunya çok kısa.ebedi hayat bizi bekliyor.ben yinede bu dünyada da goreceginizi düşünüyorum.bence siz onları ve yaptıklarını unutun Allah'a havale Edip mutlu olmaya bakın olurmu.hayatinizda olumsuzluga yer olmasin

Bilmiyorum aslında cok ılgılenmıyorum cunku o zaman ınanılmaz kınlenıyorum
Eski esım baska bır kadın ıcın benı ve oglumu terk ettı. 7 sene evvel oglum 2 aylıkken. Yaptıgı ılk ıs bızı sıgortasından dusurmek oldu saglık olarak ssk 'sından yararlanamadık. Once cekısmelı basladı dava sonra anlasmalı olarak ben bosandım. Nafaka ve hakımın verdıgı tazmınatı yatırmadı( anlasmalı olmasına ragmen ve benımde hıc talebım olmamasına ragmen hakımın ıcıne sınmedı galıba) aramadı sormadı.
Bugunlere geldık. Ben 6 senedır beraber oldugum kısıyle 5 senedır evlıyım. Cocuk butun bunlar ıcınde bıyolojık babasının farklı bırı oldugunu ogrenmedı. Bu sebeble 3 aydır avuc dolusu para dokuyoruz , terapı alıyor , bızde oyle. hem zamanımızdan hem paramızdan hemde manevı olarak cok yıprandıgımız bır surec oldu bızım ıcın bu.

Ve donup hala baktıgımda aglayan benım . Hakketten uzulmeyı hakeden bız degılız dıye dusunuyorum. Cocuga sahıp cıktık, baktık , buyuttuk, yerı geldı yemedıkte yedırdık , fedakarlıksa emekse sonuna kadar yaptık elımızden geldıgının en ıyısını, sonra yınede uzulen haftaalrca aglayan bız olduk. Suanda bu durumu hala oglan bılmıyor , sadece bız artık hazırlandık bu surece.
Adalet varmı herhalde var bılmıyorum , eskı esımın nefes alamıyor olması gerekıyordu ama yasıyor bır yerlerde.
Cokta dusunmeye calısmıyorum, evlıyım, mutluyum ıstedıgım herseye maddı manevı sahıbım of dedıgım bısey yok hayatımda belkıde ben coktan almısımdır karsılıgını gercekten bılmıyorum.
Zor seyler yasamissiniz. Nezaketsizlik olmazsa, 7 yaşına kadar çocuktan nasıl sakladığınızı sorabilir miyim? Neden babamla hic bebeklik fotoğrafım yok demedi mi? Sizin ve eşinizin tüm ailesinde hiç fire veren olmadı mı?
Ve 7 yaşından sonra neden söylemeye karar verdiniz? Biyolojik babası görmeyi mi talep ediyor?

Hasbin Allah venimel vekil,(Allah en güzel vekildir)söylerken bile insanın içine huzur veriyor
Bu ayeti kerim e sık sık tekrarlayın ve Allah'a havale edin,yaşadıklarınıza çok üzüldüm suvarki,vicdansiz ve merhametsiz insanlardan her kötülük beklenir onlar insana her türlü iftirayi vicdansizliği gözünü kırpmadan yapar
Onun için evladına sarıl ve ilahi adaletin tecelli edeceği günü bekle Allah acele etmez himsenin ahini kimsede birakmaz
Size ve yavrunuza sağlıklı musmutlu günler dilerim❤

