İlan ediyorum ben aptalım

Bence baristim deme daha kötü olur sen benimle alay mi geciyorsun vb durumu olur baksana tespihli diyorsun.

Babam gördü yazistigimizi de. Beni tarumar etti de. Kaybol bence de. Seni bulursa önce döver sonra bizi merakli koftecideki gibi nikah masasina oturtur de.

Siz nasıl birisiniz böyle anlamlandırmak zor. hangi akılla böyle belalı ve kroyu buldunuz,hadi aklınız başınıza geldi ayrıldınız. peki bu tekrar aramak ne şimdi? siz akıl tutulması yaşıyorsunuz. hiçbir erkeği hayatınızın merkezine koymayın. bu kadar da erkekçi olmayın illa biri mi olmalı hayatınızda

naapmışsın sen ya.
bu derece mi şaşırdın sen?
dertsiz başına dert almak olmuş bu.
denecek bişey yok.
nasıl kurtulursun hiç bilmiyorum.
bu derece tehlikeli biri ise ailenden yardım iste bari.
bir de tedavi ol sen

6 sene geçmiş üzerinden ve halen telefonu sizde ver ki bu arada siz nişanlandınız falan..
Ne istediğinizi bilmiyorsunuz bence

6 sene geçmiş üzerinden ve halen telefonu sizde ver ki bu arada siz nişanlandınız falan..
Ne istediğinizi bilmiyorsunuz bence
Su yorumunuz gercekten okadar rahtsiz ediciki .. tabiki numarasi bende yok bulmak cok zor degil di buldum

Su yorumunuz gercekten okadar rahtsiz ediciki .. tabiki numarasi bende yok bulmak cok zor degil di buldum
Bununla uğraşmanız bile tuhaf. Adam psikopatmış. Sana zarar vermeye iftira atmaya kalkışsa ne olacak??
Ben sadece dertleşmek için aramıştım, farklı şeyler düşünmeni istemiyorum deyin ve gerekirse hattınızı değiştirin bence

nişanlını unutmak için aklının köşesinde halen var olan unutamadığın eski sevgilini mi aradın sen?. Ay valla çok ikginç neler okur olduk

allahım iş yerindeyim pıskırdım .evde olsam kahkaha atıp gülerdim ne güldüm yoruma yaaa ama tam dogru dediniz bizde sıçtı cafer bez getir deriz bulaşmasını yeni duydum inan çok güldüm sen yaşa yaaa:)))

ben olsam ben de bela olurum sana.
kimse senin kendini avutacağın bi oyuncak değil.
herkesin duyguları var, kafana göre oynayamazsın insanlarla.

Ben aptalim itiraf ettim zaten ama cok pismanim ne yapicam ben simdi nasil kurtulcam
kız allah canını almasın insan başınabos gezen serseriyi takarmı hiç akıl varmı sende
simdi sen iş yerini vss hayatınla ilgili herseyide demişsindir saffffff seni.
bu tipler en yapışıgı anlamayan mal tiplerdir töbe töbe başına ne bela alıyon bırak sunu
bak basını agrıttın safff

bunlar zaten macera arar sende eline düşmüşsün .aman aman başına iş acmada ciddi ol tutarlı davran

Bekaretini kaybettiğini söyle bu tipler anında vazgeçer

Müstehak, Bu sayede milletin eşine yazan eski sevgilileri de bulmuş olduk. Yarın başka bir aşk acısıyla da evlenmiş olan eski nişanlınıza da yazarsınız siz. Size yardımcı olacak bişey söylemem çok zor çünkü nasıl bi kafa yaşayıp da bunları yaptığınızı anlamıyorum.

S..cmis ustune birde sivamissin
Sey de ben seni aramadim biri senle dalga gecmis ben niye arayayim kimsin ki sen de deli numarasi yap ya tutarsa

Oha demek istiyorum sana sadece .. resmen baska tarafindan anlamisin .. ve suan bana hakaret ediyorsun !!!! Ne demek ya evlileri arayacakmisim edepsizmiyim ben senin aklina ilk gelen bu mu oldu demek ki icin fesatmis kusura bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…