oo degıl kocamı ınsaatcı sanacaklar ayol
kibele yalnız bız senle cok karsılasıyorz ..:jeyyar:
canımcım çok şekersn yaa....sen nerdesin istanbulda mıkafamçokkarıştı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sorma ya tam dizilikler .Annem geldi bize camdan bakıyor içeri girdi bişraz sonra bi baktım annemin dirseği sim siyah çarşaf marşaf batmış tahmin edin ne ZİFT.Üsttekine şakayla karışık sitem ediyorum neden haber vermediniz diye verdik siz yoktunuz diyor.:1shok:Bari kapıya not bıraksaydın ..Bi de kadın demez mi sen de hep bizi görüyorsun diye..Yavuz hırsız ev sahibini bastırır..Ay sizin komşular evlere şenlik :roflol:
Sorma ya tam dizilikler .Annem geldi bize camdan bakıyor içeri girdi bişraz sonra bi baktım annemin dirseği sim siyah çarşaf marşaf batmış tahmin edin ne ZİFT.Üsttekine şakayla karışık sitem ediyorum neden haber vermediniz diye verdik siz yoktunuz diyor.:1shok:Bari kapıya not bıraksaydın ..Bi de kadın demez mi sen de hep bizi görüyorsun diye..Yavuz hırsız ev sahibini bastırır..
Sorma ya tam dizilikler .Annem geldi bize camdan bakıyor içeri girdi bişraz sonra bi baktım annemin dirseği sim siyah çarşaf marşaf batmış tahmin edin ne ZİFT.Üsttekine şakayla karışık sitem ediyorum neden haber vermediniz diye verdik siz yoktunuz diyor.:1shok:Bari kapıya not bıraksaydın ..Bi de kadın demez mi sen de hep bizi görüyorsun diye..Yavuz hırsız ev sahibini bastırır..
komsu sorunu cok cok fena..benim üst komsumla olan sorunlarımı sitede uzun uzun konusmustuk.cinsel yasamlarını cok gürültülü yasadıkları için asırı derecede rahatsızlık veriyorlardı.sorunu zar zor hallettik.simdide tatile gittilerde kurtulduk..alt komsumuzda sorunlu ama artık cinnet gecircem diye ses cıkaramıyorum.kapılarının önüne bi dünya çöp poseti koyarlar,çöp suları apartmana akar gider..günlerce durur o poset orda.dısarıya cıktıklarında atmazlar.bangır bangır müzik dinlerler kafa beyin kalmaz insanda.
hiç bi cözümde bulunmuyor.laf söylüyorsun anlamıyorlar.duymamazlıktan geliyorlar.valla cadır kurup parkta yatsam bundan bin kat daha huzurlu olurum
komsu sorunu cok cok fena..benim üst komsumla olan sorunlarımı sitede uzun uzun konusmustuk.cinsel yasamlarını cok gürültülü yasadıkları için asırı derecede rahatsızlık veriyorlardı.sorunu zar zor hallettik.simdide tatile gittilerde kurtulduk..alt komsumuzda sorunlu ama artık cinnet gecircem diye ses cıkaramıyorum.kapılarının önüne bi dünya çöp poseti koyarlar,çöp suları apartmana akar gider..günlerce durur o poset orda.dısarıya cıktıklarında atmazlar.bangır bangır müzik dinlerler kafa beyin kalmaz insanda.
hiç bi cözümde bulunmuyor.laf söylüyorsun anlamıyorlar.duymamazlıktan geliyorlar.valla cadır kurup parkta yatsam bundan bin kat daha huzurlu olurum
:bbo:
bende o cinsellikten çıkan sesi annamış değilim...hiç ole insanlarla karşılaşmadım....:kedi:
Fantazi yapıyorlar heralde var öyle sapkın tiplerkomsu sorunu cok cok fena..benim üst komsumla olan sorunlarımı sitede uzun uzun konusmustuk.cinsel yasamlarını cok gürültülü yasadıkları için asırı derecede rahatsızlık veriyorlardı.sorunu zar zor hallettik..
sorma canım ya o kadar igrenc biseyki baskasının özeline sahit olmak..midem o kadar bulanıyorduki.tiksinmiştim.Allah öyle insanlarla kimseyi karsılastırmasın
ayy evet hatırlıyorum konunu
öff hakikaten çok zor apartmanda yaşamak :sinifsinif:
canım en güzeli dublex evin olacak.ufak bi bahcesi.bahcesine bakacaksın cicekler ekeceksin.güzelcede bi masa atacaksın bahceye.ohh mis..catın akarsada sorumlu sensin bacan tütersede.baskasıyla muhattap olmayacaksın.Allah hepimize öyle evler nasip etsin
Maaşallah imrendim valla.Bundan bi kaç sene önce satmnak zorun da kalmıştık .Şimdi daha iyi anlıyorum değerini..Herkes bize taşınsın o zaman :lepi:
Vallahi biz 3 senedir tam anlattığın gibi bir evdeyiz.
Dünya varmış dünyaa
Allah herkese nasip etsin :Saruboceq: