sonuclarini ne zaman aliyorsun caliskan ogretmen :)Çoh çalışıyom cımırtısı pızır Eemineeaa..
Ama daha adetin 10.günü, normal ölçüde gidiyor. Pazartesi gideyim bakalımYetiyor da 22 mm.ye çıkarmaya çalışıyo galiba ölçüyü. :/
sonuclarini ne zaman aliyorsun caliskan ogretmen :)
pazartesi duruma gore hareket edecek belki de.. sen takilma bunlara tavsiyeleri dinleyip gerisini doktora birakmak en guzeli :) sonucta yumurtalarin takip edildigi icin tarihler senin icin daha net olacak. aşılama da zaten bir yardimci ureme yontemi, sana da yardimi olacagini dusunuyorum..Ama daha adetin 10.günü, normal ölçüde gidiyor. Pazartesi gideyim bakalım
dennisgo çatlatma iğnesi verse bugün vermesi gerekirdi diye düşünüyorum,
fsh nasil 10 gunde cikiyor ya.. tahlile bakacak malzemeleri mi yok :)Ay sorma kardeeş. Perşembe acile uğradım "sonuçlarımı verin bağaaa" didim. Baktı bilgisayara, "yarısı çıkmamış" dedi. He dedim farkındayım. "10 güne anca çıkar" dedi. Ulen dedim "eskiden 1 saat sonra çıkıyodu?. " "Eskidendi o" dedi.
Bekliyoz gari..
ben yay icin hazirlaniyorum sen de gel yanima. bir hafta sonra adetbbaslar umarim ignelere baslarim. yay benim burcum o yuzden severim tabiki de.. kendini sevmeyen mi var :)Evet gebelik olduğunda yaşıyorsun. Ben yaşadım hatta en son gebelikte 3 gün çıkamadım. 3 gün sonunda biraz fazla direnince, karnım da hissediyordum varlığını tuvalete çıktıktan sonra o his kayboldu kesin gitti dedim içimden. Sonra bir iki gün sonra değer düştü. Zaten ilk dönemde kabız olmamak lazımmış. Hemen ertesi ay hamilelerin kullandığı kabızlık ilacı aldım olursam hemen kullanayim diye. Ama daha hiç hamile kalamadım.
Bu arada benim bat geldi, demek ki ovulasyon kiti doğru sonuç veriyor. 1 şubat yumurtlama günümmüş. Yumurtlama gününden sonra 14.gun mü yoksa 15.gün mu bat oluyor.
Ve yumurtlama gününde ilişki yaşamadık. Bir gün önce oldu diye.
Sağlık olsun bu ay zaten akrep burcu oluyordu galiba hiç sevmedigim burç kendisi.
Anlamadim hamile kalinca ishal olunuyor mu? Cevap karisik geldi.Evet gebelik olduğunda yaşıyorsun. Ben yaşadım hatta en son gebelikte 3 gün çıkamadım. 3 gün sonunda biraz fazla direnince, karnım da hissediyordum varlığını tuvalete çıktıktan sonra o his kayboldu kesin gitti dedim içimden. Sonra bir iki gün sonra değer düştü. Zaten ilk dönemde kabız olmamak lazımmış. Hemen ertesi ay hamilelerin kullandığı kabızlık ilacı aldım olursam hemen kullanayim diye. Ama daha hiç hamile kalamadım.
Bu arada benim bat geldi, demek ki ovulasyon kiti doğru sonuç veriyor. 1 şubat yumurtlama günümmüş. Yumurtlama gününden sonra 14.gun mü yoksa 15.gün mu bat oluyor.
Sağlık olsun bu ay zaten akrep burcu oluyordu galiba hiç sevmedigim burç kendisi.
Anlamadim hamile kalinca ishal olunuyor mu? Cevap karisik geldi.
ben yay icin hazirlaniyorum sen de gel yanima. bir hafta sonra adetbbaslar umarim ignelere baslarim. yay benim burcum o yuzden severim tabiki de.. kendini sevmeyen mi var :)
Ben kendimden memnunum :) yay bana uyar :)Yay mi olsun :) yay tanıdığım kimse yok o yüzden olabilir. Yay gibi gergin olmasın yeter.
fsh nasil 10 gunde cikiyor ya.. tahlile bakacak malzemeleri mi yok :)
ben yay icin hazirlaniyorum sen de gel yanima. bir hafta sonra adetbbaslar umarim ignelere baslarim. yay benim burcum o yuzden severim tabiki de.. kendini sevmeyen mi var :)
Grubumuzun bir kaç yay bebesi olmalı bence.. herkes çalışmalı :)Ben de Yay'a hazırlanıyorum. İlk ve muhtemelen son aşılama ayımı Yay'a ayırdım bakınız dikkatinizi çekerim. :))
mavitosbik07 canim buraya bakar misin girdiginde?
Aşk olsun, bir akrep olarak kınıyorum seni:)Evet gebelik olduğunda yaşıyorsun. Ben yaşadım hatta en son gebelikte 3 gün çıkamadım. 3 gün sonunda biraz fazla direnince, karnım da hissediyordum varlığını tuvalete çıktıktan sonra o his kayboldu kesin gitti dedim içimden. Sonra bir iki gün sonra değer düştü. Zaten ilk dönemde kabız olmamak lazımmış. Hemen ertesi ay hamilelerin kullandığı kabızlık ilacı aldım olursam hemen kullanayim diye. Ama daha hiç hamile kalamadım.
Benim de öyle adet zamanı, özellikle ilk bir iki gün, daha fazla gaz ve daha sık tuvalete çıkma oluyor.Hayır yaşamıyorsun. Kabızlık yaşıyorsun. Bende yaşadığımı yazdim.
Yani senin yazdığına göre adet öncesi ishal probleminiz varsa bu adet olacağınız anlamına geliyor demiştin, doğru bence.
Canım evet dün evde yoktum yani gün boyu dışardaydık iki oğlumla, doğru tahmin etmişsin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?