- 15 Temmuz 2015
- 2.799
- 6.257
- 158
naapmışsın sen ya.bildiguniz uzere 4 aydir nisanlimi unutmak icin sacmalama rekoru kiriyorum yapmadigim sey kalmadi.. ve bugun son vurusu yaptik eski sevgilimi aradim 6 sene sonra.. yanu unideki sevgilimi.. kendisi ile 8 ay bi flort donemimiz olmus ve anlasamadigimi icin ayrilmistik.. cunku dengesiz piskopatn kro ve para duskunu ve cok maco tespihli felan yani benim ruhuma hitap etmeyen biri.. ama gel gordki ilk ayrildigimiZda ben kendimi yerlere atmistim 1 sene boyubca bana geri donmesini beklemis onu hayatimin aski unutulmaZim ilan etmistim.. evet kendime oyle cok guluyorum ki yok yok kiziyorum len bu adamdan kurtulduguma duva etmem gerekirkeb ben niye 1 sene yas tutmusum of off diyerekten demekki asklar unutuluyormus ya dedim aradim onu soka girdi tabi konusmaya basladik ben sirf sohbet icin aramistim dostca hani onu unutabildiysem demekki nisanlimi da unuturum diye guya avutmak icin kendimi... ama bit pazarina nur yagmadigi gibi o piskopati basima bela aldim sanirim korkuyorum tirsiyorum arkadaslar ben onu sinirlendirmeden nasil uzaklasirim bu adam askina eskiya deli dengesiz bi adam iletisim sifir nasil uzaklasicam simdi hergun arar acmazsam is yerime gelir rezil eder...
6 sene geçmiş üzerinden ve halen telefonu sizde ver ki bu arada siz nişanlandınız falan..Yok benden 6 senenin hesabini soracakmis benden baska kimseyi sevmemis e nerdeydin 6 sene diyorum guru yapmis benim nisanlandigimida duymus.. iste evlenebilirdik suan cocugumuz bile olurdu.. ben seni dostca aradim diyorum soruma cvp ver diyo nedesem yok anacim ben bela aldim basima ben ne yapacagimi bilmiyorum suan korkuyorum
Su yorumunuz gercekten okadar rahtsiz ediciki .. tabiki numarasi bende yok bulmak cok zor degil di buldum6 sene geçmiş üzerinden ve halen telefonu sizde ver ki bu arada siz nişanlandınız falan..
Ne istediğinizi bilmiyorsunuz bence
Bununla uğraşmanız bile tuhaf. Adam psikopatmış. Sana zarar vermeye iftira atmaya kalkışsa ne olacak??Su yorumunuz gercekten okadar rahtsiz ediciki .. tabiki numarasi bende yok bulmak cok zor degil di buldum
allahım iş yerindeyim pıskırdım .evde olsam kahkaha atıp gülerdim ne güldüm yoruma yaaa ama tam dogru dediniz bizde sıçtı cafer bez getir deriz bulaşmasını yeni duydum inan çok güldüm sen yaşa yaaa:)))Sıçtı şakir bez getir bulaşmasın tez getir diye deyimimiz var bildiğin bu duruma cuk oturuyor çivi çiviyi söker de ... eski çivi eski çiviyi sökmez . kendinden soğut çok kısa konuş konuşunca veya çok geç aç , açma telefonu sana kız ayarlayım mı muhabbeti filan yap . Bide tavsiye gerekirse netten chat sitelerine gir bir daha kine ama böyle sevgiliye dönüş yapma
kız allah canını almasın insan başınabos gezen serseriyi takarmı hiç akıl varmı sendeBen aptalim itiraf ettim zaten ama cok pismanim ne yapicam ben simdi nasil kurtulcam
Teperse en fazla gider eski nisanlini dover sende intikam almis olursunAaa evet baristim diyeyim ters tepmez inslah
Oha demek istiyorum sana sadece .. resmen baska tarafindan anlamisin .. ve suan bana hakaret ediyorsun !!!! Ne demek ya evlileri arayacakmisim edepsizmiyim ben senin aklina ilk gelen bu mu oldu demek ki icin fesatmis kusura bakmaMüstehak, Bu sayede milletin eşine yazan eski sevgilileri de bulmuş olduk. Yarın başka bir aşk acısıyla da evlenmiş olan eski nişanlınıza da yazarsınız siz. Size yardımcı olacak bişey söylemem çok zor çünkü nasıl bi kafa yaşayıp da bunları yaptığınızı anlamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?