• Artik uyuyamiyorum gun icinde kendi kendime konusup ah ediyorum. Allaha havale ediyorum ama yapilan haksizligin dolandiriciligin iftira atip hak yemenin gercekten yanina kalmayip bin turlu cekenlet var mi ki? Hic sahit oldunuz mu? Eski esim annesi ablasi evimi bosalttilar. Esyalarimi spotcuya satmislar. bir ignemi vermedi cocugumun da dahil kiyafetler her seyimiz gitti. avukatti babamin senetlerinden paralarini yedi. Bana ve cocuguma cok eziyet etti. Simdi esyalarimin icinde oturuyolar annesiyle ablasiyla ceyizlerim cocugumun ultrason fotolari oyuncaklari hatiralari.. Cocugumu almaya cok ugrasti vermemek icin lanet olsun esyasina dedim anlasmali bosandim. 15 sayfa iftiralar yalanlar yazdim dilekcesinde.. Igrenc ahlaksizlarin icine dusmusum:KK43: babam da vefat etti ugrasamiycam cocugum yanimda ya yeter dedim. Adalet savasina son verdim anlasmali bosandim. Ilahi adalet var yanina kalmaz dediler.. Icim cok aciyo ama duzenim yok guven duygum bitti. Bu dunyada da ceksin istiyorum hepsi rabbim bana gostersin tez zamanda. Varsa basiniza gelen anlatir misiniz belki de biraz inanmaya ihtiyacim var. Edenin cektigine yanina kalmadigina..
Siz cehennem azabını hafife mı alıyorsunuz?
"Siz cehennem'i İğne deliği kadar görseniz başınızı secdeden kaldırmazdınız "
Bunu hiç duymadınız mı ?
Bu dünya da çeker mi? - bilmem ama .
Allah mazlumun duasını geri çevirmez .
"Zalimler için yaşasın cehennem" siz inancınızı kaybetmeyin umarım gönlünüzce olur.

Sayin adminler konu yine din icerikli tartismaya dogru gidiyor. Mune Mune
Son gunlerde bilerek aciliyor bu tur konular galiba.
Sayin adminler konu yine din icerikli tartismaya dogru gidiyor. Mune Mune
Son gunlerde bilerek aciliyor bu tur konular galiba.

böyle yazdığınıı görünce bütün mesajlara bakmak istedim okudum ama tartışma herhangi bir hakaret vs göremedim niye böyle bişey yazma gereğinde bulundunuz sadece merakımdan soruyorum ..

Konu sahibini uzecegim ama ben hiç görmedim ilahi adaletin işlediğini
Kim ne yalan söylediyse iftira atıp arkamdan konusuyorsa hala gümbür gümbür ediyorlar her istedikleri oluyor konu sahibinin yaşadıkları çok ağır inşallah o görür

Zor seyler yasamissiniz. Nezaketsizlik olmazsa, 7 yaşına kadar çocuktan nasıl sakladığınızı sorabilir miyim? Neden babamla hic bebeklik fotoğrafım yok demedi mi? Sizin ve eşinizin tüm ailesinde hiç fire veren olmadı mı?
Ve 7 yaşından sonra neden söylemeye karar verdiniz? Biyolojik babası görmeyi mi talep ediyor?
Oğlum 1 yasindan beri esimle beraberiz. Bebeklik fotoğrafları çok var tüp bebek olduğu için öncesinde çok var sadece ben varil aka doğduktan sonrada sadece oğlumu çektim haliyle hic sormadi hic fark etmedi kimse caktirmadi doğru zaman olduğu için nazil soylerix diye demiştik biyolojik baba ortada yok

böyle yazdığınıı görünce bütün mesajlara bakmak istedim okudum ama tartışma herhangi bir hakaret vs göremedim niye böyle bişey yazma gereğinde bulundunuz sadece merakımdan soruyorum ..
Dini icerik yasak .

Kızlar yemi yemeyin tartışmadan gümlemesin konu.

