Haklısınız ama ilk muayane de bişey demedi sonra konuşuruz dedi ilk ameliyattan sonra hiç umudum yoktu hiç şansın yoktu ama şuan heyecanlandım çok mutluyum dedi Yücel bey böyle dedi deyince O laparoskopi de benden iyi ama histeroskopi de ben iyiyim dedi Benim tedavi süreci anlattığınız ile aynı Son bi ameliyat ve üç aylık ilaç tedavisi bu da işe yaramazsa bırakıyorum dedi elimden gelen bu kadar dedi Hiç mi umut yok dedim bana böyle şeyler sorma bu kul işi Tanrı işi değil dedi yani ben bunu bilemem dedi Tabi yaşadığım kötü tecrübeden sonra hep bi güvensizlik ve hep soru işareti Hasta psikolojisini iyi biliyorlar ve ordan yürüyorlar Rabbim Allah korkusu olan doktorlara denk getirsinCanım doktorlar hiç bir zaman birbirini kötülemezler aksine birbirini kollarlar ancak işte adı batsın malum şahıs gibi çok çok bariz şeyler yaparsa kötü konuşurlar.Bu sebeple sen bunlara takılma.Yücel Karaman benim bu durumda olan bir arkadaşıma da öyle demişti bana çok önerildi ama ben gitmedim çünkü zor vakalarla her dr ilgimenmez ve kabul edelim ki bizler zor vakalarız emek ve özel ilgi gerekiyor tedavimize.
Ben burada yabancı bir forumda nasipse ekimde gideceğim klinikte tedavi gören birçok hastanın yorumlarını okudum neredeyse hepsi asherman sendromunun ileri evrelerinde olan kişiler yani zor vakalar hatta birisiyle iletişime geçtim.
4. Evre asherman sendromu teşhisi konmuş yani ileri evre.Benimkide öyle.
3 ay ara ile 3 ameliyat olmuş.İlkinde çok az açabilmişler 2. De 4. Evreden 3. Evreye çıktığını söylemiş doktor ve son ameliyatında da balon takılabilmiş 21 gün kalacakmış yani tamamen açılabilmiş ve 3 ay boyunca agresif bir hormon tedavisi veriliyor her seferinde bu çok çok önemli.Rahminin tekrar formda olduğunu yazdı.
Özetle asla umutsuz vakalar değiliz hep söylüyorum bunu sadece gerçekten isteyerek çabalayan dr bulmakta asıl mesele.Öyle işine gelen kolay vakaları kabul edip de başarı elde edince hastanesinin ya da kendi adının tirajını yükseltme gayretinde olan dr lar başından savmak için öyle konuşurlar asla ben yapamam demezler.Bu yüzden üzülme zaten çoğunluğu da felaket tellalı seviyorlar negatifliği.