İlgi duymadığınız bir erkekle evlenir misiniz?

Hangi sebeple hic etkilenmedigim bir insanla evlilige adim atayim ki :55:
Sonucta evlilik bu, cocuk oyuncagi degil :51:

Tanimaya calis derim:31: ama hemen sözlenmek bana pekte mantikli gelmiyor acikcasi :68:

Sırf evli olmak için evlenmem Ben.. Bekar yaşarım ömür Boyu daha iyi.. Zaten Böyle giderse öyle yapacam evlenenlerin Başi göğe mi ermiş ? Zaten Bu 2. nişanım, Bunu da atarsam daha TövBe koca moca yok Bana oturup yiğenlerimi Büyütecem :113:

evlilikten bahsediyorsunuz, daha yeni tanistiniz ama soz gunu kararlastirilmis...
yangindan mal mi cikariliyor ben anlamadim vallahi...
ne cikarsa bahtima, belki gozume cekici gelir belki gelmez gorecegiz diye dusunerek evlenilmez ki bu cok yanlis...
adamla iliskinizi direk kesmenize gerek yok ''aceleye getirmek istemiyorum hic bir seyi birbirimizi daha cok tanisak hakkimizda daha cok fikir edinsek icim o zaman rahat edecek ve kendimi soz/nisan vs icin hazir hissedecegim...hem de sizinle ilgili dusundugum seyler kafamda netlesecek o zaman...daha yeni tanistik, bu isi aceleye getirip bizim icin onemli olan seyleri goremez ve sonradan bunun farkina varirsak ikimiz de uzuluruz, iyisi mi birbirimizi biraz daha taniyalim, hayat arkadasi olacagiz bu isler yavas yavas olmali bence diyin...''
karsinizdaki insan da eminim size hak verecektir bu konusma karsisinda...
cok acele ediyorsunuz...
adam ne kadar iyi, kisilikli, kulturlu vs olursa olsun evlenince ne cikacagi hic belli olmaz azicik daha taniyin :68:

evlilikten bahsediyorsunuz, daha yeni tanistiniz ama soz gunu kararlastirilmis...
yangindan mal mi cikariliyor ben anlamadim vallahi...
ne cikarsa bahtima, belki gozume cekici gelir belki gelmez gorecegiz diye dusunerek evlenilmez ki bu cok yanlis...
adamla iliskinizi direk kesmenize gerek yok ''aceleye getirmek istemiyorum hic bir seyi birbirimizi daha cok tanisak hakkimizda daha cok fikir edinsek icim o zaman rahat edecek ve kendimi soz/nisan vs icin hazir hissedecegim...hem de sizinle ilgili dusundugum seyler kafamda netlesecek o zaman...daha yeni tanistik, bu isi aceleye getirip bizim icin onemli olan seyleri goremez ve sonradan bunun farkina varirsak ikimiz de uzuluruz, iyisi mi birbirimizi biraz daha taniyalim, hayat arkadasi olacagiz bu isler yavas yavas olmali bence diyin...''
karsinizdaki insan da eminim size hak verecektir bu konusma karsisinda...
cok acele ediyorsunuz...
adam ne kadar iyi, kisilikli, kulturlu vs olursa olsun evlenince ne cikacagi hic belli olmaz azicik daha taniyin :68:

Canım, dediklerine katılıyorum ama ilk izlenim de çok önemli. karşındaki insan ne kadar doğru bir insan olursa olsun onunla yapacağın evlilik hayırlı olacak diye bir şey yok. insan ilgisini çekmeyen bi insanla ne kadar tanışırsa tanışsın evlilik yapamaz bence. ben de bugün kendisiyle oturup konuştum anlayışla karşıladı ve bu iş bitti şükür. bizimkiler bayağı bi kızdılar onlara da gereken cevabı verdim. şu bi hafta yerde miyim gökte miyim bilemedim valla. iyi ki buraya yazmışım, sizlerin yorumlarıyla güç kazandım ve kendimi kurtardım. kurtardım diyorum; çünkü o kadar aşkla şevkle evlenip de sonrasında mutsuz olan nice insan var burda. ben bu durumda evlenirsem nasıl mutlu olabilirim? böyle bi evlilik cehennem hayatı olur, allah muhafaza.
İlgilenip yorum yazan arkadaşların hepsine teşekkür ediyorum:21:

