• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlerde sürekli bir arada olmak isteyen erkek arkadaşım ?

Çoğu zaman memnunum arkadaşları ile vakit geçirmektense benimle o hep , ben bazen bunu bozabiliyorum sensiz birşey yapmak istemiyorum başka birşey umrumda değil diyor güvenle ilgili olmadığı kesin sadece beni dinlemek istiyor okul dönemi baya bunalabiliyorum ama konuştuğumda da sanki kötü şeyler söylüyor muşum gibi davranıyor konuşamıyorum sanki evet onu seviyorum ama bunun sorun olmasınan korkuyorum

Biz de esimle böyleyiz. Yani tabii telefonda ses dinlemiyoruz ama ayri zaman da pek gecirmeyiz. Ortak olmayan arkadaslarla buluşmak disinda her seyi beraber yapariz. Çünkü en cok boyle keyif aliyoruz. Bu bana micmic gelmiyor. En yakin arkadasim ve hayatta en cok sevdigim insan oyken kendime de ozel zaman ayiramiyorum diye bir sey hic aklima bile gelmez.
Ama esimden onceki erkek arkadasimin da talebi boyleyken ben cok bunalirdim. Cok sıkılırdım surekli yan yana olmak istemesinden. Bu durum beraber ne kadar iyi zaman gecirdiginizle ilgili diye düşünüyorum o yuzden. Siz boyle olmasını sevmiyorsaniz olmamasi gerekir. Iliskide her iki tarafin da rahat ve mutlu hissetmesi gerekir.
Bende onunla vakit geçirmeyinçok seviyorum birlikte birşeyler yapmaktan ama bazen korkmuyor değilim bu isteklerinden

Ben sevgilin gibiyim
Eşimle işe gitmek dışında kendimize öyle ayrı zaman ayırmayız
Bir tek ortak olmayan arkadaşlarımızla görüşünce ayrıyızdır

Bu neden oldu biliyo musun 5 sene uzak mesafe ilişkisi yaşadık
Şimdi aynı evde ayrı duramıyoruz
Uzaktan yürütülen ilişkilerde sürekli özlem olduğundan ben sevgilini anlıyorum
Ama bunalıyorsan meşgul olduğunu söyle
Bizde uzaktan ilişki yaşıyoruz bu sefer iş telefona kalıyor sürekli telefonla boş zamanlarınız genelde konuşarak geçiyor sende en fazla 10 gün görüşebiliyoruz gerisi hep telefon

Bizde oleyiz ama benim canim isterse.
Istemezse ufff musait degilim derim.ama karsimda ki bana musait degilim diyemez.ayy imkansiz yani diyemez.
Sizde sevmiyorsanız bu durumu ona soyleyeceksiniz.daraldim diye.

Back
X