• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi ileri harekeliliği düşük olup hamile kalan varmı ?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Yerinde hareketli yuksek olmasi lazimmis bide a+b nin toplamda 50 ve üstü olmasi lazimmis ama bana sacma geliyo yani. Bizde ileri hareket zaten yok sıfır. Yavas dogrusal da 10 mu neydi.. bu arada ben adet oldum çarşamba gunu esim ve ben gidiyoruz doktora. Bakalim baslatacak mi asilamayi.icimden bir ses tutmyacak diyor ama sirf denemedim demeyim diye yaptırcam valla :(

Yerinde hareketli yuksek olmasi lazimmis bide a+b nin toplamda 50 ve üstü olmasi lazimmis ama bana sacma geliyo yani. Bizde ileri hareket zaten yok sıfır. Yavas dogrusal da 10 mu neydi.. bu arada ben adet oldum çarşamba gunu esim ve ben gidiyoruz doktora. Bakalim baslatacak mi asilamayi.icimden bir ses tutmyacak diyor ama sirf denemedim demeyim diye yaptırcam valla :KK43:
A b dediğin toplam hareketlimi.
Kür vs denedinmi hiç.
Moral bozukluğu yapma canım pozitif bak hep

Anladım canım.biz şimdilik kürlerle devam ediyoruz.hayırlısı..
Canim haber vereyim dedim.dr esimden test istemedi. Onceki test yeterli nasil olsa asilama yaparken bakariz dedi.adetin ucuncu gittigimde kist var dedi ve e2 hormon testi yaptirdi yuksek cikti. Cuma gel bakalim dedi.bugun gittim yine yuksek cikti ve asilama iptal edildi.kist yuzunden bu hormon yuksek cikmis. Maalesef bir ay ertelendi.bu sure icinde esime ilaclari vermeye devam edicem yine

Bizim sayı 6.2
Toplam hareketli 31
İleri hareketli 2
Yerinde hareketli 29
Hareketsiz 69

Sence nasıl :(

Sayınız çok çok düşük değil. İyi kötü ileri hareketli de var, demek ki bazı ilaç ve kürlerle daha da artabilir. Az olan bir değer bir şekilde yükselebiliyor . İnşallah daha da iyi olsun değerleriniz hızla yükselsin. Morfoloji ne durumda biliyor musun?

Sayınız çok çok düşük değil. İyi kötü ileri hareketli de var, demek ki bazı ilaç ve kürlerle daha da artabilir. Az olan bir değer bir şekilde yükselebiliyor . İnşallah daha da iyi olsun değerleriniz hızla yükselsin. Morfoloji ne durumda biliyor musun?
Morfoloji dediğin en az 4 olması gereken galiba eğer oysa o bizim 2.
Birazda olsa içimi rahatlattın.sağolasın.allahım birşeyi vesile kılıp hepimize evlat nasip etsin inşallah katından.

Canim haber vereyim dedim.dr esimden test istemedi. Onceki test yeterli nasil olsa asilama yaparken bakariz dedi.adetin ucuncu gittigimde kist var dedi ve e2 hormon testi yaptirdi yuksek cikti. Cuma gel bakalim dedi.bugun gittim yine yuksek cikti ve asilama iptal edildi.kist yuzunden bu hormon yuksek cikmis. Maalesef bir ay ertelendi.bu sure icinde esime ilaclari vermeye devam edicem yine
Hayırlısı canım bol bol dua et.bizde bi hafta sonra falan tekrar test yaptırcaz ve artık bi doktora göstercez..

Bizim de hareketlilik problemimiz var sıfır çıktı. Bunu iki yılın sonunda ogrendigimiz icin tedaviye henuz basladik..ilac ve havuc kuru kullaniyor esim. Ama biz asilamaya karar verdik kismetse ekimde..bakalim insallah bu havuc falan iyi gelir de asilama tutar..su ana kadar kür olarak bi havuç suyunu duydum baska da bisey duymadim. Demek ki var bunda bir keramet[ hayırlısı olsun canım canım esımde de hız 0 ıdı asılama oldum tutmadı snra kendılıgımden hamıle kaldım dusuk yaptım tabı nasıp hersey

mrb canım fark etmedım sorunu kusura bakma...varıkoselden amelıyat olmustu ılac vs ıcıyordu tabı esım ...ama bırkac testte baktıkı hep 0 savsakladı...tam 1 yıl oldu amelıyat snrası hamıle kaldım...ama esım sıcak suyla banyo yapardı onu artık yapmıyor normal sıcaklık yada ılık dıyelım dıkkat ettı.....bır sure derken hamıle kaldım...düştü...bu hafta tup bebege basladık zaten....dun esım spermıogram testı yaptırdı...bukez morfolojıde dusmus 4 ten 1.......ılerı hız yıne 0...sayı ıse 100 mılyon...dr gayet ıyı tup bebekte bu degerler yeterlı vs dedı...nasıp artık

Hanımlar bugün tekrar test yaptırdı eşim.sonuçlar çok güzel
Sayı 24 milyon
İleri hareket 40 olmuş
Morfoloji 9 olmuş
Çokk sevindikk :)

Hanımlar bugün tekrar test yaptırdı eşim.sonuçlar çok güzel
Sayı 24 milyon
İleri hareket 40 olmuş
Morfoloji 9 olmuş
Çokk sevindikk :)
Canm senin adina cok sevindim,hayirli olsun.eski yazilarina baktim sayi 6dan 24e hizda 2den 40a cikmis galiba.cok cok iyi bir ilerleme kaydetmissinz maasallah.bir aydami bukadar artti problem neydi neler kullandniz acaba

Canm senin adina cok sevindim,hayirli olsun.eski yazilarina baktim sayi 6dan 24e hizda 2den 40a cikmis galiba.cok cok iyi bir ilerleme kaydetmissinz maasallah.bir aydami bukadar artti problem neydi neler kullandniz acaba
Evet canım o sayılardan yükselttik çok şükür. Bi aydır düzenli olarak keçiboynuzu kürü sabahları aç karnına ceviz ve bir haftadırda saf zeytinyağında incir yedi eşim.bide kuruyemiş.
Bizde çok şaşırdık bu kadar beklemiyorduk.doktora ilk kez sonuçları gösterdik doktor ilaç vs söylememiş değerlerin normal demiş :) hala şoktayızzz

Evet canım o sayılardan yükselttik çok şükür. Bi aydır düzenli olarak keçiboynuzu kürü sabahları aç karnına ceviz ve bir haftadırda saf zeytinyağında incir yedi eşim.bide kuruyemiş.
Bizde çok şaşırdık bu kadar beklemiyorduk.doktora ilk kez sonuçları gösterdik doktor ilaç vs söylememiş değerlerin normal demiş :) hala şoktayızzz
Hadi gozunuz aydin yakinda nazli bebis göbişe teşrif eder insallah:KK48:

Back
X