ama bit pazarina nur yagmadigi gibi o piskopati basima bela aldim sanirim korkuyorum tirsiyorum arkadaslar ben onu sinirlendirmeden nasil uzaklasirim bu adam askina eskiya deli dengesiz bi adam iletisim sifir nasil uzaklasicam simdi hergun arar acmazsam is yerime gelir rezil eder
Sıçtı şakir bez getir bulaşmasın tez getir diye deyimimiz var bildiğin bu duruma cuk oturuyor çivi çiviyi söker de ... eski çivi eski çiviyi sökmez . kendinden soğut çok kısa konuş konuşunca veya çok geç aç , açma telefonu sana kız ayarlayım mı muhabbeti filan yap . Bide tavsiye gerekirse netten chat sitelerine gir bir daha kine ama böyle sevgiliye dönüş yapma
ben yazarken en kısmını düşünmüştüm aklıma gelmemişti bakPisti olduk.
Yok benden 6 senenin hesabini soracakmis benden baska kimseyi sevmemis e nerdeydin 6 sene diyorum guru yapmis benim nisanlandigimida duymus.. iste evlenebilirdik suan cocugumuz bile olurdu.. ben seni dostca aradim diyorum soruma cvp ver diyo nedesem yok anacim ben bela aldim basima ben ne yapacagimi bilmiyorum suan korkuyorumKendi düşen ağlamaz , ne şimdi bu adamı yapistirdin kendine .
Çok mu konuştun ne yaptın da bırakmaz. Valla böyle tipler zor uydurcan artık biseyler güzellikle anlamiyorsa
Unutmusum bile onun nasi biri oldugunuMadem sorunlu psikopat adam niye aradiniz ki :/
Ben aptalim itiraf ettim zaten ama cok pismanim ne yapicam ben simdi nasil kurtulcam6 sene sonra aradiysan adam sadece sohbet icin mi aradin sanar yoksa yesil isik yaktigin icin mi? Civi civiyi sokmez. En eski civi , eski civiyi hic sokmez. Sen de biraz psikopatsin artik itiraf et.
Ben aptalim itiraf ettim zaten ama cok pismanim ne yapicam ben simdi nasil kurtulcam
Yok benden 6 senenin hesabini soracakmis benden baska kimseyi sevmemis e nerdeydin 6 sene diyorum guru yapmis benim nisanlandigimida duymus.. iste evlenebilirdik suan cocugumuz bile olurdu.. ben seni dostca aradim diyorum soruma cvp ver diyo nedesem yok anacim ben bela aldim basima ben ne yapacagimi bilmiyorum suan korkuyorum
Aaa evet baristim diyeyim ters tepmez inslahBen aptalim diyerek kurtulamazsin. Bu tur kelimeleri kendine yakistirma. Yine en eski sevgiliyi , eski sevgiliyle kapatma da.
Nisanlimla baristim diyeceksin olup bitecek.
belkim eskisi gibi değildir artık,bir zamanlar sevdiğine göre bir sevdiğn tarafı vardır ,bence bir dene ,baktın değişiklik yok deli gibi davran mesela bunalt onu telefonuna bakacam ıncelıycem de,kıyafetıne yürüyüşüne herşeyıne karış o senı bunaltmadan sen onu bunalt anca böyle kaçar sanırsam[/QUOTE eskisinden beter olmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?