Ileri yas hamile kalanlar

benem

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2024
490
78
13
41
2bucuk senelik evliyim korunmadik hic dr gittim hersey normal dedi ama hamile kalamiyorum ileri yasta dogal yöntemle hamile kalan var mi

Suan 42 yasindayim
Aralık ayında 41 yaşıma gireceğim. Doğal yolla hamile kaldım, ancak boş gebelik sebebi ile nisan ayında düşük yaşadım. Doktorum doğal yolla hamile kaldığımdan dolayı tedavi süreçleri (tüp bebek, aşılama vs) için 6 ay beklememizi tekrar doğal yolla hamile kalmaya çalışmam gerektiğini iletti. Yaş sebebi ile ben ve eşim tahlillerimizi yaptırdık, çok şükür herhangi bir problem cikmamisti. Esiniz sperm testi yaptirdi mi?

Aralık ayında 41 yaşıma gireceğim. Doğal yolla hamile kaldım, ancak boş gebelik sebebi ile nisan ayında düşük yaşadım. Doktorum doğal yolla hamile kaldığımdan dolayı tedavi süreçleri (tüp bebek, aşılama vs) için 6 ay beklememizi tekrar doğal yolla hamile kalmaya çalışmam gerektiğini iletti. Yaş sebebi ile ben ve eşim tahlillerimizi yaptırdık, çok şükür herhangi bir problem cikmamisti. Esiniz sperm testi yaptirdi mi?
Ikimizdede hic bir sorun yok çok şükür hatta en son doktor baktiginda 3ay once 3tane yumurtan var gayet iyi demisti ya denk getiremiyoruz yada nasip degil bilmiyorum

Neden ek tedavi denemiyorsun ki zaman aleyhine işliyor üstelik 2,5 sene az değil
Eşim yanaşmıyor olursa olur diyor benim ilk evliligimden bir kizim var 21 yasinda esimin hic yok o yuzden istiyorum bide ilk cocugumda sadece kendim yasadim herseyi sorumsuzdu bunda esimle cok farkli olucak onun heyecanini yasamak istiyorum yas aralari cok olsada kizima kardes olsun istiyorum kardes cok farkli

2bucuk senelik evliyim korunmadik hic dr gittim hersey normal dedi ama hamile kalamiyorum ileri yasta dogal yöntemle hamile kalan var mi
Benim bi tanıdığım sizin yaşınızda doğal yolla ikizlere hamile kaldı ve çok sağlıklı ilerledi süreç. Şu an ikizleri 2 yanındalar. İnşallah siz de en yakın zamanda bebeğinize kavuşursunuz. Ama çok da boşvermeyin 2 buçuk sene beklemişsiniz eğer bir süre daha olmazsa aşılama vesaire deneyebilirsiniz. Vakit öldürmek bence doğru değil şu an. Bir de yumurta kalitesi için foliborn Myforce adlı bir takviye var öneririm kesinlikle. Ben 1 yıla yakın gebelik elde edemeyince doktorum önermişti 3 ay kullan demişti. Kullanmaya başladıktan 1 buçuk ay sonra hamile kaldım. İnşallah sizde de faydası olur 🎀

Eşim yanaşmıyor olursa olur diyor benim ilk evliligimden bir kizim var 21 yasinda esimin hic yok o yuzden istiyorum bide ilk cocugumda sadece kendim yasadim herseyi sorumsuzdu bunda esimle cok farkli olucak onun heyecanini yasamak istiyorum yas aralari cok olsada kizima kardes olsun istiyorum kardes cok farkli
Hikayelerimiz bile benzer 😳

Benim bi tanıdığım sizin yaşınızda doğal yolla ikizlere hamile kaldı ve çok sağlıklı ilerledi süreç. Şu an ikizleri 2 yanındalar. İnşallah siz de en yakın zamanda bebeğinize kavuşursunuz. Ama çok da boşvermeyin 2 buçuk sene beklemişsiniz eğer bir süre daha olmazsa aşılama vesaire deneyebilirsiniz. Vakit öldürmek bence doğru değil şu an. Bir de yumurta kalitesi için foliborn Myforce adlı bir takviye var öneririm kesinlikle. Ben 1 yıla yakın gebelik elde edemeyince doktorum önermişti 3 ay kullan demişti. Kullanmaya başladıktan 1 buçuk ay sonra hamile kaldım. İnşallah sizde de faydası olur 🎀
Teşekkür ederim yorumunuz icin burda yazip guzel yorumlar görünce umudum çoğalıyor

Açıkçası bir çok eş sanirim ilk etapta böyle düşünüyor. Ancak hastaneye gittiginizde o kadar çok bu durumdan muzdarip insanlar var ki o zaman normal birsey olduğunu anlamaya başlıyorlar. Sperm testi için özel bir hastanenin tüp bebek servisinin bulunduğu kata inmiştik. O kadar çok kalabalıktı ki sperm testi veren birçok insan görünce benim eşimde bu durumu normallestirdi. Bakalım çok azıcık bekleyeceğiz olmazsa alternatif tedavileri deneyecegiz

Suan 42 yasindayim
Biri tam 42 yaşında doğal yolla Hamıle kaldı . Yanı öyle söylüyor ama ilaç kullanmış olma ıhtımalı de yüksek . Korunarak kaldığını iddia edıyor ama orasını Allah bılır tabı . Düşükle sonuçlandı ama bunun yal faktörü ıle ılgılı kluo almadığını bılemeyız . Çok genç kısılerde dusuk yapıyor . Her an ondan yeni bir haber beklıyorum

37'de ilk hamileliğim oldu, oğlum 2 buçuk yaşında. Şimdi ikinciye hamileyim 40 yaşındayım. Doğal yolla oldu. Sadece hamilelik düşünmeye başlayınca folik asit kullandım.

21 yaşında kardeşlik olmaz çok fazla bi yaş aralığı hayırlısı olsun eş istemiyor bence bilmiyorum çocuk isteği varsa git randevu al konuş ve net olduğunu söyle istemiyorsa ona göre hareket edersin

D vitamini e vitamini arginin ve Q10 kullanın faydasi olacaktır. Bolca şu için. 45 in de doğuran var inşallah tez zaman da nasip olur. Allah bu yolda kimseyi aratmasın🤲

41 yaşında hamile kaldım bende 2 kez biri kimyasal sonuçlandı, diğeri boş gebelik ve kürtaj. Yumurta kalitesi zayflıyor yaş ilerledikçe. 42 yaşındayım prowomen takviye kullanıyorum 1,5 aydır nasıl olacak bakıcaz. Eğer kendiliğinden olsun istiyorsanız mutlaka güçlü vitamin mineral desteği lazım. Açıkçası tüp bebek de yapılsa bu lazım doktorlar zorunlu veriyor. Bir de hayıt çayı içiyorum ben. bunları araştırın bence.

Back
X