ilahi adalet yok diyordu biri geçenlerde varmış varmış...

NeOlurBiSabah

dünyada bensiz bırakmam seniii.... :-D
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2013
2.395
1.339
448
Vallahi inanamadım:-D geçenlerde çatı ile ilgili bi sorun yaşadığımı söylemiştim. Apartmanda kimse bakımı için yanaşmıordu. Bnm tavanım küf oldu artık akıntı nerden varsa. Ben 5. Kattayım Bnm alt katımdaki ve 3.kattaki en çok karşı çıkanlardı. Onlara neymişte onları ilgilendirmezmişte. Geçen hafta 3. Kattaki ablanın üst katındaki evde gece su basmış. Sular kesikti artık unuttular heralde gecede gelince bütün ev su altında kalmış ve 3. Kattakinin tavanı mahvolmuş. Allah var yinede üzülmüştüm.
Altında oturansa çok çemkirmişti birde yaşlı kadın gayet nazik nazik söylememe rağmen bana bağırıp durmuştu. Pek sevmiyorum zaten sürekli kavga gürültü evlerinde. Demin geldi kapıyı çaldı. Açtım kızım bizim banyo hep su tavan mahvoldu sizin banyoda bişeymi var dedi. Evimizin içi biz girmeden tamamen yenilendi. Banyo ve küçük tuvalet birleştirildi. Su tesisatı doğalgazı elektrik tesisatı yenilendi. Parkeler falan. Yani tamamen yeni yapım. Ypk dedim teyze bizde bişey yok. Hayta patır kütür evime girsi banyoma girdi baltı ay hİç bişe yok burda dio. Dedim çıkarmısınız evimden. Allah sordu dicektim de.
Neyse varmış ilahi adalet varmış. Rabim sordu onlarada. Şeytan dior baktırdım bende sorun yokmuş de inadına aç suyu şap şap damlasın tepesineee.. off off ama bizdede adalet duygusu var yinede baktıralım biii:-D:-D:-D

Paldır küldür daldı içeri beni itekleyip manyak bu insanlar. Banyoma girior kadın yaaa:-D

Bazen tesadufen boyle seyler oluyor bazende o haksizlik yapan vs karsi taraf gule oynaya devam edebiliyor biz neye yormak istersek odur bence :) 10 insan 10 farkli sey soyleyebilir iyi aksamlar

böyleleri hakediyor boşver üzülme iyi olmuş.çatı ortak kullanım birkere mecbur yaptıracaklar.

böyleleri hakediyor boşver üzülme iyi olmuş.çatı ortak kullanım birkere mecbur yaptıracaklar.
Ah işte anlatamadım arkadaşım. Belediyeye baktım ama onlat ilgilenmiormuş Şikayet edicem şimdi savcılığa. Yok ben yinede ev sahibime söylerim ama hiç sanmıorum baktırcağını keza yeni yapılı her yer ve 6 aydır bursayom. Hani yapılırken bi hata olsaydı şimdiye kadar olurdu. Borulara bişenoldu desem onuda sanmıorum sonuçta daha çok yeni. Hani eski olsa demir olsa çürüdü dersin ama. Artık katlanıcak nabalım ben nasıl katlanıorsam. Ay birde çok duş alıoz bilionmu yeni evliyiz falan tühhhh;-)

ilahi adaletin illa bu dünyada olması gerekmediğini yazmıştık zaten yani o teyzenin başına bnlar gelmeseydi ilahi adalet olmayacak mıydı.

Dert kısmı nerede ?
''Yapıom,ediom,diom,bişe...''yazmasanız mümkünse bir de ?
Birkaç harften eliniz aşınmaz.

ilahi adaletin illa bu dünyada olması gerekmediğini yazmıştık zaten yani o teyzenin başına bnlar gelmeseydi ilahi adalet olmayacak mıydı.
Ya orası öyle tabiki sonuçta hak yiyorsun, kalp kırıyorsun elbette cezasız kalmaz ama en azından halimden anlar şimdi. Öyle telaşlanmıştı. Halbuki bende ilk küfü gördüğümde öyle telaşla yardım beklemiştim herkesten. Allah burdada anlatıyor halimi.

Dert kısmı nerede ?
''Yapıom,ediom,diom,bişe...''yazmasanız mümkünse bir de ?
Birkaç harften eliniz aşınmaz.
Derdim zaten tavanımdı da. Ne bilim öyle paylaşmak istedim. Yazıya da el alışkanlığı de geç arkadaşım. Çok da anlaşılmaz değil sanırım.

Benim de basima geldi buna benzer bi durum daha kaloriferler yanmadan üst komsumun petek borusu patlamış salonumun duvarı battı sapsarı olmuş karı koca öğretmen eşim çıldırdı evlerinde kimse yok adama bi şekilde ulasti aradı adam biz de birsey yok diyo daha bakmadan neyse eşi geldi ben çıktım kadın diyo ki biz de birsey yok diye geceleri de çocukları rahat bırakmıyor bırak geceyi gündüz de aynı bi otur tv izlemeye paldir küldür at kosturuyorlar sanki... salonun duvarı ve laminant battı neyse aradan bi kaç gün geçti duzelttiller sanırım sızıntı durdu... neyse aradan biraz zaman geçmişti kurban bayramından sonra mutfağa girdim dip dip şu akıyo boruları arasından halim falan island öylece Allahtan hava sıcakta balkona attım neyse üst komşu evde yok yine ara ara ulaşamadık okullar dagildiktan sonra evlerine çıktım yeni gelmişlerdi mutfak da su borusu patlamais mutfak salon suyla dolmuş kadının şuraya yerlerdeydi bi taraftan da acıdım 2 çocuklu kışın kış günün de başına is açtı eşime diyo e çık yardım et diyo ama iki çocuğu var yazıkkk dedim işte böyle dediğin gibi ilahi adalet bize çok çektiriler Allah gösteriyo bir şekilde gecenin bir yarısı paldir küldür ne bilim ya ne insanlar var...

Allah evreni bir kanun üzerine yaratmıştır. Her şey denge üzerindedir. Eğer bu dengeyi bozarsa insanoğlu karşılığını ağır öder. Tüm eşya ve canlının kendi enerjisi var. Eden bulur, yani kötü enerjiye sahip kişi aynı kötü enerji ile kendini cezalandırır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…