• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İleri yaş faktörü olan hanımlar embriyo kaliteniz neydi acaba

Merhaba bende 44 yaşındayım, 4bb 4 ba gayet kaliteli yumurtalar. Ben geçen sene kimyasal gebelik, bu sene de düşük yaptım. 3aa, 4aa embriyo lara, kalan 4 embriyo pgt yapıldı. 2 sağlam geldi 2aa, 2bb.
4 ekim de onlar transfer edildi. Yaş ileri olunca pgt yaptırmak da fayda var. Kromozom bozukluğu olabiliyor ileri yaşta.
Benim embriyolarımda hep 44 BB yada 4 Ba oluyo bi üst kalitesi yok en fazla bu çünkü bu yaşlarda çürük yumurtalar kaldı

Pgt yaptırdınız mı? Eğer bu iki opuda da doktorunuz buna yönlendirmediyse doktorunuzu değiştirmenizi öneririm.
Doktorum bunun neyine yönlendirecek sağlam embriyonun bile pgt sonrası canlılığını kaybetme olasılığı var sonuçta 44 yaş ve bu yaştan sınra çürük yumurtaları değerlendiriyoruz.

Biz burda pgt yaptıtıp çok sağlıklı denen fakat tutunmayan kimyasal olanşarıda gördük pgt olayına katiyen inanmıyorum. Genç yaşlarda belki ama zaten çıkan yumurta sayısı zaten az birde pgt den gittiği gibi gelmeyen embriyolar var oda hikaye
Ben yaptırdım inşallah olumlu sonuçlar alırız 🤲

İnşallah güzel olur sonucun dikkat et kendine
AMİN canım sen de strese girme. Ben iğnesiz mini tüp bebek yaptım. 4 yumurta toplanıyor 4 ü de dölleniyor ve 5. Güne geliyor. Geçen seneki kimyasaldan sonra Nihal'ın bahçesi hayıt macunu kullandım. Teatro, impryl, krill yağı, d vitamin, A vit. , q10 ve nadh kullandım. 3 aylık bu takviye sonrası sayımda bir değişiklik olmadı ama kalite arttı. Hep 3,4 yumurta görünüyor klomen ile hepsi büyüyor ve olgun çıkıyor. Redostim ile düşük oldu sonraki. Şimdi inşallah hepimizin gönlüne göre verir Rabbim 🤲🧿

AMİN canım sen de strese girme. Ben iğnesiz mini tüp bebek yaptım. 4 yumurta toplanıyor 4 ü de dölleniyor ve 5. Güne geliyor. Geçen seneki kimyasaldan sonra Nihal'ın bahçesi hayıt macunu kullandım. Teatro, impryl, krill yağı, d vitamin, A vit. , q10 ve nadh kullandım. 3 aylık bu takviye sonrası sayımda bir değişiklik olmadı ama kalite arttı. Hep 3,4 yumurta görünüyor klomen ile hepsi büyüyor ve olgun çıkıyor. Redostim ile düşük oldu sonraki. Şimdi inşallah hepimizin gönlüne göre verir Rabbim 🤲🧿
İmpryl çok güzel destek yumurtalar icin

Amin canm inşallah ama şuan ara verdim

Merhaba 45 yaşındayım. 2 opu oldum, ilkinde sadece bir tane 3. Güne gelen embriyo vardı, 5. Gün ve pgtde ısrarcıydık, elimiz boş kaldı. 2. Opuda 4 embriyo 3. Güne geldi, 7 hücreli, kaliteli embriyolar denildi, 5. Gün riskini almadık ve dondurduk. 2 embriyo transfer edildi, henüz test yaptırmadım ancak en ufak bir belirti dahi yok, umudumuz da yok açıkçası. İleri yaşta imkansız değil ama evet zor maalesef. 2 opu ve 1 transfer dahi inanılmaz zor oldu bizim açımızdan. Güzel haberler alanları okudukça onlar için inanılmaz mutlu oluyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun 🙏
Allahım yardımcın olsun malesef acı ama gerçek 3 deneme hepsinde mutsuz sona ulaştım inşallah sen şanslı olursun

Amin canm inşallah ama şuan ara verdim
Süreç gerçekten çok zor. Ve tüm o çabaya rağmen negatif olunca biri sanki kalbimi eline alıyor ve sıkıyor sıkıyor gibi hissederdim. Tüm içtenliğimle gönülden diliyorum ki bu yolda mücadele eden biz ileri yaştaki kadınlarda inşallah evlatlarına kavuşur. Kun fe yekün 🤲 En kısa zamanda gönlündekini versin Allah'ım 🌺

Süreç gerçekten çok zor. Ve tüm o çabaya rağmen negatif olunca biri sanki kalbimi eline alıyor ve sıkıyor sıkıyor gibi hissederdim. Tüm içtenliğimle gönülden diliyorum ki bu yolda mücadele eden biz ileri yaştaki kadınlarda inşallah evlatlarına kavuşur. Kun fe yekün 🤲 En kısa zamanda gönlündekini versin Allah'ım 🌺
Allah razı olsun inşallah sende güzel sonuç alırsın🤲🤲

Back
X