• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilerde evlenirsem düğün istemiyorum diyip...

cimenyesili1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2017
311
115
18
44
zaten ben evliliği de düşünmüyorum o sorumluluğun altına giremem diyen bir ekek.6 aydır çıkıyorsunuz ve yaş kemale ermiş maddi durumlar da karşılıklı müsait.
bu erkek ilerde evlilik düşünür mü evlenmeyi düşünmüyorum dediği kızla? ayrılmak da istemiyor Allah aşkına yardım edin
DÜZELTME
istek üzerine düzenliyorum kusura bakmayın çok canım sıkıldı biriyle çıkıyorum ikiizin de yaşları ve maddi durumu müsait fazlasıyla.
bu adam bana ben evlenirsem düğün falan yapmam diyor zaten de evlilik düşünmüyorum dedi bana biraz önce.

Son düzenleme:
Tecrübeyle sabit düşünmez. Benimde çok sevdiğim biri olmuştu her anlamda onunla çok mutlu olabilirdim ve bu sebeple istemediğini bile bile devam ettim fikri değişir diye ama değişmedi sonunda seve seve ayrılmak zorunda kaldım. 30 yaşındayım beni oyalan biriyle niye zaman geçireyim sende boşver vazgeç o sevdadan düşünmüyorsa kendi gibi düşünmeyen bi enayi bulsun kendine herkezin zamanı onunkisi gibi değersiz değil.
Evvela al karşına seninle bişeye açıklık getirmek istiyorum de. Seninle içinde bulunduğum ilişkiden çok mutluyum ama ileride yanımda olamayacağını elimi tutmayacagını bilmek beni üzüyor çünkü sen evlenmemeyi seçerken ben ise biz olma düşüncesi taşıyorum de bu şekilde ayrı fikirlere sahipken nasıl bi yol izleyelim sen söyle de. Zamana bırakalım zaman bizi nereye yuvarlarsa gibi cümleler ederse hiç uzatma sen fazla bile zaman harcamışsın ona. Ortalık bi ton böyle gereksiz adam kaynıyor var ya!!
inan artık ilişki yaşamak istemiyorum bezdirdiler bei bile :) niye bu kadar karaktersiz bu adamlar ya

Tecrübeyle sabit düşünmez. Benimde çok sevdiğim biri olmuştu her anlamda onunla çok mutlu olabilirdim ve bu sebeple istemediğini bile bile devam ettim fikri değişir diye ama değişmedi sonunda seve seve ayrılmak zorunda kaldım. 30 yaşındayım beni oyalan biriyle niye zaman geçireyim sende boşver vazgeç o sevdadan düşünmüyorsa kendi gibi düşünmeyen bi enayi bulsun kendine herkezin zamanı onunkisi gibi değersiz değil.
Evvela al karşına seninle bişeye açıklık getirmek istiyorum de. Seninle içinde bulunduğum ilişkiden çok mutluyum ama ileride yanımda olamayacağını elimi tutmayacagını bilmek beni üzüyor çünkü sen evlenmemeyi seçerken ben ise biz olma düşüncesi taşıyorum de bu şekilde ayrı fikirlere sahipken nasıl bi yol izleyelim sen söyle de. Zamana bırakalım zaman bizi nereye yuvarlarsa gibi cümleler ederse hiç uzatma sen fazla bile zaman harcamılşsın ona ortalık binton böyle gereksiz insan kaynıyor var ya inan artık ilişki yaşamak istemiyorum niye bu kadar karaktersiz bu adamlar ya
canım ağlıyorum şu anda beklemiyordum bu durumu açıkçası :(

6 aydir cikiyoruz kac 6 ay daha cikariz bilmem ama ben seninle evlenmeyi dusunmuyorum olayi ciddiye alip konuyu acma demek istemis....

zaten ben evliliği de düşünmüyorum o sorumluluğun altına giremem diyen bir ekek.6 aydır çıkıyorsunuz ve yaş kemale ermiş maddi durumlar da karşılıklı müsait.
bu erkek ilerde evlilik düşünür mü evlenmeyi düşünmüyorum dediği kızla? ayrılmak da istemiyor Allah aşkına yardım edin
DÜZELTME
istek üzerine düzenliyorum kusura bakmayın çok canım sıkıldı biriyle çıkıyorum ikiizin de yaşları ve maddi durumu müsait fazlasıyla.
bu adam bana ben evlenirsem düğün falan yapmam diyor zaten de evlilik düşünmüyorum dedi bana biraz önce.

ilerde evlenmeyi düşünebilir, zaten evlenmeyi düşünmüyorum diyen erkeklerde şakır şakır evlenir sonra, ama ihtimal üzerine de yıllar harcanmaz tabii
düğün konusu farklı bi konu, ben düğün yapmak istemeyen insanları gayet iyi anlıyorum, istemekte doğal istememekte, düğün yapmamanın esas konuyla alakası yok bence

Back
X