utanacak bir durummuymuş eşinle görünmen evlenmeseydi ozaman
neyse
madem kv araya mesafeyi koydun bununla da başa çıkabilirsin bence eşinin biraz özlemeye ihtiyacı var bence
bırak üstüne düşme neden böyle şöyle deme 10 gün dene bunu illaki ilgini özleyecek baskı zannettiği iletişimi kurmayı kendisi isteyecek
hemen boşanmayı falan aklına getirme tek çözüm omu sence
Bi kere bırakıp gittim gelip aldı.. beni kaybetmekten korkar diye düşünyrm Ama olay büyüsün istemiyrm çok Aileler duymadan halletmek istiyrm Ben istediğim kadar yırtayım kendimi ha ona konuşmuşum ha duvara ses çıkarmaz Kavga bile edemiyoruzki
Sizin yorumlarınız her yerde dikkatimi çekiyo ve çoğunlukla hak veriyrm Ben haklı olduğumu düşündüğüm her şeyin peşine düştüm kavga etmekten hiç çekinmedim Aynı zamanda da çok sevdim Biz görücü usuluyle evlendik ama çok sevdik birbirimizi İlk zamanlar kayın validem öyle sorunlar çıkardılarki onlarla uğraşmaktan bu sorumsuz davranışlarını göremedim yada çok önemsiz geldiler diğer sorunların yanında Daha yeni yeni kendimize geldik diyodumki bi baktım adam bu şekilmiş
Biz evimizde kalamıyoduk yaa Ne demek bu ben kocama istediğim zaman sarılamıyodum Bunun mücadelesini verdim hep 1,5 sene Ve sonunda kazandım Şimdide evliliğimi kurtarmak için savaşıyrm Ya bu adam düzelecek yada sorunun kralını ben çıkarıcam Annemleri üzmekte istemiyrm Kayınvalidem yüzünden çok üzüldüler zaten Kendi başıma halletmeye çalışıcam Buraya yazma amacımda sizden bi fikir gelir diye
Şu anda sizin verdiğiniz taktikleri uyguluyrm zaten.. evde durmuyrm şu anda beni bekliyo ama gitmiyrm güler yüzümü esirgiyorum O dışarı çıkınca umursamıyomuş gibi yapıyrm Kendi hayatımı yaşıyrm sen umrumda değilsin msjı veriyrm Bu işe yaramazsa sesimi yükselticem kıyamet kopucak en sonundada annemleri devreye sokarım Ben bu şekilde yaşayamam Benim suçum günahım ne Ben bunu hak etmiyrm Benim gibi kadını bulamaz oda biliyo Bi erkeğin isteyeceği her şey mevcut bende kendi ağzıyla söylüyo
Ben bunu kaldırabilecek bi kadın değilim Kendime değer veriyorum Ama gel görki kızımı düşünüyrm Öyle boşanmak benim için kolay değil Aklımdan çok geçiyo ama bu sebepten boşanamam
Ya aklima bisey geldi ama;
Mesela onun eve donme saatinde kizinla bi kafede avmde biyerde ol gel bizide al de sonra o gelince biraz takilirsiniz ailece disarda azcik da olsa, sen de bu arada asiri mutlu sevincli ona ne iyi oldu dimi hayatim'li davransan, mesela bi seferinde de o gelince elinde sinema biletleriyle surpriz yapsan, boyle boyle belki seni de o kadar mutlu gordukce alisir hosuna gitmeye baslar ogrenir? Evli degilim ama aklima bu geldi ya okuyunca. Nasi fikir?
evlenmeden önce bazı şeyleri yaşamamış erkekler böyle olur.
sanırım küçük evlendiniz..
ve kusura bakma ama eşin düzenli seks hayatı olsun seninle diye evlenmiş gibime geliyor.
