canım ben 2008 temmuzda kürtaj oldum aralıkta ilk histeroskopimi oldum sonrası çok uzun hikaye.. en son histeroskopimi 2015 de oldum 4 kez tüp bebek tedavisi yaşadım.. sayısız normal tedavi falan.. histeroskopi yapmadan da tüp bebek denendi 3 kez olmadı sonra timur gürgana gittim bu rahimle tutmaz dedi defalarca histeroskopi oldum öncesinde adetim yok denecek kadar azdı sonra baya baya adet olmaya başladım ama malesef oda negatif oldu..
Bu arada tadavi olmadığım dönemler inanki alternatif tıpta denemediğim şey kalmadı.. kullanmadığım takviyeler yapmadığım bitkisel kürler macunlar hacamat sülük.... ben ki uçan sinekten korkan insanım rahmime 3 kez sülük tedavisi yaptırdım.. yaşlı teyzelere göbek sardırdım.. c life macunu yıllardır kullanıyorum sürekli değil ama 3 kutu bitirdim ara verdim tekrar kullanmaya başladım...
Eşimde hiçbir sorun yok benim yumurtalarımda zamanla biraz düştü ama yinede idare eder kürlere ilaçlara çok çabuk tepki gösterir..
Aslında benim durumumda olmaması için pek sebepte gözükmüyor.. ben nasip olmadığına inanıyorum.. çok yakınımda benden çok kötü yapışıklık geçirip adet bile olamayan biri hamile kaldı..
Yani artık ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.. bir yandan deli gibi tedavi olmak istiyorum bir yandan yine korkular yaşıyorum.. konyadaki dr bu şekilde deneyelim diyor berfu hoca bu rahimde sorunlar var düzelmesi gerek diyor.. iyi diye bildiğimiz dr ların yorumu hep histeroskopiden yana oluyor.. bu çarşamba yücel hocayla görüşebilirim bir ihtimal ona göre karar vereceğim..
En zoru doğrunun ne olduğuna karar verebilmek