iletişim kopukluğumuz var

Bende öyle düşünüyrm zaten bi süre belki 1 ay ilgisiz ve problem çıkarmayan kadını oynicam Bakalım nolucak Daha sonra işe yaramazsa büyü dava koparıcam

ay oda kötüymüş ağız tadıyla kavga edememk
içine birikir sonra sen taşarsın Allah göstermesin

Ya aklima bisey geldi ama;
Mesela onun eve donme saatinde kizinla bi kafede avmde biyerde ol gel bizide al de sonra o gelince biraz takilirsiniz ailece disarda azcik da olsa, sen de bu arada asiri mutlu sevincli ona ne iyi oldu dimi hayatim'li davransan, mesela bi seferinde de o gelince elinde sinema biletleriyle surpriz yapsan, boyle boyle belki seni de o kadar mutlu gordukce alisir hosuna gitmeye baslar ogrenir? Evli degilim ama aklima bu geldi ya okuyunca. Nasi fikir?

evlenmeden önce bazı şeyleri yaşamamış erkekler böyle olur.
sanırım küçük evlendiniz..
ve kusura bakma ama eşin düzenli seks hayatı olsun seninle diye evlenmiş gibime geliyor.

Anlıyorum.
Kv ile birlikte yaşanılan evlilik bana göre evlilik değildir zaten.
Çok yönüyle eksiktir. Tadı tuzu yoktur.
1 ay kaldım ben üstelik geçiciydi misafir olduğumu biliyordum, anlamama yetti.
Hep orda kalma düşüncesiyle yaşamak nasıldır düşünmek bile istemiyorum.

Kv yanındayken isteseniz de gerekli tepkileri veremezdiniz zaten.
Olaya ailesi dahil olurdu, durum daha da çirkinleşirdi.
Ama evinize geçer geçmez sanki yeni evlenmişsiniz gibi bir düzen oturtmak için uğraşsaydınız keşke.
O zaman da sanırım evinizin ayrılması mutluluğuyla önemsemediniz, üstüne gitmediniz.
İnsanız, bunlar çoğumuzun zaman zaman yaptığı hatalar.
Umarım bundan sonra eşiniz düzelir ve sizi anlar.

anladığım kadarıyla siddet aldatma içki kumar seni aşağılama vs yok ilgisiz diyorsun erkeklerle kadınların ilgi den anladıkları şey farklı ... bak sorunlarıda aşmıssınız kazanmıssın ama hala mutsuzum diyorsan

1 bosanacaksın
2 bosanmıyorsan hiçbirsey takmayıp hayatına bakacaksın
3 herseyi takarsan psikolojin alt üst olur mutsuz bir anne olarak çocugunu büyütürsün o yavrucağıda üzersin

hersey sende bitiyor kocan öle mi istiyor sende kendine bir hayat kur arkadaslarınla gez dolas alısvris yap saçınla basınla ilgilen çalısıyorsan bu daha kolay ama çalısmıyorsan dernekler kurslara git . bir gün oda rahatsız olur ve sana tepki verir sende o zaman ee sen istedin dersin

çocugunu ve kendini mutlu et hayata bir daha gelmiycez ne yazıkkı en güzel yasamana bak adam böle söle diye düsünüp kendini darlardırma

Ne ortammış o öylede eşi ve çocuğu ile vakit geçirmesini kaldıramıyormuş.

Sizinle zaman geçirmek istemiyor ortamı bahane ediyor.

Ben ailesi ile vakit geçiren erkeklere hep içten içe hayranmık duymuşumdur, kendi eşimde bunlardan birisi.

Ben bunu kaldırabilecek bi kadın değilim Kendime değer veriyorum Ama gel görki kızımı düşünüyrm Öyle boşanmak benim için kolay değil Aklımdan çok geçiyo ama bu sebepten boşanamam

boşanmak kolay git ver dilekceyi oda isterse aynı hafata içi bile bitebiliyor.Ama verilen değerler var güzel günlerde olmuştur elbette hayatta herkes hata yapabilir bence dediğim gibi eşinize göz dağı lazım eminim o zman bakın nasılda kıymete bineceksiniz deneyin

taktik iyi ama sonuç pek değişmez
sadece kopuk bi şekilde yaşamaya devam edersiniz.

çok kızdım eşine
yatakta cezalandır diyesim geldi
töbe töbeeeeeeeeeee

Güldürdün beni ya süpriz sinama biletleri İyi fikir hoşuma gitti daha önce buna benzer çok oyunlar yaptım ama artık yoruldum biraz o uğraşsın beni mutlu etmek için Yeterince savaş verdim ben Ama belki bu fikrini bi gün deneye bilirim çok hoşuma gitti Emri vaki lazım bu adama

evlenmeden önce bazı şeyleri yaşamamış erkekler böyle olur.
sanırım küçük evlendiniz..
ve kusura bakma ama eşin düzenli seks hayatı olsun seninle diye evlenmiş gibime geliyor.