anladığım kadarıyla siddet aldatma içki kumar seni aşağılama vs yok ilgisiz diyorsun erkeklerle kadınların ilgi den anladıkları şey farklı ... bak sorunlarıda aşmıssınız kazanmıssın ama hala mutsuzum diyorsan
1 bosanacaksın
2 bosanmıyorsan hiçbirsey takmayıp hayatına bakacaksın
3 herseyi takarsan psikolojin alt üst olur mutsuz bir anne olarak çocugunu büyütürsün o yavrucağıda üzersin
hersey sende bitiyor kocan öle mi istiyor sende kendine bir hayat kur arkadaslarınla gez dolas alısvris yap saçınla basınla ilgilen çalısıyorsan bu daha kolay ama çalısmıyorsan dernekler kurslara git . bir gün oda rahatsız olur ve sana tepki verir sende o zaman ee sen istedin dersin
çocugunu ve kendini mutlu et hayata bir daha gelmiycez ne yazıkkı en güzel yasamana bak adam böle söle diye düsünüp kendini darlardırma
taktik iyi ama sonuç pek değişmez
sadece kopuk bi şekilde yaşamaya devam edersiniz.
çok kızdım eşine
yatakta cezalandır diyesim geldi
töbe töbeeeeeeeeeee
çok uzatmadan anlatıcam size önerilerinizi bekliyorum
3 yıllık evliym seviyoruz birbirimizi Evliliğimizin ilk 1,5 senesi kayınvalidemin baskılarından dolayı oluşan sorunlarla uğraşmakla geçti Gece burda yatın, ramazan boyu burda kalın, haftanın 4 günü burda olungibi şeylerle çok uğraştım Bunları ben tepkmii ortaya koyarak aştık ve düzene bindi
Ama benim bu kocamın arkadaşlarına verdiği değeri, ayırdığı zamanı bana ve kızına ayırmamasına deli oluyorum artık Dayanamıyorum Her günüm burnumdan geliyo
Pazar günümüz illaki ailesiyle geçer Tatile ailesiyle çıkılır Dışarıya gezmeye çıkalım diyorum Ya bi arkadaşım görürse benim ortamım bunu kaldırmaz diyo Eve gelir bilgisayarda okey oynar yada tv izler Yüzümüze bakmaz anca biz konuşursak Bıktım artık bıktımm
Yangın var diye bağırasım geliyo Evlimiyim yoksa beyefendinin kapatmasımı anlamadım Anlatıyorum bak diyorum iletişim kopukluğumuz var böyle olmaz vakit geçirelim Arada bir de olsa özel bi an yaşayalım gık yok Bide üstüne sorumsuzun teki evin kırığıyla döküğüyle ilgilenmez 3 hafta markete gitmek için beklediğim olmuştur bizi salllar ha salllar Ama arkadaşları arasın hemn anında kalkar Sıkıldım bittim tükendim ne söylesem anlamıyor beni Bu kadar şeyin üstüne bide haftanın 4 gecesi benden ilgi bekliyo sırnaşıyo miğdem almıyo artık adamı Boşanmak hep aklımın bi ucunda artıkHayata küstüm Kocam tam bi öküz
Valla ilgisiz ailesine düşkün erkekle uğraşmak çok zor allah yardımcın olsun.........
Benim eşim de öyle 6 aylık evliyiz........ Artık ben de saldım ne hali varsa görsün....
Insanların kişilikleri değişmiyor............ Ama tabuları zamanla yıkılabilir............
Tavrınızı koruyun kararlı olduğunuzu görsün...........
siz çok seviyor olabilirsiniz ama birbirimizi seviyoruz demeyin bence .karşılıklı sevgide her zaman fedakarlık değer önem ve emek vardır...bu emeğide sizden başkası göstermiyor gibi görünüyor.eğer boşanma size uzak geliyorsa önemsememeye çalışırsanız iyi olur üstüne gidip kendini bişiy sanmasını sağlamayın bknz: ben:) xoxo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?