İleride boşanırsak ?

Yukarsaki yorumlara katılıyorum saçma yani konu

İttirsin diyorum. Huzursuzluk çıkar, 2 çocukla bu kadını terk et sonra da hiçbir sorumluluk yerine getirmeden vınla var mı öyle bir şey?? Anlaşmalı falan boşanma donuna kadar alırım.
aynen, bir de 200 gr altını geri verecekmiş, çocuklarının nafakasını, ama kadına bişey vermeyecekmiş...sıkıntı karısını kaybetmekte değil de, boşandıktan sonra ona maddi destek olmakta.

Oyarım ben o adamı ya.

Hayırlı kandiller canlar.
Dün eşimle sabah 5’e kadar sohbet ettik. Yakın zamanda bir akrabamız boşanma aşamasına geldi ve 2 çocuğu var. Ordan buradan derken eşim şey dedi
- İleride olur da boşanırsak anlaşmalı olsun. Bu cümleyle birlikte resmen boşanırsak neler yapacağımızı,beklentilerimizi,çocukları konuştuk. Her cümlenin başında ikimizde böyle bir şey olmasında(boşanmaktan bahsediyoruz) ama olursa da ben şöyle yaparım sen şöyle yap.
Dün konuşurken çok sıkıntı yapmadım ama bugün düşününce kendime neden bunları konuştuk diye sormadan edemedim.
Hamilelik sürecinde eşime bir kaç kez tartışma sırasında boşanmaktan bahsettim sanırım bu yüzden böyle bir şey konuşma gereği duydu.
Bilmiyorum kızlar sizce yolunda giden bir evliliğiniz ve 3 çocuğunuz varken boşanırsak diye konuşmak şöyle dursun düşünmek bile saçma değil mi ?
Bana söylediği boşanmayı düşünürsen veya düşünürsek çekişmeli olmasın anlaşmalı olsun ben bana öyle yaklaşırsan her istediğini yaparım. Ama çocuklarını bırakmak istemezmiş bana çünkü evlenirmişim ben. Öyle bir şey olmaz diyorum büyük konuşma diyor. Kendine sende evlenirsin deyince asla diyor 😀
Yani böyle saçma sapan bir konuşma yaptık. Düşünmesi bile benim açımdan korkunç.
200gr altınımı vermiştim kendisine onu veririm çocuklarıma nafakası neyse yaparım fazlasını da yaparım sana başka bir şey vermem dedi.
Bende daha olmayan ve olacağı meçhul olan boşanma davamızı anlaşmalı yapacağımın sözünü verdim 😭
Sizin yorumlarınızı bekliyorum. Kafasında boşanmak var desem seni çok seviyorum sen beni bırakmadığın sürece ölene kadar beraberiz diyor. Kafam çok karışık
Bazı seyler konuşulmaz.
Konuşulmayacak ı konuşmuşsunuz. Bşr daha yapmayın
Bu arada ben eşimden boşansam pişman olacagı kadar alırdım ondan. Anlaşmalı boşanır mıydı bilemem

aynen, bir de 200 gr altını geri verecekmiş, çocuklarının nafakasını, ama kadına bişey vermeyecekmiş...sıkıntı karısını kaybetmekte değil de, boşandıktan sonra ona maddi destek olmakta.

Oyarım ben o adamı ya.
O 200 gram zaten konu sahibinin onun dışında hiç bişey vermeden kapı önüne koyup bir de cocukları vermiyor. Boşanınca kadının evlemeceğinden de emin. Ne güzel anlaşmalı boşanmaymış.
Konu sahibi
Agız arıyor olabilir mi?

Ben Bi gün kavga etmiştik, Ona dava acacagımı söyledim ve sunu sunu dosyaya koycam dedim (kk dan epey sey öğrendik malum) adam 1 hafta kendine gelemedi. Sen bunları mı planladı dedi. Ee sen beni üzersen ben neler planlarım ayagın denk at dedim. Beni pişman ederse ben de onu pişman ederim.

Kelimesi, dusuncesi bile kotu ama bosanma bir son da degil. Kotu giden bir evlilik icin bir kurtulus ama yine de yipratici bir surec. Hersey guzel giderken esegin aklina karpuz kabugu sokmak gibi insan neden bosanmayi konusur ki...ben olsam neden bunlari konusuyoruz ki derdim. Insanin fikri neyse zikri de odur cunku. Simdiden yerini mi yapiyor?
Bu arada is o asamaya gelince nasil bosanacagim benim kararim olur. Tabi ki haklarimi almak icin yasal hakkimi kullanabilirim eger hakkimi vermeyecekse. Cocuklara altinlari veririm nafaka veririm ama sana vermem diyen bu adamin dusunce yapisini ben begenmedim bu arada.

