Her zaman. Ama ev dışına çıktığımda hobi malzemelerime ulaşacak mesafede değilsem, seçenekler düşüyor. Kitap okusam mı, yazsam mı gibi. Bazan sadece yanıma bir roman alıp sahile iniyorum bir bankta okuyorum. Öyle olunca hikayenin içine dalıp gidiyorum.Hep mi böylesiniz yoksa bu istek, enerji dönem dönem mi yokluyor sizi?
Dikkat dağınıklığıda odaklanmada sorun olur. Ama benim dikkat dağınıklığım yok. Yapmak istediğim çok şey var, seçim yapmakta zorlanıyorum.acaba kitap okurken odaklanama dikkat dağınıklığından mı? bu konuda bir fikriniz var mı?
Merak ettim :)Bez bebekleri ( bitirebilirsem tabi ) satıyorum.
Sorunum bu zaten. Plan yapsam da uygulayamıyorum. Diğer yapmak istediğim şeyler beni rahat bırakmıyor. Mesela resim yapacak olsam. Hikayemi not aldığım ajandamı kafamdan silemiyorum. O nu düşünürken gözümün önüne bebek diktiğim kumaşlar geliyor. Dikiş makinasına otursam, örülmeyi bekleyen yünlerim kafamda bitiveriyor. Hepsine yarım yamalak vakit ayırabiliyorum. Bir türlü kendimi kontrol edemiyorum. Kısaca söylemek getekirse biriyle uğraşmaya kalksam diğeri kovalıyor gibi. Geleceğe dair plan yaparken bile neyi isteyeceğimi şaşırıyorum. Bu yüzden onunda tadı kaçıyor. Birbirinden ilgisiz yaşamlar istiyorum. Bakıyorum herkesin bir hedefi var ona göre mücadele veriyor.
Teşekkür ederim ama bunlar değil. Ben çok şeyi yapmak istiyorum, yüksek motivasyonum var. Sadece hepsini aynı derecede yapmak istemem birini tercih etmemde zorluk yaratıyor.Bu tür kişilik, sanatsal beceri, çok şey yapmak isteyip de motivasyon eksikliğinden bir şey yapamama, libido azlığı, vücutta kıllanma, hiç alerjisi olmama gibi belirtileri olan fizyolojik bir durumla ilgili bir makale okumuştum. Sizde diğer belirtiler de varsa hatırladıklarımı yazayım.
O senin tatlılığın, teşekkür ederim. Ama derdim ne kadar şirin görünsede bana huzur vermiyor.Çok tatlısın monalazo:) böyle ne bileyim çok şirin bı derdin var.benim tavsiyem bence sıralamaya koy.oncelik ver kararlı ol.mutlaka ama mutlaka biri diğerinden daha degerlidir
Yalnız değilmişim. Çok benziyoruz. İnanmayacaksınız ama bugün benim tek bitirebildiğim iş kedime yaptığım yatak oldu. Kedim yeni doğum yaptı ve yavrularını taşıyacak gizli saklı yerler arıyor. Balkondaki masanın altında büyükce bir maketim vardı. Onun içine girdi. Bende, maketin çatısını kaldırıp oraya yatak yaptım. Yavrularını bakalım taşıyacak mı. Belki de çok alakasız bir yere götürür belli olmaz.benim gibi birisi var mı diyordum tam...
hobilerimiz çok farklı olsa da ben de aynı durumdayım.
benim de resim yapmak,koleksiyonlarımı düzenlemek/temizlemek,kod yazmak (ki bu da içinde ayrılıyor oyun yazmayı mı bitirsem, okul projesini mi diyerek),köpeğime yatak yapmak gibi farklı şeyler vardı aklımda bugün.
ve ben önce güzelce resmime başladım,sonra geçen sefer oyun demosunu nerde bıraktım diye düşünürken kalktım ona bakayım dedim bir baktım 3 saat yazmışım kör oluyordum :) onu bıraktım koleksiyona bakayım dedim onları çıkarırken köpeğimi gördüm onları ortada bırakıp elime elyafları aldım.
ve içim hiç rahat değil şuan. Aslında boş durmadım hiç ama hiçbir şey de bitiremedim diye bir suçluluk duygusu işte.
ama bana arada bir geliyor bu. Sizin devamlıysa bu sizi ruhsal açıdan da yorabilir. ben bir ara her şeyi sıraya koymuştum her sırayla yaptığımda kendime ödül veriyordum. deneyebilirsiniz :)
Şaka işte!! Genelde açılan konular boşanmalık olunca.....boşanmak ne alaka
Ne biriktiriyorsunuz? merak ettim.benim gibi birisi var mı diyordum tam...
hobilerimiz çok farklı olsa da ben de aynı durumdayım.
benim de resim yapmak,koleksiyonlarımı düzenlemek/temizlemek,kod yazmak (ki bu da içinde ayrılıyor oyun yazmayı mı bitirsem, okul projesini mi diyerek),köpeğime yatak yapmak gibi farklı şeyler vardı aklımda bugün.
ve ben önce güzelce resmime başladım,sonra geçen sefer oyun demosunu nerde bıraktım diye düşünürken kalktım ona bakayım dedim bir baktım 3 saat yazmışım kör oluyordum :) onu bıraktım koleksiyona bakayım dedim onları çıkarırken köpeğimi gördüm onları ortada bırakıp elime elyafları aldım.
ve içim hiç rahat değil şuan. Aslında boş durmadım hiç ama hiçbir şey de bitiremedim diye bir suçluluk duygusu işte.
ama bana arada bir geliyor bu. Sizin devamlıysa bu sizi ruhsal açıdan da yorabilir. ben bir ara her şeyi sıraya koymuştum her sırayla yaptığımda kendime ödül veriyordum. deneyebilirsiniz :)
Yalnız değilmişim. Çok benziyoruz. İnanmayacaksınız ama bugün benim tek bitirebildiğim iş kedime yaptığım yatak oldu. Kedim yeni doğum yaptı ve yavrularını taşıyacak gizli saklı yerler arıyor. Balkondaki masanın altında büyükce bir maketim vardı. Onun içine girdi. Bende, maketin çatısını kaldırıp oraya yatak yaptım. Yavrularını bakalım taşıyacak mı. Belki de çok alakasız bir yere götürür belli olmaz.
Siz daha iyi kendinizi kontrol edebiliyorsunuz. Resim yapmanız da çok güzel. Köpeğiniz olması da güzel. Kendine yakın hissettim sizi.
Elbette bazan birine karar verip başlıyorum yapmaya, sorunum diğer yapmak istediklerimin de beynimi kemirmeye devam etmesi.Aklıma ne geldi yA en iyisi hergün bir hobinle ilgilensen nasıl olur ki günlere böl hobileri
Ne biriktiriyorsunuz? merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?