iletişimsizlik

bu senın cvp şeye benzede her sabah eyübe gidiyorum ..ALLAH kabul etsın hocam YOK YOK ÖYLE DEĞIL bızım simitci eyüp abının sımıtlerı çok guzel her sabah ordayım gıbı :=)) iyi oku tatlım

ben esprının devamını getirmek istedim cnm ..:37::37:

sorun kımın ne olduğunda değil cnm..senın ne istediğinde!!..sonuçta sen aynı evde yaşayacaksın sevdıgın ınsanla..eğer giyime , kuşama, kariyere önem verıyorsan, o ınsan sana göre değil..yakında çalışmanı ıstemıyorum bıle der ( kıyafete karısan ınsan) 2 parmak etek boyu konusma konusu oluyorsa eğer..

yok tatlım çalışmama hiçbir türlü karışmıyor ben hostes olmak istiyorum bana destek oluyor hostesliğinde gecesi gündüzü belli değil

yok tatlım çalışmama hiçbir türlü karışmıyor ben hostes olmak istiyorum bana destek oluyor hostesliğinde gecesi gündüzü belli değil

erkekler böyledır, köprüyü geçene kadar..bı evlenın de o zaman destek olsun sana :D:D inş herşey gönlünce olur cnm :49:

erkekler böyledır, köprüyü geçene kadar..bı evlenın de o zaman destek olsun sana :D:D inş herşey gönlünce olur cnm :49:
yangına körükle gidiyon valla ama sevgilimi tanıyorum o kadarda değil işimede karışırsa zaten tepkimi koyarım annem babam var sahipsizde değilim Allahtan

sevgiilim daha önce bana part time iş buldu ve erkeklerin çoğunlukta olduğu bir yerde ama güvenilir bir yerdi..yani sevgilim o kadar abartan biri değil

sevgiilim daha önce bana part time iş buldu ve erkeklerin çoğunlukta olduğu bir yerde ama güvenilir bir yerdi..yani sevgilim o kadar abartan biri değil

sevıyorsan kopar annesınden onu anne kuzusu olmasın ne o oyle anler zaten erkek çocuklarını elınde tutmak ıcın malı mulku son nefese kadar vermezler bunan ınanın

sevıyorsan kopar annesınden onu anne kuzusu olmasın ne o oyle anler zaten erkek çocuklarını elınde tutmak ıcın malı mulku son nefese kadar vermezler bunan ınanın

yok yok pek anne kuzusu değil annesi benle çıkmadan sana kız bakıyorum hem kapalı hem okuyan diyormuş o da gerek yok ben kendim buldum bile demiş

annesi evlenince memlektte yaşa diyor sevgilimde orda iş yok nerde bulursam orda yaşarım diyor

anne kuzusuda değil pek

yok yok pek anne kuzusu değil annesi benle çıkmadan sana kız bakıyorum hem kapalı hem okuyan diyormuş o da gerek yok ben kendim buldum bile demiş

annesi evlenince memlektte yaşa diyor sevgilimde orda iş yok nerde bulursam orda yaşarım diyor

anne kuzusuda değil pek

ınan suna annler erkek çocuklarına tapıyor ...tavrını net koy ılerde bu sorun başına dert olabılır annesıdır elbet ancak artık ailesı olucak safını bılmelı ama sende oda tabıkıde saygılı olmalısınız

Her yerde boyle esim yabanci istemiyor mini giymemi.
Hele gogus dekoltesini saymiyorum bile.
Hristiyan yani bu irkla dinle alakali degil kisisel dusunce.
Asla gogus dekoltesi giyinmem gercekten cok dikkat cekiyor.
Ama baya baya mini giyerim.
Mekana ve zamana gore giyinirim.
Kendimi erkeklerin yerine koydugum zaman aslinda hak vermiyor degilim.
Ben erkek olsam izin vermezdim diyorum bir yonden...
Sonra diyorum ne olacak ki
Insan ikilemde kaliyor.
Sizin onemli sorununuz birbirinizi anlamamaniz.
Birbirinizin ailesini kesinlikle sizinle alakali konulara karistirmayin.
Guzelce birbinize izah edin ama once dinlemeyi bilin.
Insanin istedikten sonra asamayacagi sey yok.
Umarim kisa surede sikintilarinizi asarsiniz erkek arkadasiniz ile.

