• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

......... Ile evlenilir mi??

• Konu Sahibi Konu Sahibi mrcl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aldatma, kötü karakter vs kötü özellikler insana mahsustur, mesleğe değil.
O yüzden onu insan olarak değerlendir, bugün bunu mesleğinden dolayı istemezsin yarın bir öğretmene evet dersin kötü bir evliliğin olur.
Bunun hiç bir garantisi yok. Kişiyi tanımaya çalışın
Yok komşum halime bunu dedi yok arkadaşım züleyha şunu dedi geçin artık bu işleri..

Son düzenleme:
benim eşim de uzman ama hava kuvvetlerinde ve çok rahat şu an çok mutluyuz allah bozmasın inş :) 10 sene ankarada görev yapacak inş çünkü havacılarda tayin olayı ve doğu görevi pek yok ve gerçekten işini çok seviyor eşim darısı size inşallah En Büyük TÜRKİYE:KK52::KK66:

benim eşim de uzman ama hava kuvvetlerinde ve çok rahat şu an çok mutluyuz allah bozmasın inş :) 10 sene ankarada görev yapacak inş çünkü havacılarda tayin olayı ve doğu görevi pek yok ve gerçekten işini çok seviyor eşim darısı size inşallah En Büyük TÜRKİYE:KK52::KK66:
Arkadaşım Allah mutluluğunu daim etsin. Hoşgeldin KK'ya.. Bir daha mesaj yazarken konunun tarihine dikkat et. Bu taaa 2012 konusu :))

O okypete konu hortlamış

Son düzenleme:
Çavuşlar bekar mi kalsın..:KK53: bence saçma varsa nasibinde yine olur

Uzun uzun yazdım ama sildim, kimseyi incitmeye gerek yok.
Sadece şunu söyleyeyim, her mesleğin iyisi kötüsü olur ama hiyerarşide en alttaki kademe olduklarından normal, sağlıklı bir insanı bile delirtmeye yetecek kadar şey yaşıyorlar.
Yolunuza bakın bence...

Not: 3 yıl önceymiş...:rolleyes::rolleyes:
Sonuç ne oldu onu yazın bari...

o zaman hepsini aynı kefeye koymamak lazım kara kuvvetleri evet öyle fakat hava kuvvetler abi kardeş ilişkisi var kocamın bir sürü arkadaşı var bunlar subay assubay denizciler nasılbilmiyorum evleneceksende kardeş tavsiyesi havacı :):KK52:

Bekarken oturduğumuz apt.komple uzman cavus vardı. Sanırım yanlış hatirlamiyorsam eğitim düzeyi ilkokul ve ortaokul olanlar oluyordu.daha üstünde rütbe yukseliyordu zaten.lise yüksekokul ve Üniv. Ogetmenle uygun olmaz gibi düşünmüş olabilirler bu yuzden

Ee konu eski. öf kim atıyor ortaya bizde yazıyoruz dikkat etmeden.

bende anlayamadım canım..kuzenimin doğum günü partisinde tanıştık..gayet kibar hoş biri..ama çok sinirli oluyorlarmış dedi biri..öyle mi aceba gerçekten..olduğu gibi görünmüyor mu aceba??
konu hakkında birşey diyemem..evlilikte nasıl olur ffalan
ama kuzenimde uzman ve cidden okadar gerçek hayatına yansımş ki ciddiyet
görsen sürekli otoriter sert.
karakteriyle bütünleşmiş resmen o asabiyet ciddiyet..
arada uyarıyorum valla askerlikmi yapalım şimdi die.. ozaman içten bir kahkaha atıyo :KK48:

Back
X