Ben de haksızlığa uğrayarak boşandım içimde hala bi dolandırılmışlık ve istismar edilmişlik hissi var. Üstelik baştan düzen kurdum borç ödüyorum, şükür muhtaç durumda değilim ama yapmak istediğim birçok şeyi şu an yapamıyorum, üstelik evlilik süresince daha düşük nitelikli bir işi, daha düşük bi maaşı ve daha zor bir iş ortamını kabul etmek durumunda kaldım. Hiç değmezmiş çünkü bütün bu verdiklerime karşın hayal kırıklığı, kırılan bi gurur ve sıfırdan yeni bir düzen kurma zorunluluğu aldım, arabeski sevmem ama sağlam acı çektim çok gözyaşı döktüm. Ex ise yolunu buldu, aynı konudaki gibi eşyalarımızı sattı benim ona önceden verdiğim (bana ait olan) toplu parayı da katarak ev borcunun bi kısmını ödedi ev de ona kaldı, ardından hemen kendine araba aldı, ben altın mehir tazminat vs almadan bindiğim arabayla evden ayrıldım, o anki şartlarda öyle davranmam gerekiyordu. Eski konularımda da var eve maddi katkım baya fazlaydı çünkü yuvamız gözüyle bakıyordum ama anladım ki fedakarlık tek taraflıymış. Şimdilerde de iş kurmuş kendine, Allah kalbine göre versin diyor geçiyorum düşünmemeye çalışıyorum, herşey insan için ben de böyle severek güvenerek yanıldım işte diyorum sadece. Hakkımı asla helal etmiyorum o ayrı.

Kaybettiklerim bu dünyada beni tekrar bulur mu bilmem, ilahi adalete kesinlikle inanıyorum ama bazı hesaplar ahirete kalır. Allah ömür verdikçe daha neler yapayacağız sürekli geriye bakarak hayat geçmez. Düşünmemeye çalış konu sahibi, önüne bak.

Oğlum 1 yasindan beri esimle beraberiz. Bebeklik fotoğrafları çok var tüp bebek olduğu için öncesinde çok var sadece ben varil aka doğduktan sonrada sadece oğlumu çektim haliyle hic sormadi hic fark etmedi kimse caktirmadi doğru zaman olduğu için nazil soylerix diye demiştik biyolojik baba ortada yok
Aman iyi ki yok. Ne kadar doğru bi karar vermişsiniz pedagogla söylemeye. Dünyanın binbir türlü hali var, hic bir sır gizli kalmıyor. Sizden duyması en güzeli. Kardeşiyle birlikte daha da çabuk aşacaktir eminim. Mutluluğunuz daim olsun

• Artik uyuyamiyorum gun icinde kendi kendime konusup ah ediyorum. Allaha havale ediyorum ama yapilan haksizligin dolandiriciligin iftira atip hak yemenin gercekten yanina kalmayip bin turlu cekenlet var mi ki? Hic sahit oldunuz mu? Eski esim annesi ablasi evimi bosalttilar. Esyalarimi spotcuya satmislar. bir ignemi vermedi cocugumun da dahil kiyafetler her seyimiz gitti. avukatti babamin senetlerinden paralarini yedi. Bana ve cocuguma cok eziyet etti. Simdi esyalarimin icinde oturuyolar annesiyle ablasiyla ceyizlerim cocugumun ultrason fotolari oyuncaklari hatiralari.. Cocugumu almaya cok ugrasti vermemek icin lanet olsun esyasina dedim anlasmali bosandim. 15 sayfa iftiralar yalanlar yazdim dilekcesinde.. Igrenc ahlaksizlarin icine dusmusum:KK43: babam da vefat etti ugrasamiycam cocugum yanimda ya yeter dedim. Adalet savasina son verdim anlasmali bosandim. Ilahi adalet var yanina kalmaz dediler.. Icim cok aciyo ama duzenim yok guven duygum bitti. Bu dunyada da ceksin istiyorum hepsi rabbim bana gostersin tez zamanda. Varsa basiniza gelen anlatir misiniz belki de biraz inanmaya ihtiyacim var. Edenin cektigine yanina kalmadigina..
İlahi adalete şahit olanlardanim içinizi ferah tutun illa bulur cezasini

Sabret imtihanındır Allah de sus...ilahi adalet nedir bilir misin yarına kalır ama yanına kalmaz elbet bir gün...