Onun içinmi evlendi bilmiyrm ama benimle sadece yatakta vakit geçirince insanın haklı olarak aklına o geliyo

Haklısın ama isteklerimde ben de haklıyım eğer arkadaşlarına zaman ayırıyosa hemde bol bol... ailesi istiyo diye işini bırakıp tatile çıkabiliyosa üstüne beni sevdiğini söylüyosa ayda birde olsa benimle ilgilenmeli Mecbur Nasıl ben ona özel şeyler yapmaya çalışıyosam Erkek olduğunu hissettiriyosam oda bana kadınlığımı hissettirmek zorunda Bu zamana kadar güzellikle anlattım hep Anladı ne demek istediğimi ama umursamadı çoğğu zaman Konuşmamın ardından bi gece yemeğe çıkarız bitti... devamı gelmez evde yine aynı sorumsuz ilgisiz adam olur Aşırısını istemiyrm ortasını bulsun Arkadaşlarıyla hafta sonu şehir dışına çıkıp gelebiliyosa benimlede çıkmalı Dedim ya çok yoruldum Artık umursamıyrm 3 yıldur yüzüne hayranlıkla baktığım adama şimdi bakmak bile istemiyrm Ama o hala aynı, gece olunca aklına geliyrm Onun dışında yokmuşum sanki Sadace biraz evin kırk dökükleriyle uğraştı bu aralar Bi ona yaradı benim ilgisiz davranmam Çocuğum benim herşeyim Ben mantığıyla davranan bi insanım Asla kendim için onu mutsuz etmem

taktik iyi ama sonuç pek değişmez
sadece kopuk bi şekilde yaşamaya devam edersiniz.

çok kızdım eşine
yatakta cezalandır diyesim geldi
töbe töbeeeeeeeeeee

Valla onuda yapmak istiyrm ama haksız duruma düşmemek için yapmıyorum İlgisiz duruyoorm bu onun için daha beter bi ceza

aaa öküzün ettiği lafa bak ınsan eşiyle gezmeye gıdemeyecek mı..ne demek cevrem kaldırmaz...sankı koluna taktığın eşin değilde...............tovbe tovbe
arkadaşım sen hıç eşinle gezmedın mı...yurumedın mi.........

insanın eşi ve cocuguyla dısarı cıkması kadar normal bir şey var mı? asıl ben öyle evli erkeklerin sürekli dışarı arkadaslarıyla cıkmasını yadırgıyorum ..valla arkadasım sorumluluk yüklemeye calıs evde kırılan birşey varsa sende dokunma o yapsın o arkadaslarıyla cıkıyosa sende öyle yap bazen dişe diş olmakta fayda var

Valla ilgisiz ailesine düşkün erkekle uğraşmak çok zor allah yardımcın olsun.........

Benim eşim de öyle 6 aylık evliyiz........ Artık ben de saldım ne hali varsa görsün....

Insanların kişilikleri değişmiyor............ Ama tabuları zamanla yıkılabilir............

Tavrınızı koruyun kararlı olduğunuzu görsün...........

siz çok seviyor olabilirsiniz ama birbirimizi seviyoruz demeyin bence .karşılıklı sevgide her zaman fedakarlık değer önem ve emek vardır...bu emeğide sizden başkası göstermiyor gibi görünüyor.eğer boşanma size uzak geliyorsa önemsememeye çalışırsanız iyi olur üstüne gidip kendini bişiy sanmasını sağlamayın bknz: ben:) xoxo

Tavrımı kesin ve net bi şekilde koydum zaten gerisini kendi bilir Bu zaman kadar kalbi kırılmasın diye hiç olumsuz konuşmadım onunla ama demekki bilmeden kendime kötülük yapmışım kendini bi halt sanmış ben eksiklerini güzellikle söylediğim için Ama artık yetti benim damarıma çok bastı Sende daha yeni evlisin salıverme Senin onu adam etmen benimkinden daha kolay

Haklısın en büyük hatamda o, onsuz olamam sanıyo çünkü sürekli yanında olmak istediğimii söyledim

durum iletsim kopuklugundan cok daha fazlası.iletişim kursanz dahi cozulemeycek gbi duruyor.bnce sznle vakt gecrmeyp de arkadaslarna vakt ayırablmesi kabul edilemez br durum.ben burda esnz tarafndan br sevgi de goremyrm cnku seven insan sevdgiyle olmak,ona zaman ayırmak ister.szn de istedgnz gbi.bu durum szn de psikolojnzi bozar cnku esinizn davranısları saglıklı degl,evliliğe adapte olamamıs,cocuguyla sznle br bag kuramamıs durumda ve bu ilişkinin sze br getirisi,artısı,mutlulugu olcgnı sanmyrm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…