Ilahi Adalet var mi?verilen Beddualar tutar mi?Siz tuttugunu gördünüz mü?

umuthepvardir

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2014
10
1
6
35
Kayseri
Ben nerden baslasam bilmiyorum....sadece icim öyle aciyor ki artik, hayata karsi küstüm. Hayatta "o" insan icin yapmadigim kalmadi, ne zorluklardan gectim yinede pes etmedim, cünkü umudumum vardi, "biz" olabilme umudu taki o beni ortada birakana kadar. Belki basit gelir bu satirlar ama, cok daha derinde yatan seyler var dile getiremedigim....

Benim canim o kadar cok yandi ki, o kadar caresiz ve herseyim elimden gitti ki...ve nedense o insan mutlu. Üstelik bir baskasiyla mutlu.
Ve üstelik benim bunca verdigim emegin üzerine gelip oturdu o tanimadigim kiz! Ve ben bir hic kaldim....

Sormak istiyorum sizlere, terk edenler bir gün döner mi? ( biz ayri sehirlerdeyiz bu arada)? Pisman olur mu?
Derler ya hayatta ne olacagi belli olmaz bir bakmissin karsinda biti verir, gün olur devran döner diye...

Gidenler döner mi? pismanlikla döner mi? ve en önemlisi beddualar tutar mi? Cünkü anladim ki artik iyiler hep kaybediyor ama kötüler kazaniyor...

Sizi terk edenler döndü mü ama böyle büyük pismanliklarla? Ve siz hic verdiginiz bedduanin tuttugunu gördünüz mü? Nasil gördünüz?
Ben gece gündüz ediyorum, benim döktügüm gözyaslarinin icinde bogulsun da kapimda köpek olsun diye, belki o zaman deger vermenin emek vermenin ne demek oldugunu anlar diye...

Not bu insan bana hic bir sucum yokken hakaretlerde bulundu, onu gectim bana " iki dünya bir araya gelse seninle evlenmem, intihar ederim yine evlenmem, ve ben asla ama asla dönmem hic bosuna bekleme beni diyo...gerci 10 aydir ses yok. Ama bir insan nasil bu kadar kesin ve büyük konusabilir anlamiyorum....:5::5::5::5::5::5::5::5::5::5:

Ben nerden baslasam bilmiyorum....sadece icim öyle aciyor ki artik, hayata karsi küstüm. Hayatta "o" insan icin yapmadigim kalmadi, ne zorluklardan gectim yinede pes etmedim, cünkü umudumum vardi, "biz" olabilme umudu taki o beni ortada birakana kadar. Belki basit gelir bu satirlar ama, cok daha derinde yatan seyler var dile getiremedigim....

Benim canim o kadar cok yandi ki, o kadar caresiz ve herseyim elimden gitti ki...ve nedense o insan mutlu. Üstelik bir baskasiyla mutlu.
Ve üstelik benim bunca verdigim emegin üzerine gelip oturdu o tanimadigim kiz! Ve ben bir hic kaldim....

Sormak istiyorum sizlere, terk edenler bir gün döner mi? ( biz ayri sehirlerdeyiz bu arada)? Pisman olur mu?
Derler ya hayatta ne olacagi belli olmaz bir bakmissin karsinda biti verir, gün olur devran döner diye...

Gidenler döner mi? pismanlikla döner mi? ve en önemlisi beddualar tutar mi? Cünkü anladim ki artik iyiler hep kaybediyor ama kötüler kazaniyor...

Sizi terk edenler döndü mü ama böyle büyük pismanliklarla? Ve siz hic verdiginiz bedduanin tuttugunu gördünüz mü? Nasil gördünüz?
Ben gece gündüz ediyorum, benim döktügüm gözyaslarinin icinde bogulsun da kapimda köpek olsun diye, belki o zaman deger vermenin emek vermenin ne demek oldugunu anlar diye...

Not bu insan bana hic bir sucum yokken hakaretlerde bulundu, onu gectim bana " iki dünya bir araya gelse seninle evlenmem, intihar ederim yine evlenmem, ve ben asla ama asla dönmem hic bosuna bekleme beni diyo...gerci 10 aydir ses yok. Ama bir insan nasil bu kadar kesin ve büyük konusabilir anlamiyorum....:5::5::5::5::5::5::5::5::5::5:

sevenin ahı tutar die biliyorum ben.bana göre tutar.

sırkelen ve kendıne gel.adam senı bu kadar küçük görürken bunları dıyen bırısını kendıne eş olarak görebilecekmisin sakın yapma emin ol daha ıyısı cıkacak her ne yaşamış olursan ol hayat bıze sonsuz kez şans verıyor ve o senden dahamı değerli sakın 10 ayda üzülmüşsün üzüldüğün kadar bırak artık.

Ama benım ettıgım ahlar bırbır tuttu hem geri gelip paspas oldu hemde maddi olarak tekrar başlamak zorunda kaldı ama sımdıkı aklım olsa o kadar üzülürmüyüm kesınlıkle hayır.

