Erkek İnfertilitesi Ileri sperm sayisi 0 cikti ne olur yardim edinsorum var

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Pufiiipufiii

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2020
17
7
36
30
Arkadaşlar 14 günlük perhizden sonra sperm testi verdi bunun etkisi olmusmudur ne olur yardim edin yıkıldik bunu duyunca ikinci çocuk istiyorduk

Olmuştur 14 gün çok fazla 3 4 gün perhizle tekrar verin.

Ay inşallah öyledir doktorumuz özeldi tekrar özel bir yere girmemizi istedi umutsuz vaka gibi baktı bize bizde şaşırdık sonuçta bir oğlum var tedavisiz oldu bu böyle olunca bakalım perhiz süresi etkilemiş olur inşallah çok teşekkür ederim bir nebze bile.olsa yüreğime su serpildi

Ya doktor demedi bize şu gün gelsin test versin dedi bende evde değildim eve geldim regl oldum yani 14 15 gün olmuş

Arkadaşlar 14 günlük perhizden sonra sperm testi verdi bunun etkisi olmusmudur ne olur yardim edin yıkıldik bunu duyunca ikinci çocuk istiyorduk
14 gün cok uzun bir süre spermler verimsizlesiyor ondan öyle çıkmstr sonucunyz esiniz 3 günluk perhiz yapıp testi tekrarlasın

Bunları okuyunca acaba para tuzağı mi neden bunu bize demez diye düşünmedim değil.cunku oda başka bir yere girmemizi söyledi

Sanırım bir daha oraya gitmeyiz .Eşimi çok zor ikna etmiştim oysaki ne yapacağız bilemedim yinede doktorla iletişime geçsem bir daha test iştesin olmadı

Sanırım bir daha oraya gitmeyiz .Eşimi çok zor ikna etmiştim oysaki ne yapacağız bilemedim yinede doktorla iletişime geçsem bir daha test iştesin olmadı
Belirtme gereği duymamış olabilirler bu genelde bilinen bir şey. Kadının da hormon tahlillerini reglin 2. Ya da 3. Günü vermesi gibi. Ama örneği verirken sorarlar kaç gün perhiz diye ordaki elemanın bu kadar fazla olduğunu öğrenip almaması lazımdı bence.

Ama biz doktora söyledik ne yapilacak ne edilecek biz bilmiyoruz ve ilk defa çocuk için geldiğimizi biliyordu doktor

4 5 gün perhizle veriliyor canım belki 14 günlük perhizden dolayı öyle çıkmıştır doktora söylediniz mi

Çok kötü olduk çünkü ileri hızlı sperm0 asılama bile olmaz dedi o kadar üzüldüm ki adımımı nereye attığımi bilemeden geldim yani biz doktora hastaneye güveniyoruz demekki güvenmeyeceksin

4 5 gün perhizle veriliyor canım belki 14 günlük perhizden dolayı öyle çıkmıştır doktora söylediniz mi
Evet söyledik urolojiye gitsin oradada test yaptırsin onu bana getirin tekrar dedi bizim bu doktora verdiğimiz para çöpe gitti yani birşey anlamadık yani parayı geçtim yıktı bizi dedikleriyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…