İlayda'nın diyet günlüğü

lunabrava

L'amour c'est comme un jour
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2012
885
515
133
Bugün 1. günüm :)

Kahvaltı:3 dilim ekmek
Portakal suyu
Zeytin,peynir vs.
Ara yemek::Muz ve kivi
Öğlen yemeği:Ufak poğaçalar(paketlerde olanlardan)Öğlenci olduğumdan böyle şeyler yiyebiliyorum.
Akşam yemeği:Ispanak(yoğurtla)
1 dilim ekmek

ve akşam yatmadan 2-3 saat önce 1 bardak rezene çayı.

Aslında yaptığım tam diyet değil.Sadece fazla yemek yemiyorum ve ekmeği azalttım 6'dan sonrada hiç bir şey yemeyeceğim yersem bile en fazla 1 tane elma.Ayrıca her gün 5-6 tur 1 km'lik yeri yürüyorum.Haftaya da yürümekten hafif tempolu koşuya başlayacağım :)

Bugün 1. günüm :)

Kahvaltı:3 dilim ekmek
Portakal suyu
Zeytin,peynir vs.
Ara yemek::Muz ve kivi
Öğlen yemeği:Ufak poğaçalar(paketlerde olanlardan)Öğlenci olduğumdan böyle şeyler yiyebiliyorum.
Akşam yemeği:Ispanak(yoğurtla)
1 dilim ekmek

ve akşam yatmadan 2-3 saat önce 1 bardak rezene çayı.

Aslında yaptığım tam diyet değil.Sadece fazla yemek yemiyorum ve ekmeği azalttım 6'dan sonrada hiç bir şey yemeyeceğim yersem bile en fazla 1 tane elma.Ayrıca her gün 5-6 tur 1 km'lik yeri yürüyorum.Haftaya da yürümekten hafif tempolu koşuya başlayacağım :)

hadi bakalım hayırlısı :ssz:
kaç kilosun tatlım sen boy pos bende günlük açtım kendime bende kendimi fazla zorlamadan senin gibi az az yiyerek zayıflamayı düşünüyorum:54:

kaç kilosun tatlım sen boy pos bende günlük açtım kendime bende kendimi fazla zorlamadan senin gibi az az yiyerek zayıflamayı düşünüyorum:54:[/QUOTEY]

Yaş 16 boyum 1.65 kilom 69 :(
10 kilo vermem gerekiyor :(

Son düzenleme:
kaç kilosun tatlım sen boy pos bende günlük açtım kendime bende kendimi fazla zorlamadan senin gibi az az yiyerek zayıflamayı düşünüyorum:54:[/QUOTEY]

Yaş 16 boyum 1.65 kilom 69 :(
10 kilo vermem gerekiyor :(

verirsin tatlım:54:
azmin elinden hiçbirşey kaçamaz :34:
benimde 10 kg fazlam var başarabilirz:54:

Back
X