Ah be kardesim..
Bu sorunun cevabini bende ariyorum..
Ama bu dunyada cogu zamn rabbim gostermiyor..
Bende cok uzuluyorum..
Bana eziyet edenler hep kazaniyor mutlular..
Ama ben hep mutsuz..
Hep benim hakkim yeniyor..
Hep kotuler iki yuzluler kazaniyor..
Ama ahirette insAllah biz kazanacaz buna eminim ben..
Cunku peygamberimiz diyorki; kiyamet gununde ALLAH BOYNUZSSUZ KOYUNUN HAKKINI BOYNUZLU KOYUNDAN ALACAK..
Yani rabbim hayvanlarin bile hakkini aliyorsa biz insanlarin elbetteki ahlari yerde kalmayack..
Bende soyle dua ediyorum hep..
Dilerim Allahtan..
Benim haksiz yere akittigim her gozyasinin hesabini akitanlardan rabbim sorsun..
Seninde sorsun kardesim..
Hem bu dunyada sorsun hemde ahirette..
Hergun agliyorum ya rabbi nolur benim hakkimi al onlardan diyorum..
Umudum var ben ahirette hesaplasacam onlarla..
Bana yasattiklari ne varsa rabbim onlardan hesabini sorsun..
Cok zor haksizliga ugramk insanin caninin yanmasi cok zor:KK43:

Profilimdeki sozu okur musun?
Benden sana gelsin..
Cok guzel bir soz..

Rabbim yarına bırakır ama yanına bırakmaz.
Lütfen buna inanın.
Evladınıza ve size çok mutlu bir ömür diliyorum:KK200:

Allah yardımcınız olsun. öncelikle tavsiyem kesinlikle beddua etmeyin. ve herşeyde Allah'a sığının. biz boşanmadık ama dava açılıp o aşamalara geldik. kızım 4 aylıktı evi terketti eşim. beş kuruşsuz kaldık. doğum iznindeydim aldığım toplu paraları bile almıştı. arabayı bırakmıştı 2 ay sonra kızım rahatsızlandı çocuğunun rahatsız olduğunu bile bile arabayıda alıp götürdü. sırf beni zor durumda bırakıp yalvarmam için yaptı hepsini. ama hiç boyun eğmedim isyanda etmedim. sessiz sessiz ağladım. Allah bir şekilde denk getirdi. eşya para araba nedirki emin olun Allah başka yerden veriyor. siz yeterki buna inanın. zor günler bitecek emin olun. her gece iki gündüz arasındadır. karanlığın en koyu olduğu an aydınlığın en yakın olduğu andır :KK66: sabır ve mutluluk diliyorum. ben yaşadıklarımı yazıyordum hep o da rahatlatıyordu. hala saklarım. büyüdüğünde kızıma vericem birlikte neler yaşadığımızı o da bilsin diye. biz ayrılmadık benim geri adım atmayışım eşimi akıllandırdı. davayı geri çekip burnunu sürte sürte geri geldi. son şansını verdim. nasıl kullanmak isterse ona bağlı. tekrar tavsiyem:
yanlızken ağlayın
eşinize karşı güçlü ve asil durun
eşyanın peşine düşmeyin emin olun onlarada yaramıcak. bugün kazançlı gibi görünselerde kaybeden onlar olacak
bunu bana göstersin Allahım da demeyin zaten bir şekilde gösteriyor.
bu günler geçicek emin olun
siz zıtlaştıkça dahada çok yıpratmaya çalışacaklar bırakın salın gitsin. o aşamalarda biraz zor oluyor illaki ama ben başardıysam eminim sizde başarabilirsiniz.
Cok tesekkur ederim tavsiyeniz icin. Cok haklisiniz. Cocugu da gosteriyorum. Eski konulari acmiyorum. Cok magdur oldum cok yiprandim inanmaya ihtiyacim var duzelip guzel anlarin gelecegine..

Back
X