Cocuklari vermem demek ne demek ya.. esine sinir oldum. Cocugun yeri anasinin yanidir. Cocuk babada kalirsa sana birsey vermeyecei icin muhtemeken nafakada vermeyecek. Adam yavas yavas hazirlik mi yapiyor nedir? Cocuklari almasi o kadar kolay degil tabi sen vermezsen anlasma ile. Muhtemelen cekismeli bosanirsa cocuklari alamayacagini bildigi icin anlasmali bosanalim diyor. Esin cok sinsi... ben bu adama cocuk fakan yapmazdim.
Kavgalarda olmuyor bosanalim deniliyor ama oturup da sabahin 5ine kadar anladma sartlarini konusani gormedim ben. Bu iste bir tuhaflik var. Esinin hayatinda biri olabilir mi?

Saçmalığın daniskası bence de. Hadi boş bulunur ilerde boşanırsak diye bir cümle kurarsında, böyle bir niyetin zaten yoksa oturup uzun uzun konuşmak neyin kafası? Huzur kaçırmadı mı şimdi bu adam? Çocuklar az büyüsün bekar hayatına mı dönmek istiyor, nedir amaç?

Nasıl davranacağım ne sebeple boşanacağıma göre şekillenecektir. Şimdiden bir söz veremem deseydiniz bari.
Onu dedim canım. Beni aldatırsan anlaşmalıyı geç donuna kadar alırım dedim. Neden boşandığında önemli

Adam kendi sana başka bir şey vermem diyor.
Oldukça çirkin ama şaşılacak şey değil..
Bencil erkek milletinin geneli boyle olsun ister sanırım.

Gerizekalı ben ise defalarca dedim ki anlaşamıyoruz.
Insan gibi ayrılalım mutluluklar dileyelim.
Anlaşmalı olsun.
Kavga gürültü olmasın.

Hiç bir şey istemiyorum başka. Para mara..
Kalsın.
Haklarını kendi elleriyle bırakan benden başka mal yoktur.

Neyse buna rağmen boşanmaya asla ikna edemedim o başka.

Bu yüzden hayat boyu kıymetim olmayacak.
Kafam yüzünden hep..
Ahmet Mehmet fark etmez.
Sorun benim aptal kafam..

Cocuklari vermem demek ne demek ya.. esine sinir oldum. Cocugun yeri anasinin yanidir. Cocuk babada kalirsa sana birsey vermeyecei icin muhtemeken nafakada vermeyecek. Adam yavas yavas hazirlik mi yapiyor nedir? Cocuklari almasi o kadar kolay degil tabi sen vermezsen anlasma ile. Muhtemelen cekismeli bosanirsa cocuklari alamayacagini bildigi icin anlasmali bosanalim diyor. Esin cok sinsi... ben bu adama cocuk fakan yapmazdim.
Kavgalarda olmuyor bosanalim deniliyor ama oturup da sabahin 5ine kadar anladma sartlarini konusani gormedim ben. Bu iste bir tuhaflik var. Esinin hayatinda biri olabilir mi?
Bu hayatta kimseye güvenmem ama sürekli dip dibeyiz öyle bir boşluğu hiç yok ve çok ilgili bir eş ve baba.

Konu bence de çok saçma ve gereksiz.

Biz böyle şeyler konuşmayız.
Başka şey bulamadınız mı konuşacak allasen? :D
Dolar olmuş 8.50 tl, gram olmuş 506 siz ilerde boşanır mıyız :D

Komik ve saçma geldi :D

O 200 gram zaten konu sahibinin onun dışında hiç bişey vermeden kapı önüne koyup bir de cocukları vermiyor. Boşanınca kadının evlemeceğinden de emin. Ne güzel anlaşmalı boşanmaymış.
Konu sahibi
Agız arıyor olabilir mi?

Ben Bi gün kavga etmiştik, Ona dava acacagımı söyledim ve sunu sunu dosyaya koycam dedim (kk dan epey sey öğrendik malum) adam 1 hafta kendine gelemedi. Sen bunları mı planladı dedi. Ee sen beni üzersen ben neler planlarım ayagın denk at dedim. Beni pişman ederse ben de onu pişman ederim.
Bende ağız aradığını düşünüyorum. Sanırım ondan boşanacağımı düşünüyor.

