İlgi duyduğum konular içinde seçim yapamıyorum.

Hep mi böylesiniz yoksa bu istek, enerji dönem dönem mi yokluyor sizi?
Her zaman. Ama ev dışına çıktığımda hobi malzemelerime ulaşacak mesafede değilsem, seçenekler düşüyor. Kitap okusam mı, yazsam mı gibi. Bazan sadece yanıma bir roman alıp sahile iniyorum bir bankta okuyorum. Öyle olunca hikayenin içine dalıp gidiyorum.
 
acaba kitap okurken odaklanama dikkat dağınıklığından mı? bu konuda bir fikriniz var mı?
Dikkat dağınıklığıda odaklanmada sorun olur. Ama benim dikkat dağınıklığım yok. Yapmak istediğim çok şey var, seçim yapmakta zorlanıyorum.
 
Ah birde bir yere gideceğim zaman ki bagajlarımı görseniz. İçinde giysiden çok, çıta, elyaf, kumaş yün kitaplar, defterler var.. onları bir de taşıyorum bok böceği gibi.
 

Bu tür kişilik, sanatsal beceri, çok şey yapmak isteyip de motivasyon eksikliğinden bir şey yapamama, libido azlığı, vücutta kıllanma, hiç alerjisi olmama gibi belirtileri olan fizyolojik bir durumla ilgili bir makale okumuştum. Sizde diğer belirtiler de varsa hatırladıklarımı yazayım.
 
Çok tatlısın monalazo:) böyle ne bileyim çok şirin bı derdin var.benim tavsiyem bence sıralamaya koy.oncelik ver kararlı ol.mutlaka ama mutlaka biri diğerinden daha degerlidir
 
Teşekkür ederim ama bunlar değil. Ben çok şeyi yapmak istiyorum, yüksek motivasyonum var. Sadece hepsini aynı derecede yapmak istemem birini tercih etmemde zorluk yaratıyor.
 
Çok tatlısın monalazo:) böyle ne bileyim çok şirin bı derdin var.benim tavsiyem bence sıralamaya koy.oncelik ver kararlı ol.mutlaka ama mutlaka biri diğerinden daha degerlidir
O senin tatlılığın, teşekkür ederim. Ama derdim ne kadar şirin görünsede bana huzur vermiyor.
 
Öncelikle istediklerini listelemelisin bence.. Sonra sana en yakin hangisiyse onlardan en içine sinenle başla.. Yani köy hayatı, karavan vb. İyi ama bunlar maliyetli şeyler.. O listeden herhangi birini yapmaya odaklan.. Fikirlerin su gibi akıp yolunu bulacaktır :)
 
Bu duyguyu iyi bilirim.
Çok şeye yeteneğinin ve ilginin olması da bir sorun olabiliyor bence.
Dışarıdan bir teklif ya da fırsat çıksa keşke de biri böylece öne çıkıverse mesela değil mi?
Güzel olurdu..
 
benim gibi birisi var mı diyordum tam...

hobilerimiz çok farklı olsa da ben de aynı durumdayım.

benim de resim yapmak,koleksiyonlarımı düzenlemek/temizlemek,kod yazmak (ki bu da içinde ayrılıyor oyun yazmayı mı bitirsem, okul projesini mi diyerek),köpeğime yatak yapmak gibi farklı şeyler vardı aklımda bugün.

ve ben önce güzelce resmime başladım,sonra geçen sefer oyun demosunu nerde bıraktım diye düşünürken kalktım ona bakayım dedim bir baktım 3 saat yazmışım kör oluyordum :) onu bıraktım koleksiyona bakayım dedim onları çıkarırken köpeğimi gördüm onları ortada bırakıp elime elyafları aldım.

ve içim hiç rahat değil şuan. Aslında boş durmadım hiç ama hiçbir şey de bitiremedim diye bir suçluluk duygusu işte.

ama bana arada bir geliyor bu. Sizin devamlıysa bu sizi ruhsal açıdan da yorabilir. ben bir ara her şeyi sıraya koymuştum her sırayla yaptığımda kendime ödül veriyordum. deneyebilirsiniz :)
 
Yalnız değilmişim. Çok benziyoruz. İnanmayacaksınız ama bugün benim tek bitirebildiğim iş kedime yaptığım yatak oldu. Kedim yeni doğum yaptı ve yavrularını taşıyacak gizli saklı yerler arıyor. Balkondaki masanın altında büyükce bir maketim vardı. Onun içine girdi. Bende, maketin çatısını kaldırıp oraya yatak yaptım. Yavrularını bakalım taşıyacak mı. Belki de çok alakasız bir yere götürür belli olmaz.

Siz daha iyi kendinizi kontrol edebiliyorsunuz. Resim yapmanız da çok güzel. Köpeğiniz olması da güzel. Kendine yakın hissettim sizi.
 
Ne biriktiriyorsunuz? merak ettim.
 
Aklıma ne geldi yA en iyisi hergün bir hobinle ilgilensen nasıl olur ki günlere böl hobileri
 

Benim köpeğim de geçen gün arkadaşımın köpeğinin yatağı vardı evinde,böyle pofuduk bir şey yapmış yattı oraya kalkmadı. Ben de baya büyük böyle kilim büyüklüğünde yorgan yüzü gibi bir şey diktim içine elyaf doldurup minderlerle falan destekleyecektim kiii elyafları koydum,ağzını dikmeye geçerken koleksiyon daha cazip geldi. Onu da bitirmeden geçtim gittim şimdi kızım bana mahzun mahzun bakıyor ona yatak yapmadım diye sanırım birlikte yatıcaz :)

kafaya koydum ama kesin düzene sokucam bu işi,becerebilirsem size de yazarım :))
 
Ne biriktiriyorsunuz? merak ettim.

25 ülke gezdim her şehirden magnetler aldım onları bir tasarımda kullanmayı düşünüyorum :)

bir de içki koleksiyonu var salona raf yaptırdım koymak için ama daha dizemedim üşeniyorum
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…