İlçede hakkımda bir sürü dedikodu çıktı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaw yüyür de böyle öküz gibi mi yürürünülür :KK70: :KK70: ben de tokmaklıcam der gibi:KK70:Hakkınjzda asılsız şeyler konuşuluyor şahsen ben inanmadım bu konuyu bu gece kadehleri vurdurarak konuşalım olabilirdi :KK70::KK70::KK70:

Ben de koyujam ya :D kendimi durduramıyom :KK17:

Komşunun oğluna ne dedini peki?

Ne cesaretle size öyle birşey söyleyebiliyor? O yobaz dediği insanlardan hiçbir farkı yok.
Kendi bile uydurmuş olabilir.
Konu sahibi bunu direkt yüzüne söyleyebilen abazayı es geçip halka mal ediyor :KK51: konuya ciddiyetle yaklasamıyorum

Yaw yüyür de böyle öküz gibi mi yürürünülür :KK70: :KK70: ben de tokmaklıcam der gibi:KK70:Hakkınjzda asılsız şeyler konuşuluyor şahsen ben inanmadım bu konuyu bu gece kadehleri vurdurarak konuşalım olabilirdi :KK70::KK70::KK70:
@Ferhans sever öyle yürüyenleri :D

Bence siz daha modern bir ilçeye gidin

Komşunun oğlu o cümleyi bitirmeden ağzına vurmanız lazımdı. Ahan da böyle
vtvTyN.gif

Gerçekten öyle bir şey söyleNmişse de ne cüretle gelip size böyle söylüyor. Siz de karşısında eğilip bukuldunuz mu?
Bence o kendisi beklentiye girmiş öyle bir şey demiş. İnsanlarla konuşurken bazen dikkat etmek lazım herkesle konuşulmuyor işte. Böyle kendilerine hak görürler pis pis konuşmayı.

vtvTyN.gif

Gerçekten öyle bir şey söyleNmişse de ne cüretle gelip size böyle söylüyor. Siz de karşısında eğilip bukuldunuz mu?
Bence o kendisi beklentiye girmiş öyle bir şey demiş. İnsanlarla konuşurken bazen dikkat etmek lazım herkesle konuşulmuyor işte. Böyle kendilerine hak görürler pis pis konuşmayı.
ahahahahhahaha valla tam olarak bunu yapmalıydı tosun.

vtvTyN.gif

Ne güzel oturttu ve çtönk diye, çok canım çekti

Komşunuz oğlu hakkınızdaki söylemi nasıl böyle açıkça dile getirebiliyor...ve ne samimiyet ne laubalilik dahası ne terbiyesizlik...bence insanlarla mesafeyi ayarlayamiyorsunuz. Ayrıca ogretmensiniz bu konusma tarzını fazla lacka buldum
katılıyorum bir erkek sizle böyle nasıl konuşabiliyor. İnsanlarla mesafe koyun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X