ben esprının devamını getirmek istedim cnm ..![]()
ne guzel dilin var senınınınınnnnnnnnnnnnnnnnnn hahahahahahahaah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben esprının devamını getirmek istedim cnm ..![]()
bu senın cvp şeye benzede her sabah eyübe gidiyorum ..ALLAH kabul etsın hocam YOK YOK ÖYLE DEĞIL bızım simitci eyüp abının sımıtlerı çok guzel her sabah ordayım gıbı :=)) iyi oku tatlım
sorun kımın ne olduğunda değil cnm..senın ne istediğinde!!..sonuçta sen aynı evde yaşayacaksın sevdıgın ınsanla..eğer giyime , kuşama, kariyere önem verıyorsan, o ınsan sana göre değil..yakında çalışmanı ıstemıyorum bıle der ( kıyafete karısan ınsan) 2 parmak etek boyu konusma konusu oluyorsa eğer..
yok tatlım çalışmama hiçbir türlü karışmıyor ben hostes olmak istiyorum bana destek oluyor hostesliğinde gecesi gündüzü belli değil
yok tatlım çalışmama hiçbir türlü karışmıyor ben hostes olmak istiyorum bana destek oluyor hostesliğinde gecesi gündüzü belli değil
ne guzel dilin var senınınınınnnnnnnnnnnnnnnnnn hahahahahahahaah
yangına körükle gidiyon valla ama sevgilimi tanıyorum o kadarda değil işimede karışırsa zaten tepkimi koyarım annem babam var sahipsizde değilim Allahtanerkekler böyledır, köprüyü geçene kadar..bı evlenın de o zaman destek olsun sanainş herşey gönlünce olur cnm
![]()
erkekler böyledır, köprüyü geçene kadar..bı evlenın de o zaman destek olsun sanainş herşey gönlünce olur cnm
![]()
sevgiilim daha önce bana part time iş buldu ve erkeklerin çoğunlukta olduğu bir yerde ama güvenilir bir yerdi..yani sevgilim o kadar abartan biri değil
sevıyorsan kopar annesınden onu anne kuzusu olmasın ne o oyle anler zaten erkek çocuklarını elınde tutmak ıcın malı mulku son nefese kadar vermezler bunan ınanın
yok yok pek anne kuzusu değil annesi benle çıkmadan sana kız bakıyorum hem kapalı hem okuyan diyormuş o da gerek yok ben kendim buldum bile demiş
annesi evlenince memlektte yaşa diyor sevgilimde orda iş yok nerde bulursam orda yaşarım diyor
anne kuzusuda değil pek
Her yerde boyle esim yabanci istemiyor mini giymemi.
Hele gogus dekoltesini saymiyorum bile.
Hristiyan yani bu irkla dinle alakali degil kisisel dusunce.
Asla gogus dekoltesi giyinmem gercekten cok dikkat cekiyor.
Ama baya baya mini giyerim.
Mekana ve zamana gore giyinirim.
Kendimi erkeklerin yerine koydugum zaman aslinda hak vermiyor degilim.
Ben erkek olsam izin vermezdim diyorum bir yonden...
Sonra diyorum ne olacak ki
Insan ikilemde kaliyor.
Sizin onemli sorununuz birbirinizi anlamamaniz.
Birbirinizin ailesini kesinlikle sizinle alakali konulara karistirmayin.
Guzelce birbinize izah edin ama once dinlemeyi bilin.
Insanin istedikten sonra asamayacagi sey yok.
Umarim kisa surede sikintilarinizi asarsiniz erkek arkadasiniz ile.