Canım, dediklerine katılıyorum ama ilk izlenim de çok önemli. karşındaki insan ne kadar doğru bir insan olursa olsun onunla yapacağın evlilik hayırlı olacak diye bir şey yok. insan ilgisini çekmeyen bi insanla ne kadar tanışırsa tanışsın evlilik yapamaz bence. ben de bugün kendisiyle oturup konuştum anlayışla karşıladı ve bu iş bitti şükür. bizimkiler bayağı bi kızdılar onlara da gereken cevabı verdim. şu bi hafta yerde miyim gökte miyim bilemedim valla. iyi ki buraya yazmışım, sizlerin yorumlarıyla güç kazandım ve kendimi kurtardım. kurtardım diyorum; çünkü o kadar aşkla şevkle evlenip de sonrasında mutsuz olan nice insan var burda. ben bu durumda evlenirsem nasıl mutlu olabilirim? böyle bi evlilik cehennem hayatı olur, allah muhafaza.

gecmis olsun diyelim o zaman canim :7:
iyi ki ona karsi bir sey hissetmeden resmiyete dokmeyi reddettin bu isi...
yoksa inan pisman olurdun...
aslinda hemen bitirmen gerekmezdi arkadasliginizi...
madem iyi biri diyor herkes, eksi bir tarafi yok...o zaman keske gorusmeye normal bir sekilde devam etseydiniz...
insan sonradan tanidikca bir seyler hissedebiliyor cunku...
ama senin kararin tabi, demek ki adami hic bir sekilde istemiyordun ki hic acik kapi birakmamissin :34:
hadi bakalim onundeki maclara bakacaksin artik :86:

Bana göre evliliğin en büyük oranı, cinselliğe aittir. Evlilik bir nevi cinselliğe adımdır hatta. Yani, benim biriyle evlenebilmem için onu arzulamam lazım şahsen. Siz karşınızdaki adamı arzuluyor musunuz? Anladığım kadarıyla hayır. Arzulamak önemlidir. Biraz açık oldu ama bu böyle...

sewmeden demeyimde bazı huylarını severek evlenen cok cevremde eşiyle. ama cok mutlular. ask evliliginde mesela karsıdaki eşin bekarken sana yapmadıklarını şimdi yapıyorsaa üzülür insan fakat severek evlenmedigi için ona iyi davranan bi erkek gün gectikce daha cok baglanır sewer. beni nacizane fikrim bu

Kızlar, ben görücü usulü biriyle tanıştım. evlenmeyi düşündüğüm yok ama çevremdekilerin baskısından da artık bıktım usandım. neyse... bu tanıştığım kişi çok temiz çok iyi bi insan. kendisiyle bayağı bi konuştuk ama ben cinsel anlamda hiç etkilenemedim. çevremdekilere de bunu söyleyemiyorum. dört dörtlük bi adam daha ne istiyorsun diyorlar. haftaya sözümüz var. ama benim uykularım kaçıyor ya mutlu olamazsam diye. bu şekilde evlenip de mutlu olan var mı? hani nikahta keramet var derler ya, öyle bi şey olur da ondan hoşlanır mıyım? sevmeden evlenip de mutlu olan var mı? ne olur bana bi fikir verin.

Aşk yok,heyecan yok ..bir ömür geçecek sakın böyle bir hata yapmayın.

asla:20::20::20::20:
aşk olmadan evlenemem ben içimi kıpırdatmalı:69:

Hayırlı olsun canım, verdiğin karar doğru bir karar olmuş.Yaşından dolayı çevrenin baskısı altında kalmışsın. Ama 5-6 kere görüştükten sonra, halen bişey hissetmiyorsan, bu işin olmaması mantıklı olmuş.İnsan bocalıyor, sevebilirmiyim felan diyor, ama içsel olarak sıcaklılık hissederse, ilişkisi ilerleyebilir. İnşallah tez zamanda istediğin biri çıkar karşına..:16:

