- 27 Nisan 2025
- 21
- 8
- 1
- 25
- Konu Sahibi Saudademis
Merhaba, ben henüz 10 aylık evliyim. Çok uzatmadan konuya gireceğim önce kendimden başlıyorum 3 kardeşiz annem babam sürekli boğan sıkan insanlar değiller kardeşlerimin en büyüğüyüm her zaman serbest ve anlaşılarak büyütüldüm benim ailemde çok büyük bir sorun ve yanlış olmadığı sürece küslük ve kırgınlıklar olmaz. Eşim tek çocuk diğer iki kardeşi 99 depreminde vefat etmiş onlardan sonra eşim dünyaya gelmiş annesinin ona olan hassasiyetini anlayabiliyorum bu çok normal allah kimseye bu durumu yaşatmasın ama asla onun artık evlendiğini bireyselleştiğini anlayamıyor. Örnek veriyorum nikah günü inanılmaz üzgündü yüzü çok kötüydü eşime sordum noldu acaba diye eve dönerken annesini aradı bir sey mi oldu diye ağlamış o gün… Ben başta seviyordum fakat sonra baktım ki sınır ihlali yapmaya başladılar mesela bizim evde kedimizin tuvaleti yatak odasının karşısındaki boş odada durmalıymış ve bu tür seyler ben bu tür sınır ihlallerini sevmem. Son patlama noktamız ise yaklasık bir ay once bizim esimle aramızda olan tartısmaya ailecek cümbür cemaat dahil oldular teyzeler falan tabi bana bayağı giydirdiler ben yine kendimi bozmadım söyledim bir seyler ama sınırımı bildim kadının tek takıntısı aranmak sorulmak ve ilgilenilmek bir kere hatta eşime bende ilgi istiyorum bende ilgi bekliyorum diye yakındı baya açık açık gidiyoruz, geliyoruz, arıyoruz Ama gün hesabı yapıp eşimi arıyor sonra kaldı ki yakın oturuyoruz. Bugün yine eşimi aramış beni kaç gündür aramadınız diye azarlamış benim içinde söylemiş aynı şeyleri nişanlılık döneminde instagramdan bir şey paylaşmayan kadın şu an üzüntüsü, kırıntılı storyler döşüyor her gün 3-4 tane. Eşim kendisininde bu duruma sinirlendiğini söylüyor bu yüzden onun üzerine gitmek istemiyorum ona patlamak istemiyorum çünkü benim evimde huzursuzluk çıkıyor bu durumda bunu birkaç kere yaptım. Lütfen bana fikir verir misiniz benden daha deneyimli olanlar var