Ileri yas hamile kalanlar

Eşim yanaşmıyor olursa olur diyor benim ilk evliligimden bir kizim var 21 yasinda esimin hic yok o yuzden istiyorum bide ilk cocugumda sadece kendim yasadim herseyi sorumsuzdu bunda esimle cok farkli olucak onun heyecanini yasamak istiyorum yas aralari cok olsada kizima kardes olsun istiyorum kardes cok farkli
Arkadaşım geçen sene 42 yaşında doğum yaptı. İlk çocuğu sezeryandı bu bebeğini normal doğum yaptı hatta. Evde suyu geldi, 7 cm açılma olmuştu bile. İlk evliliğinden 18 yaşında kızı vardı. İkinci eşinden bebeği olsun çok istiyordu ama olmaz diye korkuyordu da, yaşı ve ilk çocukla arası çok diye. Şimdi bebeği 1 yaşında ve ablası da çok seviyor kardeşini. Darısı sizin de başınıza inşallah 🤲🏻🌸

Arkadaşım geçen sene 42 yaşında doğum yaptı. İlk çocuğu sezeryandı bu bebeğini normal doğum yaptı hatta. Evde suyu geldi, 7 cm açılma olmuştu bile. İlk evliliğinden 18 yaşında kızı vardı. İkinci eşinden bebeği olsun çok istiyordu ama olmaz diye korkuyordu da, yaşı ve ilk çocukla arası çok diye. Şimdi bebeği 1 yaşında ve ablası da çok seviyor kardeşini. Darısı sizin de başınıza inşallah 🤲🏻🌸
İnşallah canım böyle seyler duyunca insanın umudu çoğalıyor

Ikimizdede hic bir sorun yok çok şükür hatta en son doktor baktiginda 3ay once 3tane yumurtan var gayet iyi demisti ya denk getiremiyoruz yada nasip degil bilmiyorum
Ben takvimlerdeki tarihlerden daha önce yumurtluyorum. Ama bunu anlamam 3 ayımı aldı. Ovulasyon testini neredeyse hergun yaparak anladım. İlk hamileligimde bunu doğruladı. Biraz hijyen konusunda kadınlar olarak takıntılıyız. Ben bi 10-15 dakika sonra duşa girerdim hemen tuvaletimi de yapardim. Ancak butun bir gece boyunca ayağa kalkmamak, tuvalete gitmemek, duş almamak belkide etkili. Doktorlar çok etkili olmadığını söylüyorlar. Ancak ilk gebeligimde hiç ayağa kalkmadım o gece. Belki tesadüftür bilemiyorum ama denemekten ne kaybederiz ki?

Annem en son 41 yaşında doğum yaptı, anneannem 42de yapmış ki o zamanda doğal yolla olması haricinde bir seçenek yok. Olmaz diye birşey yok bence.

Back
X