ilgi görmediğini düşünen sevgili

1kadiin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2016
34
13
3
27
Arkadaşlar sevgilim ilgiyi seven hatta kendi tabiriyle ilgi manyaği bir erkek. Ben ona ilgi gösteriyorum ama o göstermediğimi düşünüyo örneğin hergün eve 7de geliyorum ve her gün karşıya geçiyorum. O trafiği ve insanı nasıl yorduğunu tahmin edersiniz. Eve gelince kendimi vererek konuşmazsam kıyamet. Ya da yorgunum yorgunum dersem bıktım senin yorgunluğundan gibi tepkilerle karşılaşıyorum. Yani beni düşünmüyo kendini düşünüyo ona yansıtmıycam bişey demiycem ve onunla konuşucam onun istediği gibi. Birimizde hata var birimiz suçluyuz ama hangimiz? Sizce hangimiz ve ne yapmalıyız?

Cok bencil biri belli ki. Sert cik biraz kendibe ceki duzen vemesini soyle devam etmek istiyorsa yoksa hayat boyu yorar bu adam seni.

İlginç de bi yandan. Diger konunuda okudum sevgilisine küfür eden biri daha neyin ilgisini bekliyor acaba

senin sevgilin koç burcu herhalde sürekli ilgi beklediğine göre :))) senden ilgi görmediğini düşünmesi garip aslında,çalışan bir bayansınız sanırım yorgun olmanız gayet normal
belki şundan dolayıda olabilir eğer sevgiliniz çalışmıyorsa kendi kendine komplekse girmiştir..

Allah'ım birazcık onunkinden al benimkine ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…