• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İleride ne olacak?

İnanın öyle marka giyiniyor. Eşimde diyorki, sözde kız harcıyormuş hep. Kardeşine aşırı düşkün agzını açamaz eşim. Hayırda diyemez.Aileside kuzum diye etrafında dört dönüyor. Erkek çocugu aman gururu incinmesin, aman parasız kalmasın diye tüm kartları ona teslim etmişler.Eşimde harcamıyor diyor. Ama tabiki harcıyor. Bu konu çok canımı sıkıyor. O geziyor, biz ödüyoruz. Alışkanlık olmasından korkuyorum.
Valla bir güzel kavganı edip cinnet gecireceksin ki bir daha yapamasın 🤷‍♀️
 
Eşim senin de ailenin ihtiyacı oldugunda sende destek çık der. Zaten tekrarlanırsa ben kvye söyleyip ciddi şekilde mesafe koyacağım. Zaten kp falan duysa kaynıma çok kızar.
Mesela emekli maaşları artacak. Kimin yararına kaynımın yararına olacak bu. İki yerden maaş alıyor, tabiki çalışmaz. Bunu eşime çok söyledim. Kardeşim otomatik ödüyor, paralarını harcamaz falan diyor.
Eşimi uyarayım mı acaba. Kardeşin kartları doldurdu, paso geziyor, fatura öde diye gelmesin. Para falan göndertmem sana, ararım babanı desem.O gezsin tozsun biz çalışalım desem.
Aynen böyle yap gerekirse k.pedere söyle, kv asla oğluşuna toz kondurmaz zaten , sen k.pederle konuş ve mesafe koy..
 
Back