Her yerde boyle esim yabanci istemiyor mini giymemi.
Hele gogus dekoltesini saymiyorum bile.
Hristiyan yani bu irkla dinle alakali degil kisisel dusunce.
Asla gogus dekoltesi giyinmem gercekten cok dikkat cekiyor.
Ama baya baya mini giyerim.
Mekana ve zamana gore giyinirim.
Kendimi erkeklerin yerine koydugum zaman aslinda hak vermiyor degilim.
Ben erkek olsam izin vermezdim diyorum bir yonden...
Sonra diyorum ne olacak ki
Insan ikilemde kaliyor.
Sizin onemli sorununuz birbirinizi anlamamaniz.
Birbirinizin ailesini kesinlikle sizinle alakali konulara karistirmayin.
Guzelce birbinize izah edin ama once dinlemeyi bilin.
Insanin istedikten sonra asamayacagi sey yok.
Umarim kisa surede sikintilarinizi asarsiniz erkek arkadasiniz ile.

ben de düşünüyorum ben olsam bende giymesini istemem diye ben ankarada yaşıyorum en işlek yerlerinde kızılayda mesela genelde öğrenciler olur orda bile laf atıyorlar bu zor bir durum kıyafet konusu

bugune kadar aılem benı bır kıre bıle uyarmadı kıyafet yonunden..kı göğüs dekolteli kıyafetler gıyerdım..Bacaklarım kalın oldugu ıcın mını gıymezdım.. cevremdekıler sureklı hayatımda bırı oldugu zaman dekoltelerının sonu gelecek dıye uyarırlardı..Bir gun hayatımın beyaz atlı prensı geldı..Hatta mını etekler gıymeye başladım.. hıc sorun etmedı..Çevremın bana Öğretmış oldugu erkek profılıne aykırı geldi hatta şaşırdım..Sorguladım yersiz yere..Acabalar olustu kafamda..Toplumda bize öğretilen erkek yapısı bu değildi..Doğru olanı bile yanlıs değerlendırdım.Sonucta benım tercıhımdı ve saygı duyması gerekırdı.Birbirimizin kıyafetlerıne hıc karışmadık.. Yakıştırıp temız olduktan sonra problem yok..

Siz taviz vermişsiniz zaten..üstelik sıze iradi özgürlüğünüzü etki altında bırakmaya hakkı olmadıgını söyleyenlere bende yapıyorum dıyerek kendınızı haklı olduğunuzun savunusunu yapıyorsunuz..:ssz: bu konuda görüşe acık olmadıgınız ortada..geçiyorum..

İletişimsizlik konusuna gelince derdinizi anlatma biçiminiz bana göre doğru değil.. Tartısmanıza 3. kişiyi dahil etmiş olmanız konuyu uzatacak.. Hadi yaptınız karsı tarafı hiç tanımadan kotu dusunceye sahip olabileceğiden ötürü bu görüşe sahip oldugunu yargılar gibi sorgulamak olmaz.. ki bu sizin ön yargılı oldugunuzu gösterir..Yanı konuya dahil ettiğiniz kişi üstelik ailesi.. ''senin ailen kapalı sizin gibi olmayan annen gibi giyinmeyen herkes kötü kadın mı oluyor'' sorusu yerıne ailesinin görüşünü farklı sorularla Öğrenebilirdiniz..

Cok yazdım kısacası Suçlar gıbı degılde Sorar gıbı olursa konuşma tarzınız Bence karsı tarafıda kırmadan,kızdırmadan daha kolay anlaşabilirsiniz demek istiyorum ki bilmem anlatabildim mi?

Back
X