- 10 Ağustos 2020
- 554
- 529
- 18
- 33
- Konu Sahibi Birkadiningunlugu
-
Işe girer bakardim. Beğenmezsem cikardim. Ama ön yargi ile gitmezdim.Bugün iletişim merkezi asistanlığı için başvurumun olumlu olarak değerlendirildiğini öğrendim. Paraya ihtiyacım var.Yani işi istediğim için degil maddi imkansızlık yüzünden düşünmüştüm. Tek olumlu yanı bir kazancımın olacak olması. Onun haricinde iş ile ilgili çalışan yorumları çok kötü. Kimse işten memnun değilmiş. Çalışma şartlarından şikayetçiler. Iş tanımında da vardiyalı yazıyordu. Ben başvuru yaparken esnek çalışma şartlarını kabul etmiştim. Bu arada basvuru yapalı 5 aydan fazla zaman geçti.
Bir de son aldığım bir karar var o da bu sene kpss çalışmaya karar vermiş olmam. Öğretmen olarak atanmayı çok istiyorum. Bir yandan da maddi imkansızlık beni zorluyor. Her şey hallolur diyip öğretmenlik için çalışayım diyorum. Kararsızım siz olsanız ne yapardınız? Giden zaman geri gelmiyor ama para kazanılır diye de düşünüyorum. Eşim kpss ye çalışma kararımı destekliyor. O işler geçici ben de biliyorum. Gerçi şunları size yazarken bile kpss kararım belli ama sizce kpss ile iş ikisi bir arada yürür mü?
Ben zamaninda denedim. Is ile kpss yi bir arada yurutemedim.Bugün iletişim merkezi asistanlığı için başvurumun olumlu olarak değerlendirildiğini öğrendim. Paraya ihtiyacım var.Yani işi istediğim için degil maddi imkansızlık yüzünden düşünmüştüm. Tek olumlu yanı bir kazancımın olacak olması. Onun haricinde iş ile ilgili çalışan yorumları çok kötü. Kimse işten memnun değilmiş. Çalışma şartlarından şikayetçiler. Iş tanımında da vardiyalı yazıyordu. Ben başvuru yaparken esnek çalışma şartlarını kabul etmiştim. Bu arada basvuru yapalı 5 aydan fazla zaman geçti.
Bir de son aldığım bir karar var o da bu sene kpss çalışmaya karar vermiş olmam. Öğretmen olarak atanmayı çok istiyorum. Bir yandan da maddi imkansızlık beni zorluyor. Her şey hallolur diyip öğretmenlik için çalışayım diyorum. Kararsızım siz olsanız ne yapardınız? Giden zaman geri gelmiyor ama para kazanılır diye de düşünüyorum. Eşim kpss ye çalışma kararımı destekliyor. O işler geçici ben de biliyorum. Gerçi şunları size yazarken bile kpss kararım belli ama sizce kpss ile iş ikisi bir arada yürür mü?
Bilgi birikiminizi bilmiyorum. Eger kpss den hic calismadan alan dersleri dahil 75 80 arasi aliyorsaniz seviyeniz ortalardadir işle dersi bir arada yuruturum de diyorsanız basarirsiniz. Kpss ortalama puaniniz 75 alti ise hic riske atmayip isi birakip imkaniniz varsa dersaneye yazilip 1 yili bu sekilde calisip kendinizi kurtarabilirsiniz. Bende isimden daha iyi bir hastanede calisabilmek icin ayrildim. 1 2 yil biraz ucu ucuna gecinecegiz ama ileride emegime degecek insallah.Bugün iletişim merkezi asistanlığı için başvurumun olumlu olarak değerlendirildiğini öğrendim. Paraya ihtiyacım var.Yani işi istediğim için degil maddi imkansızlık yüzünden düşünmüştüm. Tek olumlu yanı bir kazancımın olacak olması. Onun haricinde iş ile ilgili çalışan yorumları çok kötü. Kimse işten memnun değilmiş. Çalışma şartlarından şikayetçiler. Iş tanımında da vardiyalı yazıyordu. Ben başvuru yaparken esnek çalışma şartlarını kabul etmiştim. Bu arada basvuru yapalı 5 aydan fazla zaman geçti.
Muhtemelen çağrı merkezi
Ben olsam seviyem çok düşük değilse gider biraz çalıştır para biriktirirdim.
Dersler ağırlaşınca da çıkar KPSS ye asılırdım.
Bu arada daha önce KPSS ye girdiniz mi ? Seviye nedir
Kpssye çalış. Uzun vadede çağrı merkezinde zaten çalışamazsın koşulları belli. O yüzden biraz daha dişini sık derimBugün iletişim merkezi asistanlığı için başvurumun olumlu olarak değerlendirildiğini öğrendim. Paraya ihtiyacım var.Yani işi istediğim için degil maddi imkansızlık yüzünden düşünmüştüm. Tek olumlu yanı bir kazancımın olacak olması. Onun haricinde iş ile ilgili çalışan yorumları çok kötü. Kimse işten memnun değilmiş. Çalışma şartlarından şikayetçiler. Iş tanımında da vardiyalı yazıyordu. Ben başvuru yaparken esnek çalışma şartlarını kabul etmiştim. Bu arada basvuru yapalı 5 aydan fazla zaman geçti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?