merhabalar tabi ki burda sadece derdinizi anlamaya çallışan biriyim hani sanane de diyebilirsiniz de ben şahsen duygusal anlamda zerre kadar bişey hissetmediğim biiryle evlenmem kaldı ki. ben nişanlımla altıncı yılımdayım. yani beş sene sonra sözlenip nişanlandık. bu herkesin kendi bakış açısı tabi ama karşındakini tamamen tanımak farklı bişey. birbirini tamamlamak paylaşımlar çok önemli. çünkü karşımdaki insan benim hem dostum hem aşkım hem sırdaşım o benim herşeyim. bunu yakalamak önemli canım cicimler belli bi yere kadar. görücü usulüne tamamen karşı değilim fikirlere saygım sonsuz ama ben beceremezdim. size tavsiyem olur da sözlenirseniz dahi bunu uzatmanız ve o kişiyle daha çok vakit geçirip tanımaya çalışmanız. baktınız hala bişey hissetmiyorsunuz o zaman nişan da yapmazsınız olur biter yani bence yarın öbür gün boşanmaktansa yol yakınken dönmek en iyisi. iyi günler

Bana göre aşk ve sevgi yoksa evliliğin imzalı bir evraktan başka bir anlamı da yok. Asla yapmazdım böyle bir evlilik.

Sonradan okudum son yazdığınızı. Bence en doğrusunu yapmışsınız.

Son düzenleme:
bende esimle gorucu usulu tanisdim ilk gordugumde birsey hissetmedim ama onun bana karsi ilk gorusde birseyler hissetgini fark etiim.ilk basda olmaz birsey hissetmedim dedim sonra benimkilerde ayni seninkilerin dedigi gibi bundan iyisinimi bulcaksin cok efendi iyi cocuk vs dediler iyi dedim bi 10 gun kadar daha gorusduk.yine birsey hissetmedim ama konusmasi tavirlari cok hosuma gtii esim amerikada yasiyodu sirf benle tnismak icin gelmisdi turkiyeye ve son 4 gunu kalmisdi ya olcakdi ya olmicakdi cok dusundum cok tasindim ve tamam dedim sozlendik.zaten bana gore sozluluk ve nisanlilik birbirini tanima evresi anlasamazsam atarim yuzugu diye dusundum.sozum olurken bile hep acaba dogrumu yapiyorum dedim icimden ama yine bana gore evlenince mutlu olmama sansi deli gibi asik oldugun biriyle evlensem bile yasanabilcek bir durum .sonra esim amerikaya gidene kadar hep gorusduk gun gecdikce sicak davranmaya ve kendi gibi davnmaya basaldi isde ozamn icimde kipirdilar oldu.en sonundada esim amerikaya giderken hAVa alannda beni aradi orda kurdugu tekbir cumleyle asik etti beni kendine :KK69::KK69:sunanda diyorum ki iyiki evlenmisim kocamla onu seviyorum tabi arasira kavga gurultu her evde oldugu i gibi bizdede var ama olsun o beni ben onu yani birbirimizi seviyoruz Allah bozmasin.sende iyi dusun canim ilk gorusde ask herkeze nasip olmaz bir ben degilimki esini sonradan seven hemen kesitiriip atma zamanla hersey olur ama insallh hakkinda hayirlisi olur.
Yaaa dün sizin sorduğunuz bir soruyu okumuştum ve sonucunu merak etmiştim :) acaba o soruda sorduğunuz kişiyle mi evlendiniz

Kızlar, ben görücü usulü biriyle tanıştım. evlenmeyi düşündüğüm yok ama çevremdekilerin baskısından da artık bıktım usandım. neyse... bu tanıştığım kişi çok temiz çok iyi bi insan. kendisiyle bayağı bi konuştuk ama ben cinsel anlamda hiç etkilenemedim. çevremdekilere de bunu söyleyemiyorum. dört dörtlük bi adam daha ne istiyorsun diyorlar. haftaya sözümüz var. ama benim uykularım kaçıyor ya mutlu olamazsam diye. bu şekilde evlenip de mutlu olan var mı? hani nikahta keramet var derler ya, öyle bi şey olur da ondan hoşlanır mıyım? sevmeden evlenip de mutlu olan var mı? ne olur bana bi fikir verin.
bir yakınım bu şekilde evlendi ve şimdi aşık değilse de eşini seviyor..mutlu..

Hayır evlenmem

resmen evlendim demek için evlenmiş olacaksın. bu adamla nasıl öpüşeceksin? ona nasıl yemek hazırlayacaksın? çamaşırlarını tiksinmeden yıkayacaksın? sevgi olmadan olmaz evlilik işi...

beni iyi bir erkekle tanıştırdılar. içime sinmedi.ilgi duyamadım evlenmedim.

Back
X