İlerde eşimin beni aldatmasından ve başka kadınlara bakmasından korkuyorum

newlife10

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2014
121
21
Meraba ben 20 yaşındayım.evli değilim bekarım.erkeklere güvenemiyorum.aklımda hep ya eşim beni ilerde aldatırsa gibi düşünceler var.sadece aldatmak değil, ya başka kadınlara heves ederse, başka kadınlara bakarsa diye de korkuyorum.böyle bişe olursa kendime yediremem.benim de kendime göre bi güzelliğim var, çirkin biri değilim ama biraz özgüvensiz bi tipim.erkek arkadaşım da var, ona da tam güvenemiyorum acaba başkalarına bakıyomudur diye.mesela bu gece rüyamda onu n yanında bikinili bir kızı dans ederken gördüm.çok etkisinde kaldım, gerçek gibiydi.bütün erkekler için cinsel duygular herşeyden öncemi gelir? Bütün erkekler bakarmı eşinden başka kadınlara? Evleneceğim kişiye bu konuda çok güvenmek istiyorum.hep dua ediyorum eşim bana sadık olsun beni çok sevsin değer versin diye.sadakat benim için para, dış görüntü vs herşeyden daha önemli.Allah gönlüme göre verir inşallah.bu konuda yorumlarınızı bekliyorum

Erkeğin seni aldatması başka kadına bakması çirkin olduğun anlamına gelmez. Erkekler doğaları gereği çok eşlidir zaten, istersen dünyanın en güzel kızı ol başka kadınlara bakıp heves edecektir. Önemli olan bu dürtülerin faaliyete geçmemesi canım :)

Meraba ben 20 yaşındayım.evli değilim bekarım.erkeklere güvenemiyorum.aklımda hep ya eşim beni ilerde aldatırsa gibi düşünceler var.sadece aldatmak değil, ya başka kadınlara heves ederse, başka kadınlara bakarsa diye de korkuyorum.böyle bişe olursa kendime yediremem.benim de kendime göre bi güzelliğim var, çirkin biri değilim ama biraz özgüvensiz bi tipim.erkek arkadaşım da var, ona da tam güvenemiyorum acaba başkalarına bakıyomudur diye.mesela bu gece rüyamda onu n yanında bikinili bir kızı dans ederken gördüm.çok etkisinde kaldım, gerçek gibiydi.bütün erkekler için cinsel duygular herşeyden öncemi gelir? Bütün erkekler bakarmı eşinden başka kadınlara? Evleneceğim kişiye bu konuda çok güvenmek istiyorum.hep dua ediyorum eşim bana sadık olsun beni çok sevsin değer versin diye.sadakat benim için para, dış görüntü vs herşeyden daha önemli.Allah gönlüme göre verir inşallah.bu konuda yorumlarınızı bekliyorum
Bunu paranoya halıne getırırsenız ve bunaltırsanız zaten dısarıya gıtmıcegı varsada elınızle gonderırsınız.. Bi laf vardı cok severım..

''Kadına doymuş adamın,adamlığına doyum olmazmış.. '' Bu laf cok dogru. Gelen adam herseyı yasasın doysunda gelsın yoksa ıllakı doyumsuz oluyolar..

Kadın kocasını aldatmak istese hem geride iz bırakmaz hem de çook daha kolaydır işi istediği an partner bulabilir
Ama işte erkekler yerine kadınlar korkuyor...:cool:
Karakter meselesi ama şöyle bir baktığımızda kadınlar için aldatmak daha kolay. Hatta maddi durum ve tipten bağımsız olabiliyor. O yüzden bu erkekler neylerine güveniyor anlamıyorum.

Bu düşüncelerinizden kurtulmazsanız çok mutsuz olursunuz. Güvenin olmadığı ilişki yürümez. Ben her zaman söylüyorum aldatılmaktan korkmuyorum, aldatan korksun.

Sen şimdiden paranoyak olmuşsun ya aldatirsa diye. :110:o_O bu düşünceyle evlrnirsen adamin iside zor ruyanda bile görüyorsun bu düşüncelerden kurtulmalisin olmaz böyle

Bikini giymek içinizde uhde filan mı kalmış, nedir?
Özgüvensizliğinizin sonuçlarını erkeklere yüklemeyin. Korkularınızın temelinde büyük oranda özgüvensizlik, bi miktar da tecrübesizlik yatıyor. Tecrübesizliğe ise sizi aldatıp aldatmayacağımı 'güzel veya çirkin olma' durumuna bağlayışınızdan anlıyoruz. Halbuki neredeyse kel alaka.
Özgüvensizliğiniz ve yerleşmiş paranoyanızla ilgili bir uzmandan destek alabilirsiniz.

Özgüvensiz kadınların daha cok basına geliyor bu olay.Cirkinlikle pek bir ilgisi yok.Ben aldatmayan erkek cok gördüm.Bide evlenince aldatırsın falan diye paranoyaklık yapar adamın canınıda sıkarsınız.Sıkılan boğulan erkeğin en iyi kaçış yoludur başka kadınlar.Rahat olun kendinize güvenin

Evlenmekten korkuyorsun ya bide eşinin ailesi var onlarida düşün kp kv gorumce elti kayin oooo işin zor valla

sanırım uyurken poponuz açık kalmış bir daha sefere daha iyi örtünün.
ciddi bir öz güven sorununuz var. bir erkeğin hoş bulduğu bir kadına "bakması" aldatmak değildir, örneğin bir kadının da yakışıklı bulduğu bir erkeğe bakması da aldatmak değildir, iş sadece "hmmm güzelmiş/yakışıklıymış"tan öteye geçmediği sürece bir aldatma yoktur ortada.
yani hazır olun, sevgilinizin, kocanızın sizden başka/sizden daha güzel bulacağı kadınlar olacaktır. aldatma bununla ilgili bir şey değildir.
çoğunlukla iki şekilde olur
ya gider başkasına aşık olur ki bunun güzellikle çekicilikle hiç alakası yoktur ve bu konuda yapabileceğiniz şeyler sınırlıdır.
ya da gördüğü müsait ortamı buldu mu affetmez aldatır ki bunun da güzellikle alakası yoktur. bunda da yapacağınız tek şey her bir tarafı ayrı oynayan adamlardan uzak durun, o adamlardan kimseye hayır gelmez.
siz öz güvenli olun, sevilmeye yanında kalmaya değer olduğunuzu düşünün ki karşınızdaki de aynı şekilde düşünsün. siz "ben aldatılabilirim" dediğiniz sürece hayatınızdaki insan için her zaman başka seçenekler olur. daha öz güvenli, ona hayatı zindan etmeyen, aklı her an onu başka kadınla aldatacağında olmayan, güven problemleri olmayan, onunla keyifli vakit geçiren bir kadına gider.
bir uzmandan güven probleminiz için yardım alın, bu öz güvensizliğinizin altında başka bir sebebin yatması olası.

Canım ancak ve ancak islamiyeti hakkıyla yaşayan erkek bakmaz onun dışında erkek fitrati gereği bakmak ister ve engel olamaz.. onun gözlerine engeli ancak Allah korkusu koyar çok şükür öyle bir eşe sahibim ve onun gibi iki erkek kardeşim ve babam var sukrediyorum rabbime :)

X