• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İletişim sorunu...

allah sabır versin canım :teselli:
devrelerim yandı yorum yapamıyroumkafamçokkarıştıne bu yaaa:oklava:en iyisi bunu uygula canımkaydirigubbakcemile3
Saol canım ben de biliyorum çözümü olmayacak ama moralim düzeliyor konuşurken..Eşime de kızdım ben size yazarken garibim gitmiş yazı yazıp kapılarına koymuş sabah teli alıcam anahtarınızı alın .Apartman toplanınca da şu kapı işini konuşalım diye yazmış.

Canım benim Allah önce can sağlığı versin, gerisi olur bir şekilde.
Sorun olacaksa istersen triplex evde kal yine gelir seni bulur.

haklısın canım.hayırlısı olsun herseyin.daha yasım genc ilerde hayırlısıyla olur insallah..yaslanıncada olmazsa umudumu keserim artık.Allah saglık versin

çok zor oluyor gerçekten ama boşver sanamı dert sadece. bizde evimizi yeni aldık şunu yaptıralım diyoruz herkes paramız yok diyo bende para çokya. merdivenleri sildirelim dedik 1 hafta dayanmadı temizlik her hafta temizlikçiimi tutacaz. sonra ben dedim silerim her hafta bir daireye ait şimdi ister temizlikçi tutun isterse kendiniz temizleyin dedik. 6 daireden bir ben giriş kapısını siliyorum dışarıyı süpürüyorum garajı temizliyorum. eee herkesin enayisi bizmiyiz dedik bizde herkes gibi silip geçiyoruz valla. sesini çıkartırsan sen kötü olursun boşver evinin içi iyi olsunda dışı sana ait değil nasıl olsa.

çok zor oluyor gerçekten ama boşver sanamı dert sadece. bizde evimizi yeni aldık şunu yaptıralım diyoruz herkes paramız yok diyo bende para çokya. merdivenleri sildirelim dedik 1 hafta dayanmadı temizlik her hafta temizlikçiimi tutacaz. sonra ben dedim silerim her hafta bir daireye ait şimdi ister temizlikçi tutun isterse kendiniz temizleyin dedik. 6 daireden bir ben giriş kapısını siliyorum dışarıyı süpürüyorum garajı temizliyorum. eee herkesin enayisi bizmiyiz dedik bizde herkes gibi silip geçiyoruz valla. sesini çıkartırsan sen kötü olursun boşver evinin içi iyi olsunda dışı sana ait değil nasıl olsa.
Ben de alıştım artık bu duruma da gelen her misafir aynı şeyi söleince üzülüyorum.
Hem temizlik imandandır ben bunları anlayamıyorum..:uhm:

toplu yaşam kültürü gerçekten farklı bişey anlaşılan o ki yaşadığınız apartmadakiler bu kültürden yoksun . ama herkesin anlayacağı bir dil mutlak vardır arkadaşım . sizde onların anladığı dilden konuşun madem .
çok net bir bilgim yok amaavukat arkadaşlar daha iyi bilgi verebiler .toplu yaşam alanlarında apartmanda mutlak yapılması gereken uyulması gereken durumlar vardır kanunlarımız herşeyi düzenliyor bunla ilgili bir made varmı ? güzellikle yapmıyorlars sizce GÜZELLİKLE! yaptırısınız:))

bu başlığımıza bunla ilgili konu açıp b,lgi alabilirsin zannımca,
Hukuk Köşesi - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU

Back
X