İlan ediyorum ben aptalım

Kelebeka1

Papatyalar ölmez bayim , papatyalari öldürürler
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2011
860
333
123
bildiguniz uzere 4 aydir nisanlimi unutmak icin sacmalama rekoru kiriyorum yapmadigim sey kalmadi.. ve bugun son vurusu yaptik eski sevgilimi aradim 6 sene sonra.. yanu unideki sevgilimi.. kendisi ile 8 ay bi flort donemimiz olmus ve anlasamadigimi icin ayrilmistik.. cunku dengesiz piskopatn kro ve para duskunu ve cok maco tespihli felan yani benim ruhuma hitap etmeyen biri.. ama gel gordki ilk ayrildigimiZda ben kendimi yerlere atmistim 1 sene boyubca bana geri donmesini beklemis onu hayatimin aski unutulmaZim ilan etmistim.. evet kendime oyle cok guluyorum ki yok yok kiziyorum len bu adamdan kurtulduguma duva etmem gerekirkeb ben niye 1 sene yas tutmusum of off diyerekten demekki asklar unutuluyormus ya dedim aradim onu soka girdi tabi konusmaya basladik ben sirf sohbet icin aramistim dostca hani onu unutabildiysem demekki nisanlimi da unuturum diye guya avutmak icin kendimi... ama bit pazarina nur yagmadigi gibi o piskopati basima bela aldim sanirim korkuyorum tirsiyorum arkadaslar ben onu sinirlendirmeden nasil uzaklasirim bu adam askina eskiya deli dengesiz bi adam iletisim sifir nasil uzaklasicam simdi hergun arar acmazsam is yerime gelir rezil eder... BİR GUNCELLEME YAPİYORUK EDEPSİZCE BİR YORUM GORDUM SİNİRLERİM BOZULDU ! ESKi Erkek arkadasim beni aramadi birdaha bende onu engelledim korktugum olmadi yani .. neden niye yaptim hesabina girmiyorum ben biliyorum neden yaptigimi uzun uzun aciklama geregi duymadim sadece basina bela olmasindan korkmustum ama korktugum olmadi

Son düzenleme:
Sıçtı şakir bez getir bulaşmasın tez getir diye deyimimiz var bildiğin bu duruma cuk oturuyor çivi çiviyi söker de ... eski çivi eski çiviyi sökmez . kendinden soğut çok kısa konuş konuşunca veya çok geç aç , açma telefonu sana kız ayarlayım mı muhabbeti filan yap . Bide tavsiye gerekirse netten chat sitelerine gir bir daha kine ama böyle sevgiliye dönüş yapma

6 sene sonra aradiysan adam sadece sohbet icin mi aradin sanar yoksa yesil isik yaktigin icin mi? Civi civiyi sokmez. En eski civi , eski civiyi hic sokmez. Sen de biraz psikopatsin artik itiraf et.

Pisti olduk.

Yapmayın allah aşkına sohbet edecek bi tek eski sevgili mi kalmıştı yani. Bence siz onu tamamen eskisini eskiyle unuturmuyum acep diye aramışsınız

Kendi düşen ağlamaz , ne şimdi bu adamı yapistirdin kendine .

Çok mu konuştun ne yaptın da bırakmaz. Valla böyle tipler zor uydurcan artık biseyler güzellikle anlamiyorsa
Yok benden 6 senenin hesabini soracakmis benden baska kimseyi sevmemis e nerdeydin 6 sene diyorum guru yapmis benim nisanlandigimida duymus.. iste evlenebilirdik suan cocugumuz bile olurdu.. ben seni dostca aradim diyorum soruma cvp ver diyo nedesem yok anacim ben bela aldim basima ben ne yapacagimi bilmiyorum suan korkuyorum

6 sene sonra aradiysan adam sadece sohbet icin mi aradin sanar yoksa yesil isik yaktigin icin mi? Civi civiyi sokmez. En eski civi , eski civiyi hic sokmez. Sen de biraz psikopatsin artik itiraf et.
Ben aptalim itiraf ettim zaten ama cok pismanim ne yapicam ben simdi nasil kurtulcam

Telefonundan engelle.. ne diyelim simdi.. catmissin yine.. birseylermi uydurursun, o ben degildimmi dersin, ne soylersen soyle ama kurtul bu durumdan ..

Ben aptalim itiraf ettim zaten ama cok pismanim ne yapicam ben simdi nasil kurtulcam

Ben aptalim diyerek kurtulamazsin. Bu tur kelimeleri kendine yakistirma. Yine en eski sevgiliyi , eski sevgiliyle kapatma da.

Nisanlimla baristim diyeceksin olup bitecek.

belkim eskisi gibi değildir artık,bir zamanlar sevdiğine göre bir sevdiğn tarafı vardır ,bence bir dene ,baktın değişiklik yok deli gibi davran mesela bunalt onu telefonuna bakacam ıncelıycem de,kıyafetıne yürüyüşüne herşeyıne karış o senı bunaltmadan sen onu bunalt anca böyle kaçar sanırsam

Face den biri bunu baglasin yada sen sahte hesap aç oyalansin ne bileyim kendinden siyir ya abim gordu de ben sadece seni merak ettim de nisanliyim hala de yani senin yakanı bırakacağı şeyler söyle yada yazan Nisanlimdi de

Ne yap et soğut kendinden ya değiştim de ne bileyim sogusun senden .daha da böyle tiplere deva niyetine bile bulaşma canım benim

Ben aptalim diyerek kurtulamazsin. Bu tur kelimeleri kendine yakistirma. Yine en eski sevgiliyi , eski sevgiliyle kapatma da.

Nisanlimla baristim diyeceksin olup bitecek.
Aaa evet baristim diyeyim ters tepmez inslah

Telefonlarını acmayarak ya da itici davranarak söğüt bari kendinden yoksa başa bela olur böylesi Allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…