ileride çocuk sahibi olalamama :( yardıcı olurmusunuz

Duygularınızdan emin misiniz? Onu seviyorsanız, sizin için iyi bir eş adayı olduğuna inanıyorsanız kesinlikle onu bu sebepten terketmeyin derim. Sonuçta hayatta hiçbirimizin garantisi yok. Belki aynı problem sizde de vardır da haberiniz yoktur olamaz mı? Ya da ileride başınıza gelmeyeceği ne malum? Kalbinizin, vicdanınızın sesini dinleyin.

vaalah ciddi bir konu adam akıllı konuşup doktora gidin aklında hiç bir soru kalmamalı eğer çocuğu olmayacağını sana söylediyse yinede helal açık sözlüymüş bak evlenipte öyle öğrenmedin

Eger evlenip ilk kavgada bunu esinizin yuzune vuracak , gidilen doktorlardaki olumsuz her konusmada esinizden uzaklasacak onu suclayacak ya da onunla evlenmeseydim cocugum olurdu vs diye dusuneceksiniz ne onu uzun ne kendinizi.Evleneceksiniz once sunun bilincine varin bu onun sucu ya da tercihi degil! Kimse istemez boyle bir durum yasamayi ve bunun psikolojik agirligi zaten hepsinden fazla.Esiniz zaten sucluluk duyuyorken bir de ona siz sucluluk hissettirecekseniz bu yola girmeyin.Girdiginiz yol kolay olmayacak cunku.Insan bu durumlarda esinden ben seni ne olursa olsun birakmam , cocuk onemli degil sen ol yeter vs tarzi dik durus ve sozler bekliyor.Esinizle ayni durumu paylasan bir bayan olarak soyluyorum bunu.Ben en zayif animda esimin gelip sarilip ben seni hic birakmam diyisine herseyden cok ihtiyac duyuyorum.Cok sukur o bunu yapiyor ama siz yapamayacaksiniz kem kum edecekseniz ondan cok aglayacaksiniz hem siz uzulursunuz hem o.Cunku benim esim oyle yapmasa ben bunun psikolojik agirligi ile ne iliski surdurebilirdim ne evlilik.O yuzden once kendinizi sorgulayin cocuk herkes icin onemlidir ama esiniz olacak kisiyi bu sebeple uzecek kadar onemliyse o zaman evlilik icin defalarca dusunun.Cunku sizin isinizde kolay olmayacak.Simdi bilincine varmayabilirsiniz ama 5-10 sene sonra da ayni kararliligi surduremeyecekseniz yazik olur.Bunu herkes yapamaz bu gercekten asiri bir sevgi ve baglilik ister.Esiniz olacak insana karsi bu duygulariniz var mi lutfen bunlari sorgulayin.

• Beğen
Reactions: Pbb
Ha evet suda bir gercek hicbir probleminiz olmasa bile cocuk sahibi olamayabilirsiniz.Sizden kaynakli sorunlarda cikabilir.Hepimiz saglikliyiz o zaman cocugumuz da olur diye dusunuyoruz ama oyle degil cocuk mesele nasip kismet biraz da.Ben belki esinizin durumunda oldugum icin onu daha iyi anlayabiliyorum.O da istemez boyle bir seyi ve inanin eger ondan dolayi cocuk sahibi olamazsaniz o bunun sucluluk duygusunu hayati boyunca hissedecek.Yani sizin onu suclamaniz onu sadece daha cok uzer.Lutfen her seyi dusunup oyle secim yapin ama karsisina da gecip cok kurcalayip surekli konu acmayin o bu kez sizin onu sevmediginizi ve bu meseleyi hayatiniz boyunca sorun edeceginizi dusunur size gerek kalmadan o kendisini geri ceker.

Bilmeye hakkın var anne olmayada
Ama aynı durum sende olsa ?
Çocuğun olmucak diye istenmesen ?
Enazından dürüst bi adamla birliktesin çoğu erkek bunu saklar

Back
X