Unut Onu kendini düzene koy, onlar yani erkekler icin degmez. Onlar bizi bas taci yapacagina, bizim basimizin belasi olurlar Benim senelerim gitti, ama neyimeyardi, artik iyiyim ve gitikce huzurum düzeliyor. Sen dik Dur arkandan aglayan o olucak. Hele sen güclü oldukca Onu unuttukca onlar sinir oluyor.
Kendini bosu bosununa üzme herseyin caresi var.

tutarr kız beddua etmee :D
Alma mazlumun ahını,cıkar aheste ahestee ... :34::34:
mazlum değil ki:ssz::ssz:
bi akşam ona aşk sözcükleri sıralarken bi anda ayrılmaya karar verdim benden uzaklaşıyosun vsvs dedi ve gitti:53:
Bi daha da aramadı:53:
Mazlum olan benim:43:

mazlum değil ki:ssz::ssz:
bi akşam ona aşk sözcükleri sıralarken bi anda ayrılmaya karar verdim benden uzaklaşıyosun vsvs dedi ve gitti:53:
Bi daha da aramadı:53:
Mazlum olan benim:43:

tm bende o kişiye hitaben dedim tatlım..
bosver beddua etme genede sen .. zamana bırakk ..
herseyin devası zamannn :31::31:

2 ay önce terk edildiğim için ah ettim bakalım tutucak mı:9::9:

Ben bunu doğru bulmuyorum ne kadar kötü ayrılırsanız ayrılın sonuçta yaşanmışlıklar var şimdi beddua ettiğiniz adam bi zamanlar her şeyiniz değilmiydi ? Beddua etmeyin lütfen beddua dönüp dolaşıp edeni bulur derler. Ne olursa olsun eski zamanları düşünün bence kimse bedduayı hak etmez

Ben bunu doğru bulmuyorum ne kadar kötü ayrılırsanız ayrılın sonuçta yaşanmışlıklar var şimdi beddua ettiğiniz adam bi zamanlar her şeyiniz değilmiydi ? Beddua etmeyin lütfen beddua dönüp dolaşıp edeni bulur derler. Ne olursa olsun eski zamanları düşünün bence kimse bedduayı hak etmez
2 yakası bir araya gelmesin dedim kötü bişi demedim ki:27:
Herşeyim dediğim adam beni bir anda silebiliyorsa hiçbir zaman herşeyim olmamıştır,bir yanılgıdan başka birşey değildir:ssz:

Unut Onu kendini düzene koy, onlar yani erkekler icin degmez. Onlar bizi bas taci yapacagina, bizim basimizin belasi olurlar Benim senelerim gitti, ama neyimeyardi, artik iyiyim ve gitikce huzurum düzeliyor. Sen dik Dur arkandan aglayan o olucak. Hele sen güclü oldukca Onu unuttukca onlar sinir oluyor.
Kendini bosu bosununa üzme herseyin caresi var.

gercekten bir gün beni kaybettigi icin yanar mi üzülür mü :5::5::5::5::5:

cok birsey degil ki istedigim, ben sadece onun agzindan tek bir sözü duymak isterdim istedim " hic kimse sen olamadi ve pismanim"
kötülük yapmadigim halde hic kimseye öyle cok acitiyor ki bu yasadiklarim icimi anlatamam:5::5::5::5:

gercekte bir gün dönüp bakar mi geriye? hatirlar mi beni? ve bana yasattiklarini...:5::5::5::5::5::5:

Merhaba, seni çok iyi anlıyorum. Çünkü ben de çok zor şeyler yaşadım hatta belki konumu okuduğunda betern beterin var deyip teselli olabilirsin. Ahlar ve beddualar tutar mı bence tutar. Haksızlığa uğramış ve kalpten üzülmüşseniz tutar ama siz görürmüsünüz o var. Birde ne kadar bedduan tutsada insan yapılan haksızlığı sindiremiyor yetmiyor teselli olmaya yani. Dediğim gibi konuma davet ediyorum sizi.

Ve dediğin gibi iyiler üzülen taraf oluyor genelde. Oysaki ne kadar masum ve temizdik değil mi? Hiç hak etmedik. Ama belki de her şey bir imtihan dünyada

Sen kendinden vaz gecme cünkü Allahim bilir Kim iyi Kim kötü, Kim hakli Kim haksiz. Sen kalbini temiz düsüncelerle doldur herseyin caresi var. Derde derman ararsan bulursun. Sen yeni bir sayfa acmalisin. Cik yeni insanlarla tanis, mesela isyerinden veya Internette yeni kizlarla tanis yeni konularla ugras. Hobby edin ( kosus ) müzik dinle ve sayri vs
Kendine iyi bak tamamicanim.

Tutar canim tutar..zamaninda etmisligim var donup aramisti hatta bana beddua etme diye bende ilahi adalet ben etmedim dediydim ;) Donme meselesine gelirsek 7-8ay sonra birine donmuslugum var ama sonuc yine olmadi...bende terkedildim ve su an donsun diye etmedigim dua yok..hirs sanirim donse nolcakki hicbisey eskisi gibi olmaz ama terkedilmenin verdigi durum sanirim biz bayanlar agir atlatiyoruz..yani kendi adima soyliyim..erkekler boyle degil bence biten bitiyo onlar icin kesip atiyorlar hemenn..

evet inanırım.ama şu da var ki canımızı en çok yakan insana bile o an ki kızgınlıkla ah ediyoruz aslında.sonrasında
çok önemsemiyoruz.en azından ben mi böyleyim bilmiyorum.yine de iyilik güzellik istemek zor olmamalı.her şey bize dönüyor aslında.

Back
X