iletisim sorunu

kalemlisan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2012
507
93
123
Almanya
hayirli günler,

suan kendimi haksiz yere azarlanmis hissediyorum, yardimci olurmusunuz?

ögrenci bilgi ve kayit sistemde bir mesaj yaziyor "bu dersi almazsaniz bölümden mezun olamazsiniz".

ben güzel yurdumuzun disinda yasiyorum ve türkiyedeki derslerime gecerli nedenlerden dolayi düzenli giremedim ve dönemim cok uzadi.
almadan mezujn olamiyacagim denilen bu dersin varligindan haberdar degilim acilan dersler arasinda yok böyle bir ders. kredilerimi de tamamlamis oluyorum simdiki haliyle. Bosuna bir ders secmeyi kim ister.

fakültemden dediler ki; biz sadece yeni sisteme girebiliyoruz, bilgi islemini arayin eski sistemi acarlarsa ancak dersi acabiliriz dediler.
benim derdim aslinda su; bu dersi almak zorunda degilsem niye acilsin ki ders. kredilerim tamam oluyor sonucta. bu ders hangi hocanin dersi? almam gerekiyormu gercekten? hata olmus olamazmi?

derdimi kendim dahi yeni anlamaya calisirken aradim bilg islemini. Kendi yorumlarim ile birlikte denileni
anlatmaya calistim.
1. sistemde su dersi almadan mezun olamazsin yaziyor
2. bu dersin varligindan ne ben nede fakültedekiler haberdar degil
3. eski sistemi acarsaniz dersi girebilecekler

iste üzüldügüm nokta tamda burada:
beni azarlayarak
yalan söylüyormusum gibi

+ "Hanimefendi önce kimsenin bu dersin varligindan haberi yok dediniz simdi de fakultedekilerin eski sistemi acarsak dersi gireriz dedigini söylüyorsunuz demekki haberleri varmis!!
söyleyin onlara buraya resmi yazi yollasinlar dersin acilmasi icin!!! "

- dersi almam gerekyormu sistem de yanlislik olamaz mi?

+ daha fazla soru sormayin isterseniz!! kafaniz dahada karisacak! size yapmaniz gereken seyi söyledim.

maalesef yine aramam gerekti orayi, yani aslinda biliyormus ne yapilmasi gerektigini beni bosu bosuna ugrastirdi.
sorunum o kisiyle iletisim sorunu yasadigim icin cözülmüyor.
bu kisinin konusma tarzindan son derece rahatsiz oluyorum, ben kac yasinda bir insanim, bu ne saygisizlik, benimle bu sekilde konusamiyacagini söyledim kiminle görüsüyorum diye adini ögrenmek istedim, adini söylemedi telefonu yüzüme kapatti, bu kisilerin amirleri kim? bu davranisi kime rapor edebilirim?

Bu tarz bir sıkıntım olmuştu. Ben bölüm başkanına söylemiştim. Uyarı almıştı o kişi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…