İlgi duymadığınız bir erkekle evlenir misiniz?

resigned

Guru
Kayıtlı Üye
22 Mart 2010
709
32
318
Ankara
Kızlar, ben görücü usulü biriyle tanıştım. evlenmeyi düşündüğüm yok ama çevremdekilerin baskısından da artık bıktım usandım. neyse... bu tanıştığım kişi çok temiz çok iyi bi insan. kendisiyle bayağı bi konuştuk ama ben cinsel anlamda hiç etkilenemedim. çevremdekilere de bunu söyleyemiyorum. dört dörtlük bi adam daha ne istiyorsun diyorlar. haftaya sözümüz var. ama benim uykularım kaçıyor ya mutlu olamazsam diye. bu şekilde evlenip de mutlu olan var mı? hani nikahta keramet var derler ya, öyle bi şey olur da ondan hoşlanır mıyım? sevmeden evlenip de mutlu olan var mı? ne olur bana bi fikir verin.

Merhaba.herkesin ne soyledigi degil sizin ne hissettiginiz onemli.sevgili olmadan duygusal anlamda birseyler hissetmeden evlenmek dogru degil bence.ama istisnalar vardir mutlaka evlendikten sonra asik olan vs.ic sezinizi dinleyin o size dogruyu soyler.evlendikten sonra pisman olmamak icincok ama cok iyi dusunun!

sevip sevemeyeceğini kendinden başkası bilemez canım...
ama hiçbir şeyde hissetmiyorsan sözlenme bence ne zamandır tanışıyorsunuz bilmiyorum ama biraz daha zaman verseydin keşke hemen sözü kabul etmeseydin....sanki etrafındakiler mi evlenecek o adamla....dışı seni içi beni yakar kısmı var bu işin birde inş öyle olmaz....hakkında hayırlısı olsun inş....

Kızlar, ben görücü usulü biriyle tanıştım. evlenmeyi düşündüğüm yok ama çevremdekilerin baskısından da artık bıktım usandım. neyse... bu tanıştığım kişi çok temiz çok iyi bi insan. kendisiyle bayağı bi konuştuk ama ben cinsel anlamda hiç etkilenemedim. çevremdekilere de bunu söyleyemiyorum. dört dörtlük bi adam daha ne istiyorsun diyorlar. haftaya sözümüz var. ama benim uykularım kaçıyor ya mutlu olamazsam diye. bu şekilde evlenip de mutlu olan var mı? hani nikahta keramet var derler ya, öyle bi şey olur da ondan hoşlanır mıyım? sevmeden evlenip de mutlu olan var mı? ne olur bana bi fikir verin.

Kuzenim senin tarif ettiğin bir insanla evli ve mutlu en azından mutsuz değil dimi , diğer 0/0 lıkları sevsende evlensen seni ancak mutsuz ederler ....

SADECE EVLEN DİYORUM ve mutluluklar

Son düzenleme:
pardon 'cinsel anlamda hiç etkilenmedim ...' derken ?
benimde görücü usulü ile tanı$ma olayları oldu. Elektrik meselesi olabilir olmayabilrde ama cinsellik anlamında isteksizlikle ne alakası var ... ilk günlerden yatak odası konularını mı açtınz ?

Son düzenleme:
Tabii ki hayır!
Neden bile bile kendimi mutsuz edeyim ki?:12:

sonradan sevgiyede sonradan aşkada inanmayanlardanım..anlaşırsınız mutlu olursunuz belki ama sevgi aşk değil bağlanma artık hep bereber olunacağı düşüncesiyle anlaşmak zorunda olduğunuz hislerdir..bağlanırsınız,seviyor sanarsınız ama değildir......inşallah mutlu olursunuz ama hiçbişey hissetmemek denilice zor..

pardon 'cinsel anlamda hiç etkilenmedim ...' derken ?
benimde görücü usulü ile tanı$ma olayları oldu. Elektirk meselesi olabilir ama cinsellik anlamında isteksizlikle ne alakası var ... ilk günden yatak odası konularını mı açtınz ?

arkadaşım ille konuşmak gerekmezki bu konuyu..onuda düşünecek tabiki..ille evlenince ilk günmü düşünecek??insan sevdiği kişiyle istediğini düşünür yani..gel deneyelim demiyor ya..isteksiz olmaktan korkmakta haklı çünkü bişey hissetmiyormuş üstüne görücü usülü..

kaldı mı hala bu görücü usülü ya :59: kendim tanışıp anlaşmadığım,hoşlanmadığım sevmediğim bi insanla evlenme fikri korkunç gelir bana :s ama yine de eskilerden bu şekilde evlenip birbirine alışanlar olduğunu duymuşuzdur hepimiz.....mutluluklar canım..

ben olsam evlenmem cınsel anlamda da cekmesı lazım ıcım kıpır olması lazım cınsellık onemlı ama evlenınce duyguoları degısır mı bılmem ama bıle bıle lades yapma

kaç yaşındasın ki canım.. artık sevebileceğim biri karşıma çıkmaz diye mi düşünüyorsun?

görücü usulü tuhaf gelenlerı de anlamıyorum yanı sankı sevınce noluyo bence evlılık kumar işi şans işi aynı evde yasayınca anlıyosun nasıl bırı oldugunu

22 yaşındayım bir çok kişi ile görüştüm sevgili oldum ama ilk kez şuanki sevgilime karşı çekim hissettim daha önce sevemem evlenemem diyordum elini nasıl tutayım sevmiyorum diyordum şuan ki görüştüğüm eski sevgilim ama daha önce böyle çekim hissetmemiştim..bana kalırsa biraz zaman verin en azından sözden dönenem dersen sözlülük süresini uzat çünkü çekim gerçekten çok önemli bende görücü usulü tanıştırıldığım kişiler için aynı senin gibi düşünüyordum çok iyi çok hoş ama elektrik çekim olmayınca çok zor şansın var tabiki ama en çok zamana ihtiyacın var acele etmemelisin hakkında hayırlısı çok zor çok iyi bilirim baskı görmek çok kötü bişey aceleye getirme :71::71:

eğer heyecan hoşlanma hissediyorsa duyguların iyi yönde gelişebilir..ama hiç hoşuna gitmiyorsa berbat hissediyorsan yanında kalkışma cidden.

yapamazdım :19: sonuçta hayatımla ilgili önemli bir karar vericem,işimi şansa bırakamazdım sanırım:19: iyi düşün derim canım:26:

canım ben görücü usulü evlendim. ilk gördüğümde çok beğendim ama elektrik falan olmadı. o konuştukça ben gözlerine bakıyordum bi etkilenme olur mu diye ama nafile. bi kusur bulamadım ama elektirik de yoktu. iki gün sonra tamam dedik birbirimize. söz yüzüklerini almaya geldiği gün gözüme o kadar çirkin göründü ki anlatamam. çünkü ilk gördüğümde inanılmaz yakışıklıydı. hatta anneme bizi kandırmış olmasınlar belki başkasını göstediler aslında buna istediler dedim. annem de yok olur mu aynı çocuk sana öyle gelmiştir dedi. söz nişan düğün yapıldı ama hala bi elektrik yoktu. sonra birlikte çok zaman geçirdik. bir gün ona çok fena aşık olduğumu anladım. onu kıskanıyordum hep yanımda olsun istiyordum onu hayranlıkla seyrediyordum. hele huyunu suyunu öğrendikçe hayal etseydim bu kadarı olmazdı dedim. kısmet işi aslında. benim böyle oldu. hala kocama deliler gibi aşığım :69: seninki nasıl olur bilemem. umarım mutlu olursun.

Back
X