ilgi cekme onerileri!!!

istanbullu34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2012
233
76
123
Almanya
Arkdsslar! Facebookta sevdigim bi cocuk var. Onun ilgisini nasil cekebilirim. Yani ne paylasarak bisey yaparak. Tek iletisimim bu.

Not: cocuk beni suskun biri olarak biliyor!

Arkdsslar! Facebookta sevdigim bi cocuk var. Onun ilgisini nasil cekebilirim. Yani ne paylasarak bisey yaparak. Tek iletisimim bu.

Not: cocuk beni suskun biri olarak biliyor!

Onun ilgi alanını araştır onunla ilgili şeyler paylaş. Misal sevdiği şarkı tuttuğu takım ilgilendiği film türü. Olumlu şeyler paylaşacaksın tabi. Tutup da tuttuğu takıma söversen paylaşımında dikkatini çekersin evet ama istediğin şekilde olmaz :)

Gercektede tanisiyorsunuzdur insallah... Zaten onu takipdesin az cok o neler paylasiyo, nelerden ilgileniyo ögrenmissindir, sende o yönde biseyler paylas ama seninde icine sinenler olsun, ayrica ufak yorumlar yapa bilirsin paylastimlarina, yada fotograflara begeni...
Ahhh genclikkkk ahhh :))

Onun ilgi alanını araştır onunla ilgili şeyler paylaş. Misal sevdiği şarkı tuttuğu takım ilgilendiği film türü. Olumlu şeyler paylaşacaksın tabi. Tutup da tuttuğu takıma söversen paylaşımında dikkatini çekersin evet ama istediğin şekilde olmaz :)

Mesela ben hic bisey paylasmam sadece onun gözüne takiliyim diye biseyleri begenip dururum veya yeni arkadas eklerim. Ne demek istedigini anladim. Bide sorunum yaptigim paylasimlari pek kimse begenmiyo oyuzden geri siliyorum. Karsisinda ezik durmamak icin. Off :(

Gercektede tanisiyorsunuzdur insallah... Zaten onu takipdesin az cok o neler paylasiyo, nelerden ilgileniyo ögrenmissindir, sende o yönde biseyler paylas ama seninde icine sinenler olsun, ayrica ufak yorumlar yapa bilirsin paylastimlarina, yada fotograflara begeni...
Ahhh genclikkkk ahhh :))

Elbette gercektede taniyorum onu. Nelere ilgili az cok biliyorum ama cesaret edemiyorum yorum ve ya paylasim yapmaya..

kaç yaşındasın ? bence suskunlugunu bozmalısın paylaştıgı vıdeolra yorum yaz gülerek ortya laf at naber naslsn dıe yaz msj bolmndn zor degıl cesartnı topla :4:

iletişim halinde olmadan ilgi çekmek bana göre karşı kıyıdan el sallamak, atlatıp zıplamak gibi.
selam ver, sohbet et.ancak böylelikle daha sağlıklı iletişim kurabilirsin.

Back
X