Yorum yapmadan önce konuyu tamamen okuyayım dedim
Eğer kayınvalide problemini çözebildiyseniz
belli ki eşiniz geçte olsa düzelme belirtisi gösteriyo,değişmeye müsait bunu da çözersiniz diyecektim ki
siz o arada yazmışsınız zaten,neticede konuşmanız fayda vermiş:))
Madem ufak ta olsa değişim göstermeye başladı bence biraz daha sabretmeye değer.
Eğer değişmeye müsait olmasa emin olun kendinizi de parçalasanız fayda etmezdi.
Yine bildiğini okurdu.
Umut var gibi şükür:))
Bence tavrınızı koymakla beraber ufak ufak işleyin böyle:)
Zamanla kıvama geliyorlar 8,5 yıllık tecrübeyle sabit:))
Mutluluklar dilerim.
Ay çok tşkr ederim değerli yorumunuz için Dimi yani mücadeleye devam etmeliyim Henüz daha işim bitmedi Zaten baştan beri diyodum sevgimiz var eminim Bana bunu ispatladı Ama kötü insanların etkisinde kalıyo Sanki biri yönetmese yaşayamayacak bu adam Öyle düşündürüyo beni Çok rahatladım şimdi....bundan önce bunalımdaydım Kötü düşüncelerin esiri olmuştum resmen
BU akşam eve geldi canım bi arkadş yemeğe davet etti kıramadım dedi. Normalde cuma cumrtsi çıkıyodu Bende dedim o zaman seç birini bu gün çıkıyosun madem hakkın bitti Ben öyle diyince oda zaten arkdşlara dedim ben cuma çıkmicam madem bu gece çıkıyrz dedi Şaşırdım Arkdşları laytmısın filan demiş Evet laytm dedim diyo Belkidde bana sallıyo ama olsun en azından dikkat ettiğini gösteriyo bu Beni önemsemese bunuda yapmazdı dimi Ay sevindirik oldum
Oh ne güzel valla çok sevindim sizin adınıza.
Ben yalan söylediğini sanmıyorum ama,yalan da olsa beyaz yalanlar güzeldir:))
Aynen bu sizi önemsediğinin belirtisi
Eh bazı erkekler arada ırgalamadan kendine gelemiyo malesef:))
Halbuki bizi mutlu etmek ne kadar kolay
bakın bir cümlede bile ağzımız kulaklarımıza varıyo hemen:))
kim demişse kadınları mutlu etmek zor diye!!valla iftira atıyolar:).
napalım gülü seven dikenine katlanıyor işte:))
Şart koymakla çok iyi etmişsiniz kararlı olduğunuzu görsün eşinizde.
Size mutluluklar diliyorum,tam gaz devam:)))
Bencede bizi mutlu etmek o kadar basitki İşte gelde bunlara anlat Tşkr ederim tuana Yalan söylemiyo olabilir çünkü geçen gece yine yapışkan bi arkdaşı aradı illa gel bana yemek ısmarla diyo (yani sırf eşim tamam gelyrm desin diye yem atıyo yok derse cimri diyecekler ya Yer yapıyolar) Eşim yok hastayım diye yalan attı Tabi belli ısrar ediyolar Eşim yok diyo hala
Sonrra eşim evet seviyrm bi diyeceğinmi var dedi güldü Teli kapattı
Bende neyi seviysn? dedim
Seni. dedi
Hadi be arkadaşına hayatta demezin bunu dedim
Oda valla dedi arkadaş evdekileri çokmu seviysnda ayrılamıyosun dedi Bende evet seviyrm bi diyeceğinmi var dedim kapattım dedi
Gelişme görüyorum benim öküzdeDarısı diğerlerinin başına inşallahhhhhhhhhh
bide kendiliğinden avmye gidelim sana bu elbiseyi alalım Kendime kıyafet alıcam seninle çıkalım diyo Parka yürüyüşe çıakalım diyo Ne bileyim bu güne kadar yapmadıklarını yapmaya başladı İnşlh geçici değildir[/QUOT
konuyu ve yorumları tamamen okudum arkadaşım,mücadeleye ve sevgiye sahip çıkmaya devam ....diyorum bende, son yorumlarınız özellikle çok güzeleşinizin sevgisinden zaten şüpheniz yok(kadın hissedıyor ) çok çokk sevindim inşallah böyle daha da güzelce devam eder.....siz mutlu olunca allah bağışlasın kızınızda daha mutlu olucaktır
bi arkadaşımız yazmış( 8yıllık evlı ,tecrübelerle sabit diye) benden tecrübeli benım daha 1 yılım bıle dolmadı ama dediği gibi zamanla kıvama gelıyorlar,belki hatırlarsınız,benımde eşimle sorunlarım oldu,kv. vs...çocuk yap baskısı.... bende hiç yılmadım ınan arkadaşım sürekli konusuyorum,tavır alıyorum,konuşmuyoorum bikaç gün mesela amaaaaaaaaa şükür yavaş yavaş beynine artık evlendıgını ve BİZ oldugumuzu,birlikte vakıt geçirelim evliliğimiz daha sağlam yükselir diyeee konusuyorumda konusuyorum,
inan önceden eşim hep içine atardı aynı senin anlattıgın gıbı canım duvara mı konusyorsun duygu derdım,kendı kendıme bana bısey dıyemez yalnız kalınca yada yanımda ağlardı vs... şimdieşim bana diyor konuşalım o an halledelım fikirlerimizi paylaşalım,örn geçeen gün denedım bakım napçak die ikimizde korunuyoruz dedim ben boşuna aylık iğne mı oluyorum ,bu ay dan itibaren vücuduma hormon almak istemiyorum,sen korun diye,sağolsun anlayışlıdır,hemen tamam dedı,bıkaç gun geçti ...hımm dedım ayın kaçı iğne zamanını geçirmıyım dıye seslı düşündüm çaktırmadan da onu ızlıyorum... hemen atladı ...konuşmuştuk ben korunacaktım,neden fıkrını değiştirdinn biraz kem küm ettim ,kararsızmışım gıbı,lütfen artık konuşuyoruz,niçin yıne korunmak ıstıyorsun ? birbirimize düşüncelerimizi söylüyoruz,birikmesin diye karar almadık mı dıye ....sarıldı bana
ÇOK BOCALADIM biliyorum boşuna konuşmadık yıprattık evliliğimizi..dedi( özellikle anneci olması ,orda kalmak ıstemelerı,dengesızce yaptıgı davranışları vs.. yazmıstım daha once de,şuan bayaa bi düzelme var) benım baştan tavrımı net koymam,sınırlarımı çizmem sanırım bugun meyvelerini vermeye başladı.....hala da izliyorum yanlışında direk tavrımı koyuyorum baktım artık oda konuşmaya başladı daha rahat ifade edıyor
kalsağlıcakla ,umarım huzurunuz daim olur arkadaşım
Değerli yorumların için
Tşkr ederim duygucum
İnşallah söylediğin gibi devam eder Eşim benim her şeyim Ona güvenim sarsılırsa naparım bilemiyrm Bi evlilikte her an bitecekmiş gibi düşünüp fazla bağlanmamakmı doğru Yoksa ölene kadar devam edecekmiş gibi sımsıkı sarılmakmı doğru..... İnsan bilemiyo iişteNeyse Allah senin de evliliğinde mutlu etsin Belliki kocan seni seviyo Umarım her zaman birbirinizin kıymetini bilirsiniz İstediğiniz anda da bebeğinizi kucağınıza almanızı nasip etsin rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?