- 7 Kasım 2013
- 13.434
- 31.575
- 598
Aaa dur sileyim yasak olduğunu bilmiyordum.Milletin cinsel hayatı yüzünden gümbürtüye gitmeyeyim.
![]()
Ashajsjsjsdk az sonra geyikten gidicez.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa dur sileyim yasak olduğunu bilmiyordum.Milletin cinsel hayatı yüzünden gümbürtüye gitmeyeyim.
![]()
Yaw yüyür de böyle öküz gibi mi yürürünülür![]()
ben de tokmaklıcam der gibi
Hakkınjzda asılsız şeyler konuşuluyor şahsen ben inanmadım bu konuyu bu gece kadehleri vurdurarak konuşalım olabilirdi
![]()
Hüzün bastıAshajsjsjsdk az sonra geyikten gidicez.
Konu sahibi bunu direkt yüzüne söyleyebilen abazayı es geçip halka mal ediyorKomşunun oğluna ne dedini peki?
Ne cesaretle size öyle birşey söyleyebiliyor? O yobaz dediği insanlardan hiçbir farkı yok.
Kendi bile uydurmuş olabilir.
@Ferhans sever öyle yürüyenleriYaw yüyür de böyle öküz gibi mi yürürünülür![]()
ben de tokmaklıcam der gibi
Hakkınjzda asılsız şeyler konuşuluyor şahsen ben inanmadım bu konuyu bu gece kadehleri vurdurarak konuşalım olabilirdi
![]()
Komsunun oğlu olmasın mı şimdi@Ferhans sever öyle yürüyenleri![]()
Yabancıya gitmesin verecekse bir tanıdık olsunKomsunun oğlu olmasın mı şimdi![]()
Bu kafalari ilk kez burada gördüm. Kk inanilmaz bir tecrübe oluyor bazen.Aynı kişi olduklarını düşünmüyorum da aynı kafada çok insan var. Bunlar da birbirine benzer karakterde kişiler.
ahahahahhahaha valla tam olarak bunu yapmalıydı tosun.Komşunun oğlu o cümleyi bitirmeden ağzına vurmanız lazımdı. Ahan da böyle
![]()
Gerçekten öyle bir şey söyleNmişse de ne cüretle gelip size böyle söylüyor. Siz de karşısında eğilip bukuldunuz mu?
Bence o kendisi beklentiye girmiş öyle bir şey demiş. İnsanlarla konuşurken bazen dikkat etmek lazım herkesle konuşulmuyor işte. Böyle kendilerine hak görürler pis pis konuşmayı.
Ne güzel oturttu ve çtönk diye, çok canım çektiKomşunun oğlu o cümleyi bitirmeden ağzına vurmanız lazımdı. Ahan da böyle
![]()
Gerçekten öyle bir şey söyleNmişse de ne cüretle gelip size böyle söylüyor. Siz de karşısında eğilip bukuldunuz mu?
Bence o kendisi beklentiye girmiş öyle bir şey demiş. İnsanlarla konuşurken bazen dikkat etmek lazım herkesle konuşulmuyor işte. Böyle kendilerine hak görürler pis pis konuşmayı.
Sanki komşu oğlu tam da bu şekil söylemis gibi geliyor di miahahahahhahaha valla tam olarak bunu yapmalıydı tosun.
Yabancıya gitmesin verecekse bir tanıdık olsun
katılıyorum bir erkek sizle böyle nasıl konuşabiliyor. İnsanlarla mesafe koyun.Komşunuz oğlu hakkınızdaki söylemi nasıl böyle açıkça dile getirebiliyor...ve ne samimiyet ne laubalilik dahası ne terbiyesizlik...bence insanlarla mesafeyi ayarlayamiyorsunuz. Ayrıca ogretmensiniz bu konusma tarzını fazla lacka buldum