Hayırlı kandiller canlar.
Dün eşimle sabah 5’e kadar sohbet ettik. Yakın zamanda bir akrabamız boşanma aşamasına geldi ve 2 çocuğu var. Ordan buradan derken eşim şey dedi
- İleride olur da boşanırsak anlaşmalı olsun. Bu cümleyle birlikte resmen boşanırsak neler yapacağımızı,beklentilerimizi,çocukları konuştuk. Her cümlenin başında ikimizde böyle bir şey olmasında(boşanmaktan bahsediyoruz) ama olursa da ben şöyle yaparım sen şöyle yap.
Dün konuşurken çok sıkıntı yapmadım ama bugün düşününce kendime neden bunları konuştuk diye sormadan edemedim.
Hamilelik sürecinde eşime bir kaç kez tartışma sırasında boşanmaktan bahsettim sanırım bu yüzden böyle bir şey konuşma gereği duydu.
Bilmiyorum kızlar sizce yolunda giden bir evliliğiniz ve 3 çocuğunuz varken boşanırsak diye konuşmak şöyle dursun düşünmek bile saçma değil mi ?
Bana söylediği boşanmayı düşünürsen veya düşünürsek çekişmeli olmasın anlaşmalı olsun ben bana öyle yaklaşırsan her istediğini yaparım. Ama çocuklarını bırakmak istemezmiş bana çünkü evlenirmişim ben. Öyle bir şey olmaz diyorum büyük konuşma diyor. Kendine sende evlenirsin deyince asla diyor 😀
Yani böyle saçma sapan bir konuşma yaptık. Düşünmesi bile benim açımdan korkunç.
200gr altınımı vermiştim kendisine onu veririm çocuklarıma nafakası neyse yaparım fazlasını da yaparım sana başka bir şey vermem dedi.
Bende daha olmayan ve olacağı meçhul olan boşanma davamızı anlaşmalı yapacağımın sözünü verdim 😭
Sizin yorumlarınızı bekliyorum. Kafasında boşanmak var desem seni çok seviyorum sen beni bırakmadığın sürece ölene kadar beraberiz diyor. Kafam çok karışık
Sen de ona deki o zaman 200 gr altın yetmez 1 tane de ev garanti isterim para cok önemli benim için 😂malum cok dusunmuş sizi gözünü korkut sende

Çok saçma bir konuşma olmuş. Birbirini seven, aşık olan iki insanın aklına ne boşanmak gelir ne de boşanmanın detayları. Bence eşinizin aklında farklı şeyler var
Boşanma aşamasında olan yakınımızı ve detayları konuşuyorduk. Biz de empati kuruyorduk konu buralara geldi. Durduk yere açılmadı ama yine de saçma oldu evet

Bazı seyler konuşulmaz.
Konuşulmayacak ı konuşmuşsunuz. Bşr daha yapmayın
Bu arada ben eşimden boşansam pişman olacagı kadar alırdım ondan. Anlaşmalı boşanır mıydı bilemem
Gününüz şartlarında o kadar alınıyor mu ya cidden ? Ben yüklü miktar nafaka tazminat alan görmedim hiç çevremden.

Eski eşimle durduk yere aynı sizin gibi boşanma konusunu konuşmuştuk. Uzun uzun sen şunu alırsın eşyaları şöyle paylaşırız altınları vermem vs. Tek tek kafasındaki herşeyi anlatmıştı. Bende ortada bişey yokken bu konuyu konuşmamıza şaşırmış ama o an fikirlerimi söylemiştim. Sonra üzerinden bir yıl geçti geçmedi bana ciddi olarak boşanmak istediğini söyledi. Altı ay içinde de ayrıldık. Ve aynı konuştuğu gibi vermem dediği altınları vermedi, ben hesabımızda para var zannediyordum. Onları babasının hesabında biriktirmiş. Bir sürü çirkinliği ortaya çıktı. Allah’a havale ettim onu ve ailesini ama şuan paşalar gibi yaşıyorlar. Hiçbir derdi yok. Yani demem o ki böyle konuları dillendirmeye gelmiyor konu sahibi. Evet belki ben bu konuyu konuşmasam da boşanacaktım ama eski eşimin o zaman bunu konuşması gayet bilinçli ve planlı olmuş . Sizde durum böyledir diye demiyorum ama dikkatli olun

Back
X