İlerde sürekli bir arada olmak isteyen erkek arkadaşım ?

bezu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2015
126
67
28
28
İyi geceler arkadaşlar
Erkek arkadaşım sürekli bir arada olmak istiyor farklı şehirlerdeyiz telefonun gece bile açık olmasını istiyor uyurken dinlemek istiyor kızıp sinirlendiğimde uzaklaşmak yanlız kalmak istiyorum o bunu anlayamıyor ben böyle anında yanında olamayacaksam ne anlamı kalıyor diyor bensiz hiçbir hayali yok gibi kısacası herşeyi benle yapmak istiyor ben sensiz birşey yapmak istemiyorum sadece sen ol kimse umrumda değil diyor ben çiftlerin arada kişisel olarak kendilerine zaman ayırması gerektiğinden yanayım ama o pek böyle düşünmüyor bunlar sorun olur mu yoksa ben mi abartıyorum ?

O ne golge gibi. Insanin golgesi bile gece birakiyor insani ta ki isik gorene kadar:) Sizin erkek arkadasiniz birey oldugunu ve sizin de bir birey oldugunuzu unutmus.

Bunlarında ortası yok galiba kimisi çok ilgisiz kimisi bağımlı yani haklısınız kişisel zaman konusunda sürekli siyam ikizi gibi olmaz ama bu çözülebilir umarım konuşarak bu kadar seviyor madem biraz saygı duysun isteklerine

Esimin işe gittigi zamanlar hariç ayri durmayiz, ayri aktivite yapmayiz. Is icin sehir disindayken cok kez kamera acik uyumuşuzdur. Bana sıkıntı bunaltı vermiyor. Ek: Bazen sanayiye bile benimle gitmesi canımı sıkıyordu ama bundan da mutluyum artik.
"Ayy o ni oyle vicik" diyen tiplerdenseniz siz sıkıntı yaşarsınız.

Ben sevgilin gibiyim
Eşimle işe gitmek dışında kendimize öyle ayrı zaman ayırmayız
Bir tek ortak olmayan arkadaşlarımızla görüşünce ayrıyızdır

Bu neden oldu biliyo musun 5 sene uzak mesafe ilişkisi yaşadık
Şimdi aynı evde ayrı duramıyoruz
Uzaktan yürütülen ilişkilerde sürekli özlem olduğundan ben sevgilini anlıyorum
Ama bunalıyorsan meşgul olduğunu söyle

Kişiye göre değişir sizde isteseydiniz sorun yoktu benim bir arkadaşım vardı x diyelim bize yatıya geldiğinde bile kulağında telefon açık uyurdu sonuç ayrıldılar çünkü kız senin gibi pek sevmezdi böyle şeyi ama çocuğu sevdiği için katlanırdı

Uyurken teli uçak moduna alın, çok zararlı ,bir de teli açık tut demesi sana ve kendine zarar verdiğinin farklı anda değil galiba.
Böyle bilinçsiz bir insanla uğraşma, yol ver gitsin. Yapışmış bir de başına bela olmasın ilerde.

Biz de esimle böyleyiz. Yani tabii telefonda ses dinlemiyoruz ama ayri zaman da pek gecirmeyiz. Ortak olmayan arkadaslarla buluşmak disinda her seyi beraber yapariz. Çünkü en cok boyle keyif aliyoruz. Bu bana micmic gelmiyor. En yakin arkadasim ve hayatta en cok sevdigim insan oyken kendime de ozel zaman ayiramiyorum diye bir sey hic aklima bile gelmez.
Ama esimden onceki erkek arkadasimin da talebi boyleyken ben cok bunalirdim. Cok sıkılırdım surekli yan yana olmak istemesinden. Bu durum beraber ne kadar iyi zaman gecirdiginizle ilgili diye düşünüyorum o yuzden. Siz boyle olmasını sevmiyorsaniz olmamasi gerekir. Iliskide her iki tarafin da rahat ve mutlu hissetmesi gerekir.

Bir balık burcu gördüm sanki

Farkli sehirlerde oldugunuzdan, yoklugu bu sekilde kapatmaya calisiyor heralde. Hormonlari tavan yapmis sadece, elde edememenin vermis oldugu bi aclik var. Ayni sehirlerde olursaniz gecer

Büyük sorun olur. Nefes alamazsın.

Biz de ortam müsaitse telefonla konuşarak uyuruz ki genelde erken uyuyan ben olurum o da kapatır gider.

Sizi uyurken dinlemesinin güvenle ilgili bir sorunu olabilir mi?

Dediğiniz gibi insanın sakin kalmaya ihtiyacı var ve her kişilik farklıdır.
İlişkiniz ne kadar süredir ama bunu bir şekilde ifade edin ben yalnızlığa ihtiyaç duyuyorum, kendimş duymak istiyorum diye..

bizde uzak mesafe ilişki yaşamadık ama genede hiç ayrılmayız ama birbirimizi bunaltmadan ,
iş saatlerinde çok görüşmeyiz ama izinliyken tatildeyken akşamları hep biraradayız dediğin gibi sanayiye bile beraber gideriz bazen
ama konu sahibi bu ilgiden ve berarberlikten bunalacaga benziyor

sanırım çok özlüyor olabilir, ama bazıları bu kadarından hoşlanmayabilir kimi hoşlanır, yani kişisel tercih meselesi
erkek arkadaşın bana çok bunaltıcı geldi, ben de kesinlikle tarafların özel zamanlarının olmasından yanayım
konuşa konuşa alıştırabilirsin bence

gece uyurken dinlemek mi istiyor...tövbe yarebbimmm........

Kusura bakmayın ama benim için mesela bu çok itici birşey ben özgürlüğüne düşkün bir insanim. Bu kadar içli dislilik kimseyle sevmem ben. Siz memnunsaniz bilemem de değilseniz onun değişmesini beklemeden ayrilin çünkü ilerde dozu daha da arttıracaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…