- 15 Nisan 2017
- 13.625
- 16.048
- 298
Çok oynadılar,beni yalancı duruma düşürmek için çok çabaladılar o yüzden çok umutlu degildim.Hesaplar görülecek diyordu sürekli,iddialiydiSevindim ama bu ilahi adalet değil, gerçek adalet.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok oynadılar,beni yalancı duruma düşürmek için çok çabaladılar o yüzden çok umutlu degildim.Hesaplar görülecek diyordu sürekli,iddialiydiSevindim ama bu ilahi adalet değil, gerçek adalet.
Evet olması gerektiği gibi oldu.Her zaman böyle olsunDaha çok TC adalet sistemi olması gerektiği şekilde çalışmış gibi
Neyse tebrikler yeni hayatiniz kutlu mutlu olsun
Benimki de konudan bağımsız ama ilahi adalet diliyorum. bugün görümcekin kınası varmış, yarın da düğünü zaar. İnşallah benim ve çocuklarimin huzurunu bozmanın, yuvasını baltalamanin bedelini hepsi öder, ettiklerini bulurlar. serleri bizden uzak olsun inşallahbenımki konudan farklı ama allahın adeletine sonsuz güvenım var çok şükür sabırla bekliyorum
bana yaşattıgının aynısını 3 çocugunda yaşasın inşallahhh ,
senın adına çok sevindim
Benimki de konudan bağımsız ama ilahi adalet diliyorum. bugün görümcekin kınası varmış, yarın da düğünü zaar. İnşallah benim ve çocuklarimin huzurunu bozmanın, yuvasını baltalamanin bedelini hepsi öder, ettiklerini bulurlar. serleri bizden uzak olsun inşallah
Yok canım olur mu konunun temeli ilahi adalet zatenkonu sahibi hakkın helal et canım yaa bende kendimle ilgili birşeyler yazdım
ama senın adına çok sevindimPurpplee
Acele davranmayın, süre bitimine kadar bekleyin bakalım, istinafa gönderecek mi. İnşallah göndermez, gönderse bile kendi bilir. Faiziyle geri alırsınızMalesef avukattan bir şey öğrendim.Bana avukat dava başında istinafa giderse 1 yıl da öyle uzar toplam 2.5-3 yılda biter demişti.Bugun de diyor ki 2 yıl istinafta bekler 1.5 yıl da Yargıtay'daFeragat mi etsem tazminatın tamamından ya da bir kısmından bilemedim.
Hayırlı olsun çok sevindim de iş ilahi adalete kalsaydı bu haklarınıza alamazdınız.Arkadaşlar konularimi bilen bilir, çekişmeli boşanma davasında evlilikten kat kat cirkefliklesen bir ex vardı.. Geçenlerde dava sonuçlandı ve ilahi adalet öyle güzel tecelli etti ki..Davam kabul edildi ex e benim istediğim kadar nafaka bağlandı, istediğim kadar da tazminat çıkarıldı.Yasadigim ama kanitlamakta zorlandigim şeyler vardı ama Allah en yakın sahidimdi.
Benzer şeyleri yaşayanlar ilahi adalete güvenin..Dua edin ve sabredin
benımki konudan farklı ama allahın adeletine sonsuz güvenım var çok şükür sabırla bekliyorum
bana yaşattıgının aynısını 3 çocugunda yaşasın inşallahhh ,
senın adına çok sevindim
Faizi 0.9dan bişey değil yani.Hele ki şu ekonomik koşullarda şimdiki 60 bin 4 sene sonra ne alır ?Acele davranmayın, süre bitimine kadar bekleyin bakalım, istinafa gönderecek mi. İnşallah göndermez, gönderse bile kendi bilir. Faiziyle geri alırsınız
Evet Allah'a havale etmek en güzeliBeni yanlış anlamayın ama Allah'in adaleti böyle bir şey değil. Sizinki beddua gibi olmuş ve beddua da döner dolaşır sahibini bulur. Eminim ki çok haklı sebepleriniz vardır ama Allah'a havale ederseniz onun adaleti hiç şaşmaz.
Bi bekle bakalım edecek mi itiraz. Aklı varsa etmez ,verir kurtulur.Malesef avukattan bir şey öğrendim.Bana avukat dava başında istinafa giderse 1 yıl da öyle uzar toplam 2.5-3 yılda biter demişti.Bugun de diyor ki 2 yıl istinafta bekler 1.5 yıl da Yargıtay'daFeragat mi etsem tazminatın tamamından ya da bir kısmından bilemedim.
Aklı olan zaten en başta ikilemez boşanır.. Bekleyeceğim bakalim bana bir uzlaşma teklif edecekler mi feragat et istinafa gitmeyelim diyecekler miBi bekle bakalım edecek mi itiraz. Aklı varsa etmez ,verir kurtulur.
Beni yanlış anlamayın ama Allah'in adaleti böyle bir şey değil. Sizinki beddua gibi olmuş ve beddua da döner dolaşır sahibini bulur. Eminim ki çok haklı sebepleriniz vardır ama Allah'a havale ederseniz onun adaleti hiç şaşmaz.
bana yaptıgının bir tık fazlasını istemiyorum ki , bir evlat olarak nasıl benım ailemi üzdüyse kendilerde öyle üzülsünler istiyorum ,
ve oturmuş o günü bekliyorum