- 24 Eylül 2020
- 17
- 7
- 36
- 30
- Konu Sahibi Pufiiipufiii
-
14 gün cok uzun bir süre spermler verimsizlesiyor ondan öyle çıkmstr sonucunyz esiniz 3 günluk perhiz yapıp testi tekrarlasınArkadaşlar 14 günlük perhizden sonra sperm testi verdi bunun etkisi olmusmudur ne olur yardim edin yıkıldik bunu duyunca ikinci çocuk istiyorduk
Aynen dediği özel yere gidecek ama keçiboynuzu kürü falan deneyeceğiz öyle.gidecek önümüzdeki ay14 gün cok uzun bir süre spermler verimsizlesiyor ondan öyle çıkmstr sonucunyz esiniz 3 günluk perhiz yapıp testi tekrarlasın
Belirtmeleri gerekiyordu size ayni yere gidip bunu söyleyin bosuna tekrar ödeme yapmayınAynen dediği özel yere gidecek ama keçiboynuzu kürü falan deneyeceğiz öyle.gidecek önümüzdeki ay
Belirtme gereği duymamış olabilirler bu genelde bilinen bir şey. Kadının da hormon tahlillerini reglin 2. Ya da 3. Günü vermesi gibi. Ama örneği verirken sorarlar kaç gün perhiz diye ordaki elemanın bu kadar fazla olduğunu öğrenip almaması lazımdı bence.Sanırım bir daha oraya gitmeyiz .Eşimi çok zor ikna etmiştim oysaki ne yapacağız bilemedim yinede doktorla iletişime geçsem bir daha test iştesin olmadı
Tekrar verin endişelenmeyin.Çok kötü olduk çünkü ileri hızlı sperm0 asılama bile olmaz dedi o kadar üzüldüm ki adımımı nereye attığımi bilemeden geldim yani biz doktora hastaneye güveniyoruz demekki güvenmeyeceksin
Evet söyledik urolojiye gitsin oradada test yaptırsin onu bana getirin tekrar dedi bizim bu doktora verdiğimiz para çöpe gitti yani birşey anlamadık yani parayı geçtim yıktı bizi dedikleriyle4 5 gün perhizle veriliyor canım belki 14 günlük perhizden dolayı öyle çıkmıştır doktora söylediniz mi
Çok teşekkür ederim rabbim dilediğinizi versin sizlerle.konusmak bile o kadar içimi rahatlattı ki allahım razı olsun hepinizdenTekrar verin endişelenmeyin.
Birbirimize yardımcı olmak için burdayız.Çok teşekkür ederim rabbim dilediğinizi versin sizlerle.konusmak bile o kadar içimi rahatlattı ki allahım razı olsun hepinizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?