Pek zannetmiyorum geri donecegini. Tartisma oldukca sacma ve cocukca bir sey aslinda. Ama bir anda butun iletisimi kesti. Donecek olsa donerdi coktan, bir hafta oldu. Daha once benzer bir sey yasamamistik, geri donmez yani.9 senelik iliski az degil..Neden ayrildi sizden yani kesin mi bitti onu iyi tanirsin var mi donus ihtimali sence..
Sanirim istenmedigimi kabul etmekte zorlaniyorum. Hani istemiyorum ayrilalim dese tamam ama bagirip cagirip iletisimi kesti sadece. Boyle olunca daha zor oluyormus. İstenmedigimi yine bi nebze kabullendim de nasil alisacagim onu hic bilmiyorumİstenmiyorsan neden kendini hırpalıyosun?
İletişime geçmeye çalışmışsın cevap alamamışsın eğer oda seninle iletişime geçmek istese dönerdi bir şekilde.
Bitmiş geçmişte kalmış o hayatına bakıyor demekki sende hayatına bak.
Çok uzun süre birlikteymişsiniz bir an da silip atamaman tabiki cok normal.
Ama istenmiyorsanda zorlamanın alemi yok diye düşünüyorum.
Senide anlayabiliyorum birden iletişimi kesmesi kötü olmuş en azından sana bir açıklama yapabilirdi istemiyorum bitsin gibi..Sanirim istenmedigimi kabul etmekte zorlaniyorum. Hani istemiyorum ayrilalim dese tamam ama bagirip cagirip iletisimi kesti sadece. Boyle olunca daha zor oluyormus. İstenmedigimi yine bi nebze kabullendim de nasil alisacagim onu hic bilmiyorum
Geri donse de kabul etmemem gerektigini dusunuyorum bu yasadigim seyden sonra. Ama cok ozluyorum ne yazik ki. Umarim bir an once gecer bu yasadigimSenide anlayabiliyorum birden iletişimi kesmesi kötü olmuş en azından sana bir açıklama yapabilirdi istemiyorum bitsin gibi..
Bana geri döner gibi geldi eninde sonunda
Baska birinin olmadigina eminim, tabi benimle oldugu surecte. Bir haftada yeni birine ilgi duymaya basladiysa da umarim kokusu cikar da tiksinirim ben de.Başka birine ilgi duyuyor gibi geldi. Yakında çıkar kokusu. Sizde de alışkanlık olmuş olabilir. Yeni insanlarla tanıştıkca unutursunuz.
Aklindaysa bilemezsiniz.Baska birinin olmadigina eminim, tabi benimle oldugu surecte. Bir haftada yeni birine ilgi duymaya basladiysa da umarim kokusu cikar da tiksinirim ben de.
oncesinde ilgi baslamistir belki de..Neden nisan falan olmadi 9 senedeBaska birinin olmadigina eminim, tabi benimle oldugu surecte. Bir haftada yeni birine ilgi duymaya basladiysa da umarim kokusu cikar da tiksinirim ben de.
Aklindaysa bilemezsiniz.
Genelde yıllarca evliliğe hazır değilim deyip oyalayıp, durduk yere ayrıldıktan sonra kısa sürede nişanlanıp evleniveriyorlar. Böyle bir şey olursa şok olmayın.
Haklisiniz, baska biri olsa ayrilirdi onceden diye dusunerek dedim ama ben salagimdir belki de cidden. Umarim olursa da duymam.oncesinde ilgi baslamistir belki de..Neden nisan falan olmadi 9 senede
İletisime gecmeme kismini kacirdim coktan ne yazik ki. En azindan ayrildik desin diye baya ugrastim. Hicbirini cevaplamadi. Artik yazmam ama en bastan yazarak bu duruma dustugum icin cok utaniyorum.Geri dönüyorlar fakat bekleyerek hayatını zehir etme. Sadece döneceğini bil, bence yaşamın tadını çıkar. Uğraş bul kendine, hobiler edin, çık gez, bakımlı ol ve asla iletişime girme. Dönecektir.
Farketmiyor başta araman onemli değil. Bundan sonra yaparsın. Yeni moda ayrıldık dememek. Genelde bunu yapıyorlar. Yalnız asla arama ve sonradan gelen ilk mesajlara da atlama. Kesin dönmek istediğini ısrarla dile getirecek mesajlar atarsa bir şans vermeyi düşün. Öylesine gelen mesajlara itimat etme. Bunu yaparlar çünkü. Değerini bil. Yok öyle kaçıp, istediği zaman dönsün.İletisime gecmeme kismini kacirdim coktan ne yazik ki. En azindan ayrildik desin diye baya ugrastim. Hicbirini cevaplamadi. Artik yazmam ama en bastan yazarak bu duruma dustugum icin cok utaniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?