Bu yaşıma kadar hep atanacam diye uğraştım atanınca olur diye umut ediyordum ama atandım hala aynı çok hevesleniyorum etrafımdaki ciddi ilişkilere ailesiyle tanıştıranlara vsEn başta kendini sevmekle başlayabilirsin.
Ne güzel mesleğin var, çalışıyorsun. Kendini tanı, mutlu et. Odak noktanı değiştirirsen zamanı geldiğinde sevip-sevilirsin.
Nerde bu doğru erkeklerValla erkek bulmak kolay ama bela bulmak da çok kolay. Hayırlısını isteyin. Daha çok gençsiniz. Umarım gönlünüzce olur
Aman diyim özeniyorsun diye sadece evlilik için evlenme yoksa bu günlerini iple ararsın yalnız olsaydımda evlenmeseydim diye.Bu yaşıma kadar hep atanacam diye uğraştım atanınca olur diye umut ediyordum ama atandım hala aynı çok hevesleniyorum etrafımdaki ciddi ilişkilere ailesiyle tanıştıranlara vs
Evlenecek kimse yok etrafta daha bi kez gerçekten sevilmedim çok yalnızımAman diyim özeniyorsun diye sadece evlilik için evlenme yoksa bu günlerini iple ararsın yalnız olsaydımda evlenmeseydim diye.
Daha yaşın çok genç, dediğim gibi odak noktanızı değiştirin. En kısa zamanda gönlünüze göre sevip-sevileceğiniz kişiyle karşılaşırsınız inşallah.
Ben tamam bu kişi dediğim insanla 27 yaşında tanıştım. Önceki ilişkilerim de bana tecrübe oldu. Kısmet bu belki de 30unda karşılaşacaksın ve doğru bir adım olacak. Bu yaşlarda evlenip kötü bir tecrübe yaşamaktansa geç olsun temiz olsun. Biraz paranı ye keyfini çıkar hem.Neden herkes oldururken ben hep bekleme sabret kısmında kalıyorum
Tanışacak kişi bulamıyorum bunu nasıl çözmem gerekiyorBen tamam bu kişi dediğim insanla 27 yaşında tanıştım. Önceki ilişkilerim de bana tecrübe oldu. Kısmet bu belki de 30unda karşılaşacaksın ve doğru bir adım olacak. Bu yaşlarda evlenip kötü bir tecrübe yaşamaktansa geç olsun temiz olsun. Biraz paranı ye keyfini çıkar hem.
Hangi şehir atandinBu yaşıma kadar hep atanacam diye uğraştım atanınca olur diye umut ediyordum ama atandım hala aynı çok hevesleniyorum etrafımdaki ciddi ilişkilere ailesiyle tanıştıranlara vs
Kurslara katilTanışacak kişi bulamıyorum bunu nasıl çözmem gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?